|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Poganjalec Winnie the Pooh
18.8.2009 8:47:33   
lana78
pozna katera? Meni je všeč. Kakšne so vaše izkušnje?


Hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Poganjalec Winnie the Pooh
18.8.2009 9:56:49   
Ursi2
Živjo!Pri nas ga imata tast in tašča. Sta mu ga kupila v Pikapolonici! No, morem rečt, da sem ga tudi jaz najprej gledala, potem pa sem še malo druge pogledala in sem se odločila za Chicco tovega poganjalca. In morem rečt, da sem zelo zadovoljna, da sem se tako odločila. Smo skupaj vc hiši, samo ločeno in lahko malo primerjam enega in drugega. No, morem rečt tudi, da sem nad tem Pujevim kar malo razočarana. Saj vem, da je vse plastika, ampak tale je res precej slab. Ni preveč stabilen in ko se je začel nagibat na stran, smp ga ,velikokrat lovili, da se ni zvrnil. Tudi sprednje kolo je hitro odpadlo, samo malo si dvignil, da si čez kak prag zapeljal in je šlo vstran. Je potem tast sam popravil, tako da sedaj drži. Tudi kaj posebej igračk nima na volanu. Ima eno kako pipko, ki je zelo trda in se not zašteka, pa en kao telefonček, ki se ga zelo lahko odstrani.

Ta Chiccotov, ki sva ga pa midva vzela, pa je veliko bolj fiksen, tudi boljši material in je zelo fajn sestavljen, pa volan ima, da ga lahko suče in na volanu ima gumb s 4-imi različnimi muzikami, smeh otroka, gumb, kjer je posnemanje zvoka skakanja in tudi še ena ročka, kjer je oponašanje zvoka avta, če pa potegneš ročko nazaj pa je kot da bi se avto zaletel, tak zvok! pA DA SE POTEM ROČKA, S KATERIM GA POTISKAŠ ODSTRANIT, PA TUDI OPORA OKORG, DA DOL NE PADE, SE LAHKO ODSTRANI IN TUDI ONO ZA NOGE, DA LAHKO POTEM SAM POGANJA! (Ups, črke) Lahko pa je tudi kot gugalnik.

Midva sma razmišljala in sma se odločila, da bova tega kupila, sedaj, ko bo pa  počasi drugi prišel, ga bo p adrugi uporabljal, za ta večjega pa bova kupila enega drugega, ki bo stal manj in bo sam poganjalec. Če bo imel željo, seveda!


Poleg tega pa je bil ta poganjalec tudi cenej!Kupila sem ga pa v Muellerju v LJ.
user posted image

No, upam, da sem ti kaj pomagala. Lahko pa še kaj vprašaš!

(odgovor članu lana78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Poganjalec Winnie the Pooh
18.8.2009 11:39:32   
lana78
Hvala Ursi. Si mi zelo pomagala. Jaz pa sem hotela Winnija kupiti, ker mi je lušten in glede na ceno sem mislila, da je tudi kvaliteten. Nočem pa, da bi se moj mali prevračal. Še enkrat hvala!!!

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Poganjalec Winnie the Pooh
18.8.2009 12:03:36   
Ursi2
Ja, tudi meni je bil ful lušn!Pa naš je bil na začetku čisto nor na Puja!Zato sta ga tast in tašča tudi kupila. Če bi bila vedela, da ga imata namen, bi jima že takrat odsvetovala, pa bi enakega vzela. Ker jz sem za tega dala 50€ Je pa recimo prek Quelleja dražji, mislim, da skor 70€.


(odgovor članu lana78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Poganjalec Winnie the Pooh
19.8.2009 21:24:23   
*bubi*
OK, ker je ravno primerjava med dvema, ki ju imamo. Res je Chiccotov večji, težji in bolj stabilen, pa pasove ima, ne samo varovalni obroč.

Jaz pa vidim pri Puju tudi 2 prednosti:
1. ko je montiran varovalni obroč, je volan fiksiran naravnost in je otroka s potisno palico lažje potiskat. Pri Chiccotu je nam vedno zavijalo, ker je volan občutljiv na tresljaje, pa še otrok ima nadzor nad njim. Noben poganjalček nima narejeno tako kot tricikli, da bi lahko s potisno palico zavijal.
2. opora za noge je pri puju večja in bolj fiksna. Pri Chiccotu so nogice uhajale na tla pred oporo, poleg tega pa se je vijak zaradi tresljajev odšravfaval.


Naj povem, da smo Chiccota nameravali uporabljati tudi zunaj za sprehode, pa ni bilo mogoče. Tako da je postal stanovanjski avto.


Aja, pa vse prednosti in slabosti enega ali drugega so pomembne samo na začetku, po enem letu starosti (ko otrok hodi in se tudi sam poganja) pa sta po moje oba zelo ok.

_____________________________

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Ursi2)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Poganjalec Winnie the Pooh
21.8.2009 19:00:59   
2XXL
Ti so zakon: http://www.igrarija.com/vozila/poganjalci/poganjalec-big-bobby-car-winnie.html

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Poganjalec Winnie the Pooh
21.8.2009 20:06:40   
*bubi*
Res je, ampak ti so od cca leta in pol naprej.

_____________________________

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu 2XXL)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Poganjalec Winnie the Pooh
22.8.2009 10:24:29   
2XXL
Od enega leta. Sicer je pa precej odvisno od otroka in njegove motorične razvitosti.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako z Lahkonočnicami uspavati svoje male ...
Kakovostno spanje je ključnega pomena za zdrav razvoj in dobro počutje otrok. Umirjena večerna rutina, med katero tudi p...
ABC Šport: Migamo, igramo in fino se imamo...
photo
ABC Šport že 25 let ponuja pestre in netekmovalne vadbe za otroke od 1. do 16. leta. Programi so prilagojeni starosti in...




Kako dolgo ste imele boleče bradavice?
endrina



sploh nisem imela bolečih bradavic (30%)

en teden (15%)

dva tedna (18%)

tri tedne (7%)

en mesec (13%)

več kot en mesec (17%)


Število vseh glasov: 325

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!