Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj naj skuham...totalno brez ideje 18.8.2009 13:13:12
|
|
|
|
CatJa
|
Glede na pogoje ti že težko kaj ostane, razen surov file Mi imamo radi piščančji paprikaš + testenine in solata.
|
|
RE: Kaj naj skuham...totalno brez ideje 18.8.2009 13:15:12
|
|
|
|
Splišni
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Glede na pogoje ti že težko kaj ostane, razen surov file Mi imamo radi piščančji paprikaš + testenine in solata. Točno to je šlo meni skozi možgane.
|
|
|
|
RE: Kaj naj skuham...totalno brez ideje 18.8.2009 13:16:11
|
|
|
|
Pikec
|
piščančje tortilje...
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 18.8.2009 13:16:38
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kaj naj skuham...totalno brez ideje 18.8.2009 13:17:20
|
|
|
|
maya2
|
Če imaš tortilje.... Jaz narežem file čisto na drobno, popražim čebulo, razne barve papriko, dodaj še kaj kar ti paše, koruzo, lahko fižol,.... popeci tortilje, jaz še malo sira dam čez in ............. mmmmmmmmmmmmm lačna sem grem jest
|
|
RE: Kaj naj skuham...totalno brez ideje 18.8.2009 13:44:00
|
|
|
|
*piškotek*
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAGI IZVIRNO SPOROČILO: Bambincy Rižota odpade. Odpadejo tudi kakšne enolončnice. Pečenih zrezkov smo naveličani. Zrezkov v omaki nimamo radi. Ocvrte hrane ne jemo. Ste pa res zbirčni. Mogoče kaj takega? 6 kosov piščančjih prsi -file 20 dag pršuta 30 dag sira 3 dcl razžvrkljane smetane sol poper rožmarin Piščančji file najprej malo potolčemo, potem pa ga položimo v pekač, ki smo ga predhodno namazali z maslom. Meso popopramo, posolimo in začinimo z rožmarinom. Potem nanj položimo plast pršuta, na pršut pa sir v tankih rezinah. Na vse skupaj zlijemo smetano. Pečemo v predhodno ogreti pečici na 220 stopinj, 45 minut. Jaz dam pod sir še plast na tanke kolobarje narezanega paradižnika. Preizkušeno dober recept, nam je tole zelo dobro, hitro in enostavno narejeno!
|
|
RE: Kaj naj skuham...totalno brez ideje 18.8.2009 13:59:48
|
|
|
|
rija
|
jaz fileje rada narežem na kocke, na hitro popečem v voku, dodam malo česna, začimb, potem pa prepražim na hitro kocke sladke, debele paprike, dodam malo smetane za kuhanje in to je to. včasih pa namesto paprike dodam ananas.... pa njoki gredo krasno zraven.
|
|
RE: Kaj naj skuham...totalno brez ideje 18.8.2009 14:04:56
|
|
|
|
miapia
|
Mislim,da je omenila, da ne marajo omak. Predvsem poleti naredim takole: zelena solata kot podloga, gor pa dam vse sorte: koruzo, paradižnik, por/mlada čebula itd. v ponvi na malo ol. olja prepečem na kocke ali trakce narezanega piščanca, bučke in papriko in stresem čez solato. povrhu potresem naribano jajce in sir zabeliš standardno ali s kakšnimi solatnimi prelivi = kosilo
|
|
RE: Kaj naj skuham...totalno brez ideje 18.8.2009 14:47:37
|
|
|
|
aluš
|
Ja, moj zna naredit eno tako fajn, kako bi rekla hitro lazanjo. ne vem čist natančno kako dela, ampak neka v tem smislu: popražiš čebulo, piščanca narežeš na kocke, zelenjavo na kocke (po želji: pri nas trenutno kar je na vrtu- paradajz, papriko, bučke), vse to "potenstaš", široke rezance, mal svedraste /iz Lidla/ skuhap na pol, pa dodaš zraven. Na koncu pa še mal sir čez, da se stopi. Mnjam. Meni je fu dobro. Tud če je brez mesa.
|
|
|
|
RE: Kaj naj skuham...totalno brez ideje 18.8.2009 14:52:37
|
|
|
|
blaža
|
speči burek. 500g skute, 500g sira fetaki, 1x kisla smetana, 3 jajca. Vse zmešaš in mažeš na vlečeno testo od pečjaka, ki je že pripravljeno in navito na roli. pol samo še spečeš. Ful malo dela in imaš cel pekač bureka. Pa ful je dober, tudi hladen in še za naslenji dan.
|
|
RE: Kaj naj skuham...totalno brez ideje 18.8.2009 14:57:00
|
|
|
|
Gina
|
Meso in krompir začini in speci v pečici. Če imaš doma kaj zelenjave, še njo dodaj v ponev. Lahko narediš piščanca v smetanovi omaki + kuskus ali namesto njega njoke. Lahko prepražiš čebulo in česen, pa dodaš razno zelanjavo in narezanega piščanca, pa azijske začimbe. NI glih omaka, če nočeš, če hočeš pa lahko malo zaliješ. Zraven narediš riž ali krompir ali kar ti pač paše. Lahko pa piščanca, čebulo in česen prepražiš, dodaš zeleno (list), peteršilj in paradižnik, če imaš raje baziliko, pa baziliko, zaliješ s paradižnikom in dodaš k špagetom.
|
|
|
|
RE: Kaj naj skuham...totalno brez ideje 18.8.2009 14:58:34
|
|
|
|
liliana
|
Bambincy kaj ste jedli....?
|
|
|
|
RE: Kaj naj skuham...totalno brez ideje 18.8.2009 15:03:53
|
|
|
|
blaža
|
Po moje, da so šli kar na Pizzo.
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?