Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: V vrtec po 3.letu starosti... 15.8.2009 19:40:35
|
|
|
|
abi
|
Moja je šla s 3 leti in sva imeli "navdušenje" le prvi teden, zatem pa dva meseca upiranja, jokanja, kričanja... Ni hotela iti in konec. Vztrajala sem kljub "psihičnim vojnam" ki se ti takrat dogajajo in mala zdaj brez problema hodi v vrtec. Mislim da bi bilo pri 2 letih uvajanje lažje, ni pa nujno ker so si zelo različni. Ta drugega imamo že vpisanega in gre v vrtec z dvema letoma.
|
|
RE: V vrtec po 3.letu starosti... 15.8.2009 19:45:25
|
|
|
|
zvesta
|
Jaz imam pa slabo izkušnjo. Mi smo najstarejšega nečaka dali s 4. leti v vrtec. Vsako jutro brez izjeme je jokal. In to vse do vstopa v šolo. 3 leta moledovanja, naj pridemo po njega po kosilu, jutranjega držanja za podboje vrat in neznanskega dretja.
|
|
|
|
RE: V vrtec po 3.letu starosti... 15.8.2009 21:28:11
|
|
|
|
Naja31
|
Moj starejši sin je šel z 2.5 leti. Po dveh letih vrtca še vedno jamra, da noče v vrtec.Redka so jutra, ko ne protestira. Ko je začel hoditi v vrtec, je bim v primerjavi z vrstniki veliko bolj nesamostojen, in potem je zelo hitro napredoval. Pa ko semvidela kaj vse v vrtcu jih naučijo, mi je bilo žal, da ni šel prej. Zato pa gre mlajši sin zdaj z 1 letom in pol. Je bil pa starejši sin zelo malo bolan prvo leto v vrtcu.
|
|
|
|
RE: V vrtec po 3.letu starosti... 15.8.2009 23:18:06
|
|
|
|
ribica.
|
MOja hči je šla ko je dopolnila 4 leta. Nismo imeli nobenega problema: Tudi naš drugi bo šel šele s štirimi leti.
|
|
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?