|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj naj jem, ker sem ves čas lačna?
18.8.2009 9:32:30   
Anonimen
Sem na začetku nosečnosti in sem kar naprej lačna, tako da sem v prvih dveh mesecih pridobila že tri kile user posted image . Kakšne prigrizke mi svetujete, da niso tako kalorični pa vseeno potešijo lakoto, da zdržim do glavnih obrokov?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj naj jem, ker sem ves čas lačna?
18.8.2009 9:35:28   
benika
prepečenec pa veliko vodenega sadja in pa seveda ogromno pit (vsaj 2 litra vode na dan).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
18.8.2009 9:40:06   
Anonimen
No grozdje naj ne bo tvoj prigrizek ... Meni je blazno pasalo v 2. polovici nosečnosti, samo me je G milo prosila naj ga ne pojem več kot par jagod na dan, ker naj bi vseboval enormne količine sladkorja. Je pa fina Lubenica, pa mogoče riževe pogače, prepečenec, neslane in nemastne kokice (pokovka), ...

(odgovor članu benika)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
18.8.2009 9:41:24   
benika
Pa banan se izogibaj ko hudič križa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
18.8.2009 9:41:34   
Hope2
Nareži si na debele trake ali kolobarje korenček, kumare, papriko... krhlje jabolk, sadne čipse (jabolka, mango, banane, kokos), oreške (neslane in nepražene), riževe vaflje, polnozrnate grisine, suhe brusnice.... Vmes pa še kako juhouser posted image , jaz sem mogla obvezno ob 10 zjutraj eno župco pojest, da mi je omilila slabosti, pa še nasitila me je za par minutuser posted image

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
18.8.2009 9:43:32   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: benika

Zakajuser posted image . Čez celo nosečnost in dojenje sem pojedla na dan obvezno vsaj 1 banano. Banana ima velik kalija, ki je dober za srce, tudi malčkovegauser posted image . Nisem se redila zaradi njih in niso me zaprle

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 18.8.2009 9:44:48 >

(odgovor članu benika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
18.8.2009 9:45:19   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Zakajuser posted image . Čez celo nosečnost in dojenje sem pojedla na dan obvezno vsaj 1 banano. Banana ima velik kalija, ki je dober za srce, tudi malčkovegauser posted image .

Ima pa tudi veliiiiko sladkorja in če paziš, da ne dobiš preveč kil gor, se sladkorju izogibaš ... kalij in to pa že kje drugje nadomestiš.

(odgovor članu Hope2)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
18.8.2009 9:47:03   
benika
Točno tako.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
18.8.2009 9:47:31   
Lunca1
Verjetno misli banane zato, ker so precej redilne. Drugače pa lubenice tudi vsebujejo ogromno sladkorja.

Korenje po moje ne redi, pa lahko ga počasi zobaš. Pa s čigumiji boš tudi za nekaj časa "odložila" lakoto.

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 9
18.8.2009 9:48:34   
Lunca1
Hope eno je ena banana, drugo pa šop banan. user posted image

(odgovor članu Lunca1)
Neposredna povezava do sporočila: 10
18.8.2009 11:01:21   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: Otika

IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

Zakajuser posted image . Čez celo nosečnost in dojenje sem pojedla na dan obvezno vsaj 1 banano. Banana ima velik kalija, ki je dober za srce, tudi malčkovegauser posted image .

Ima pa tudi veliiiiko sladkorja in če paziš, da ne dobiš preveč kil gor, se sladkorju izogibaš ... kalij in to pa že kje drugje nadomestiš.

Zaradi cukra v 1 banani se še ne zrediš, potem ne smeš skoraj nobeno sadje jest, pa bog ne daj da kak piškot ali kocko čokolade daš v usta, pa bel kruh, pa bele testenine, pa krompir....user posted image . Tolk veliiiiiko cukra banana spet nima, da bi se jim bilo treba izogibat kot hudič križuuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1

Hope eno je ena banana, drugo pa šop banan.

Prav imašuser posted image . V mejah normale

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
18.8.2009 11:22:33   
Anonimen
Hope2, to sem tut jaz moji G razložila, da je meni sadje zakon in da hb da mi je sadje zakon, kaj če bi mi bila čokolada, in da rada pojem na dan kako banano pa veliko grozdja, ko je tako dober in čisto voden itd. itn. Pa me je pol malo čukasto gledala in razložila, da ni nič narobe, če jaz pojem na dan par jagod grozdja ali kako banano ... samo naj bo to res par jagod ali ena banana, ker to sadje res veliko sladkorja vsebuje ... in da če imam že potrebo po sveži hrani, naj raje čim več sveže zelenjave pojem ... no in tako so ratali korenček, kumare in zelena paprika moji najboljši prijatelji user posted image

(odgovor članu Hope2)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
18.8.2009 11:55:36   
Taddy78
Jaz sem jedla koliko mi je pasalo user posted image
Pa če je to bil sendvič ali jabolko, ko sem bila lačna, sem si postregla...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
18.8.2009 21:44:19   
krtek 1
Kaj pa tiste riževe ali koruzne ploščice?Ne vem kako se jim že prav reče,vaflj al kako.

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 14
22.8.2009 11:18:31   
fusia
Jaz sem se v prvi nosečnosti grozno zredila, zato zdaj malo bolj pazim. Od sadja ima največ sladkorja dejansko grozdje, banane in lubenice, tako da se tega tudi jaz izogibam. Je pa zagotovo bolje malo grozdja kot pa sladkarije ali sendviči ali čips ali kaj takega.

V glavnem, meni najbolj poteši lakoto, če pojem eno jabolko ali kako drugo sadje, čez pa en navadni jogurt. Če jem samo sadje sem že čez pet minut spet lačna, skupaj z jogurtom se pa kar nasitim za nekaj časa.

(odgovor članu krtek 1)
Neposredna povezava do sporočila: 15
22.8.2009 13:10:40   
ttnn
jest sem v šestem mesecu in moram reč da zame najbolj velja tisto da poješ kar ti narekuje telo, ker se mi zdi, da telo kar samo pove kaj mu paše, izogibaj se sladkarijam, sokovom ( razen iz sveže stisnjenega sadja ), raznim slanim prigrizkom ( čips, cmokiji...) drugače pa veeeelikooo vode, zmernega gibanja in bo nosčenost čisto lepo minila brez pretiranih kilogramov. Telo samo pove kdaj se malo ustavit samo prisluhnit mu moraš. Aja kar se pa banan tiče je pa to edino sadje, ki mi med nosečnostjo paše, pa se zaradi tega nisem nič pretirano zdredila, vsak mesec grem pol kilograma do kilo gor, čeprav se mi je zdaj teža kar ustavila. 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   [Brisano sporočilo]
22.8.2009 14:04:38   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu ttnn)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zaprtje med nosečnostjo in uporaba odvajal
Zaprtje med nosečnostjo je pogost pojav, ki lahko spremlja bodoče mamice skozi celotno obdobje nosečnosti. Pomembno je, ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?