Meba
|
Pozdravljene. Moj sin je star 4 meseca in pol, gre pa za to, da ima trebušne krče in sluzasto ali čisto tekoče blato (občasno tudi zeleno), odvaja zelo pogosto, predvsem po obrazu se mu pojavljajo razni izpuščaji/pikice, ki pa zelo hitro izginejo. Opazila sem oz. se mi močno zdi, da je to zelo povezano s hrano, ki jo jem-je samo dojen (mislim da so problematični predvsem mleč. izdelki, jajca, soja, žitarice, pa še za ene druge stvari sem opazila da ni čist OK). To vse traja že dobre 3 mesece. Večkrat sem bila pri pediatrinji, ampak ona pravi da ni potrebe po kakšnih preiskavah, ker otrok napreduje, so pa ti testi menda zelo mučni in ni nujno, da pri tako malem otroku pokažejo prav. Po mojem misli, da kompliciram, "otrok se pač mora navadit". Saj vem, da je tako kot pravi ona, velik, močen in vse ostalo, samo me pa vseeno skrbi, da nima kakšne alergije in ne bi rada da se vse skupaj poslabša. Sama sem se dala na dieto, jem bolj enolično, sploh ne vem kako dolgo bo to še šlo; takrat mu je tudi boljše, če pa spet razširim jedilnik, je spet slabše. Zanima me če katera ve kakšni so ti testi za alergije, če je pri tako malem dojenčku možna bioresonanca o kateri sem nekaj brala oz. kaj sploh jeste, če izključite mleč. izdelke in žitarice (katero sadje, zelenjavo in ostalo - ker je to bila prej bolj ali manj moja hrana) in ali mislite da je možno, da je to samo prehodno oz. je kaj drugega problem ? Vsak odgovor bo dobrodošel; hvala in lp.
|