Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Tiste, ki ste dale otroka v vrtec po 3.le... 15.8.2009 18:35:49
|
|
|
|
azik
|
Ja bi naredila isto oz bom naredila isto ,ker slabih izkušenj nimam ,imam samo dobre.
|
|
|
|
RE: Tiste, ki ste dale otroka v vrtec po 3.le... 15.8.2009 18:38:42
|
|
|
|
Splišni
|
Jazs em ga dala najprej pri enem letu in je bila katastrofa. Bolje, da se ne spomnim. Sem po tem, ko sme ga vzela ven, rabila par mesecev, da sem ga spravila v prejšnje stanje, tako je bil preplašen. Potem sem ga dala pri dveh letih in pol in je bilo čisto v redu.
|
|
|
|
RE: Tiste, ki ste dale otroka v vrtec po 3.le... 15.8.2009 19:20:14
|
|
|
|
noranate
|
Prvega pri treh letih, ostali dve pri petih. Čin kasneje
|
|
|
|
RE: Tiste, ki ste dale otroka v vrtec po 3.le... 15.8.2009 19:26:07
|
|
|
|
ZARA
|
Zara je bila stara 3,4 leta, ko je šla v vrtec. Ja, isto bi naredila še še enkrat. Imam same lepe izkušnje, uživala je od prve minute. Še vedno gre blazno rada.
|
|
RE: Tiste, ki ste dale otroka v vrtec po 3.le... 15.8.2009 21:22:05
|
|
|
|
mily
|
Jaz sem jo dala pri treh in pol in je blo super. Je bla glih tuk stara, da si je želela družbe drugih otrok in je komaj čakala.
|
|
RE: Tiste, ki ste dale otroka v vrtec po 3.le... 15.8.2009 21:23:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *Naja Bi se še enkrat odločile enako Da.
|
|
|
|
RE: Tiste, ki ste dale otroka v vrtec po 3.le... 15.8.2009 21:36:18
|
|
|
|
livia
|
Prej bi dala.
|
|
|
|
RE: Tiste, ki ste dale otroka v vrtec po 3.le... 15.8.2009 21:41:33
|
|
|
|
Anonimen
|
moj bo šel šele septembra, star bo 3 leta in dobre 3 mesece. so pluski, zaradi katerih bi ga dala rajši kakšno leto prej pa seveda minuski, zaradi katerih ga najrajši sploh ne bi dala v vrtec:)) se mi zdi, da je odvisno od otroka do otroka, kdaj je čas naprimernejši.
|
|
|
|
RE: Tiste, ki ste dale otroka v vrtec po 3.le... 18.8.2009 12:38:17
|
|
|
|
lana38
|
Prvega sem dala v vrtec pri 5. letih. Drugega pa do 3-4 let sigurno ne bom dala. LP
|
|
RE: Tiste, ki ste dale otroka v vrtec po 3.le... 18.8.2009 13:08:15
|
|
|
|
šnucika
|
deset dni pred 3. RD...super se je obneslo,sploh je nismo uvajali,takoj se je vklopila in rada hodi!
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?