Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Do kdaj prekuhavati vodo za AM? 24.8.2009 21:25:22
|
|
|
|
Najaa
|
Jaz tudi še prekuhavam, se mi pa ravno tako kdaj zgodi, da dam tud mal iz pipe. npr. če rabim hladno, jo dodam. Po moje da ni nič narobe.
|
|
|
|
RE: Do kdaj prekuhavati vodo za AM? 22.9.2009 9:11:57
|
|
|
|
frulica
|
če ti ni odveč,jo kar prekuhavaj.moj sonček bo kmalu star pol leta,pa mu še vedno prekuhavam.ali pa kupi ono vodo od hipp-a.ampak ko je odprta tri dni jo glih tak moreš prekuhat.
|
|
|
|
RE: Do kdaj prekuhavati vodo za AM? 22.9.2009 9:15:44
|
|
|
|
botrca
|
Moj je star 21,5 mesecev in mu še vedno prekuhavam...ni mi težko, sem se tako navadila, da mi je kar rutinski opravek .
|
|
RE: Do kdaj prekuhavati vodo za AM? 22.9.2009 9:16:17
|
|
|
|
kaya2007
|
mi smo kupovali prekuhano nekje do 1 leta.
|
|
|
|
RE: Do kdaj prekuhavati vodo za AM? 22.9.2009 9:31:02
|
|
|
|
Anonimen
|
Nam je pediater rekel, da prekuhavat po 6ih mesecih nima več nobenega smisla, tako da sem jo takrat nehala.
|
|
|
|
RE: Do kdaj prekuhavati vodo za AM? 22.9.2009 9:32:50
|
|
|
|
rebeka84
|
nam je pediatrinja svetovala vsaj do prvega leta
|
|
|
|
RE: Do kdaj prekuhavati vodo za AM? 22.9.2009 9:34:25
|
|
|
|
Hope2
|
Če imate slabo vodo, bo dolgoročna vplivalo, če ne pa ne Prekuhavala sem do ene 5-6 meseca, zdaj pije costello, iz pipe mu ne dam, ker mi smrdi, je včasih preveč klorirana in včasih ima ful peska not.
|
|
|
|
RE: Do kdaj prekuhavati vodo za AM? 22.9.2009 14:42:56
|
|
|
|
misamuk
|
A če mu ne date več prekuhane, jo še vseeno pogrejete, da lahko zmešate z mlekom, ali vzamete samo toplo iz pipe pa zmešate ?
|
|
|
|
RE: Do kdaj prekuhavati vodo za AM? 22.9.2009 14:43:44
|
|
|
|
Anonimen
|
Samo toplo iz pipe.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Je zgodnje odvajanje od plenic za otroka š...Ste že slišali za manjpleničarstvo oziroma zgodnje odvajanje od plenic? Ker o tej metodi kroži veliko zmot, smo za najbo...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?