Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
jedilnik pri 13 mesecih 3.6.2005 12:24:53
|
|
|
|
Gordana-3
|
moja pupa je pri svojih 13.5 mesecih zelo izbirčna. že ko je bila manjša, sem lahko vanjo spravila le različne juhe. krompir, špinača, meso, testenine, zelenjava - ni govora. zadnje čase pa ji ne pašejo več niti juhe. dan preživi ob sadju, katerega poje res ogromno, od jagod, pomaranč, mango, nektarina, banane, kakšna sadna kašica, pa jogurti različni, in seveda kruh in hrenovka, pa zjutraj dobi čokolino ali čokolešnik. do sedaj še ni pojedla normalnega obroka za kosilo - poje dve tri žličke in to je vse. suha ni, še vedno jo dojim in sicer samo zvečer in 1-2x ponoči. kaj mi je storiti???
|
|
|
|
jedilnik pri 13 mesecih 3.6.2005 14:47:59
|
|
|
|
lijalija
|
Imamo enak problem. Tudi jaz se priporočam za kakšno idejo.;)
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Družinski sestanek - Družinske novoletne z...S pomočjo družinskih sestankov se bo otrok naučil dveh pomembnih življenjskih lekcij - kako predstaviti svoje ideje in ž...
Ko berete otroku …Nova študija je pokazala, da starši, ki med branjem kažejo s prstom na črke in besede, ki jih preberejo, lahko s tem svo...
Zadnje s foruma
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?