Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: bolniška-kontrola-ukrepi? 25.8.2009 15:15:32
|
|
|
|
dašabina
|
glede na to, kar ima zapisano v odločbi in glede na pravilnike, ki veljajo pri njenem delodajalcu, je to lahko tudi skrajni ukrep...
|
|
RE: bolniška-kontrola-ukrepi? 25.8.2009 15:20:07
|
|
|
|
glen
|
dašabina hvala. Jaz ji enako pravim,ona pa je drugačnega mnenja,ker je kao več kot mes. na bolniški in je v breme državi ne firmi. A lahko kje zaprosi za dovoljenje ,glede na to ,da se gre za en pogreb v družini?
|
|
|
|
RE: bolniška-kontrola-ukrepi? 25.8.2009 15:27:15
|
|
|
|
Lunca1
|
Kontrolo pošlje država in ne delodajalec. Bi se pa jaz na njenem mestu pozanimala, če bi šla lahko na pogreb.
|
|
|
|
RE: bolniška-kontrola-ukrepi? 25.8.2009 15:33:05
|
|
|
|
diva 4
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1 Kontrolo pošlje država in ne delodajalec. Bi se pa jaz na njenem mestu pozanimala, če bi šla lahko na pogreb. Točno tako.Jaz sem bila prijavljena na zavodu za zaposlovanje .Med tem časom sem bila na bolniški 4m. Pa sem od zzzs dobila kontrolo v dopoldanskem času.Enako je ,če si zaposlen.Sem morala cečo podpisat ob kateri uri je bila kontrola opravljena ,datum in naslov na katerem je bila opravljena kontrola.
|
|
|
|
RE: bolniška-kontrola-ukrepi? 25.8.2009 18:01:15
|
|
|
|
dejčka2
|
So kontrole na domu odvisne od razloga bolniške? Razlika je če imaš zlomljeno nogo ali pa imaš vročino in se slabo počutiš. Tiste ki ste imele kontrolo, zaradi česa ste ble v bolniški?
|
|
|
|
RE: bolniška-kontrola-ukrepi? 26.8.2009 10:26:57
|
|
|
|
diva 4
|
Jaz sem bila v nosečnosti zaradi preeklampsije.
|
|
|
| Stran: [1] |
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?