|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spanje podnevi
15.8.2009 16:30:36   
Mami26
Pozdravljene,

zanimajo me vaše izkušnje glede dnevnega spanca pri vaših malčkih. Naš star 2,5m namreč ćez dan že več kot mesec ne spi več kot 10 - 15 minut pa se zbudi in bi se rad pogovarjal oz želi, da se z njim ukvarjaš. potem ponovno zaspi za 10-15 min. V vozički, ko sva na sprehodu pa spi malo dlje. Doma pa je obup, saj ne morem narediti skoraj nič, saj 15min je hitro okrog. Občasno ga pustim, ko se zbudi, in nato po ćez nekaj časa zaspi nazaj, ampak ne more spati skupaj vsaj uro.
Kaj naj naredim oz ima katera takšne izkušnje. Res je da ponoči spi skupaj 6 ur neprekinjeno in sem zelo vesela, vendar čez dan pa malo nagaja. Pravzaprav tudi sam potem ni dobre volje, saj ni naspan. V stanovanju imamo mir, naredim mu glasbo, tako, da ne vem kaj je ovira.

Hvala za pomoč 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spanje podnevi
15.8.2009 16:42:49   
lino
mi imamo isti problem, le da se tudi ponoči zbuja na 2-3 ure in je (dojim)

zadevo čez dan rešujem s slingom user posted image

(odgovor članu Mami26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Spanje podnevi
15.8.2009 16:43:45   
Katy78
Tudi naš je okoli 2. meseca podnevi spal zelo zelo malo, če sem imela srečo, 2 ali 3x po 15-30 minut, ponoči pa je spal v kosu od 5-6 ur. Je bil proti večeru že ves črn pod očmi, ampak ne, on ne bo spal, kot da bi se bal, da bo kaj zamudil. user posted image  Edino v vozičku je hitro zaspal, zato sva bila kljub mrazu kar precej zunaj. No, potem pa se je nekje pri 4 mesecih spremenilo in še zdaj spi podnevi 2x po uro ali uro in pol, prav tako spi ponoči od 21h pa do 6h ali 6:30.

(odgovor članu Mami26)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Spanje podnevi
15.8.2009 16:46:25   
lino
mi imamo isti problem, le da se tudi ponoči zbuja na 2-3 ure, ker se dojivauser posted image

sama čez dan zadevo rešujem s slingomuser posted image

(odgovor članu Mami26)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Spanje podnevi
15.8.2009 17:23:54   
PC Baby
Pri nas je bilo identično. Zdaj je star 4 mesece in še vedno nič ne spi podnevi, razen mogoče  med sprehodom v vozičku. Se pa zato zna že sam zabavat vsaj po pol ure skupaj - npr. pod didaktičnim lokom, v ležalničku itd. 

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Spanje podnevi
15.8.2009 21:23:28   
Mami26
No, pa vas je nekaj takih, ki imate enak "problem" kot mi. Upam, da bo bolje. Saj mi je dovolj že to, da spi ponoči, ampak čez dan si težko kaj naredim. 

(odgovor članu PC Baby)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Spanje podnevi
15.8.2009 22:54:47   
tasa.m
Naša je tudi do četrtega meseca spala čez dan bolj slabo (2 x po 15 minut), razen v vozičku. Zdaj pri osmih mesecih pa spi 2 x po1,5 h.

_____________________________

Začnite in končajte dan z nasmehom, saj vas nič ne stane, marsikomu pa polepša dan.

(odgovor članu Mami26)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   [Brisano sporočilo]
15.8.2009 23:39:18   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu lino)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Spanje podnevi
15.8.2009 23:43:38   
Anonimen
Zelela je imeti podoben ritem, samo se nisem pustila motit user posted image .

Dala sem jo kar na veliko posteljo in ce se je zbudila, se je malenkost podojila in spala naprej. Nekje mesec do dva sem pocela tako (se ne spomnim vec dobro), potem pa je ujela svojo konkretno kitico dveh, treh, kasneje tudi stirih ur spanja podnevi.

(odgovor članu Mami26)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Spanje podnevi
16.8.2009 9:50:08   
Lidy
Nismo edini user posted image , sicer "spi" podnevi ampak moraš biti skoz zraven dajati dudo, guncat, 10 min zaspi pa ga spet kaj zmoti... pride dan, ko zaspi dlje ampak redko user posted image . Upam, da bo z meseci bolje...ampak potem so že tko veliki, da bi se igrali, raziskovali...potem pridejo zobki...uffff nikoli ne bo bolje user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: Spanje podnevi
16.8.2009 10:56:31   
lino
Lidy, BO BO BOLJE...

Moj prvi otrok 3 mesece skoraj ni spal in je skoz jokal, ker je imel kolike...(se je sosedom mešalo) in smo ga posledično 3 mesece skoz nosili (beri noč in dan), kar pa skoraj ni pomagalo, ker jokal je vseenouser posted image in sem mislila, da nikooooli več ne bom v vodoravnem položajo preživela uro, kaj šele, da bi prespala nočuser posted image user posted image user posted image in sedaj je star skoraj 11 let in spi do 10 dopoldan ali dlje user posted image

Sedaj pa mi drugi sinko malo nagaja s spanjem, ker kot sem že napisala čez dan skoraj ne spi, zaspi okoli pol noči in se na 2-3 ure doji... a vem, da bo to minilo in se ne sekiram in tako je tudi otrok ta čas, ko bedi velikooo bolj sproščen, nasmejan,...sploh ni problematičen in ga zelooo veliko nosim v slingu, da imam roke proste in lahko kaj naredim po stanovanju...pa btw v slingu pa spi, ko je mami skoz v bližini in ga moj srček uspavauser posted image tk da sling res toplo priporočam!!!...zlati so, nimaš kaj, pa itak prehitro odrastejouser posted image

uživjte mamiceuser posted image user posted image

(odgovor članu Lidy)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: Spanje podnevi
16.8.2009 11:21:18   
pikolina66
kje pa ti spi čez dan, a ga neseš v posteljo?pri nas je šele okrog 4. meseca začel spat čez dan v kosu, ker prej sem ga imela kar v dnevni, po številnih nasvetih :((((( naj bi bilo to fajn, zato, da se navadi spat v hrupu , ampak ni spal več kot 10, 15 minut, posledično smo bili vsi utrujeni in živčni....potem sem ga začela nosit v spalnico, v posteljico in je lepo spal...

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   RE: Spanje podnevi
16.8.2009 14:13:32   
manna
Tudi naša čez dan noče več spat več kot 20-30min. Pa še to najrajši v rokah. Ko jo odložim se pa začne zbujat...  

(odgovor članu pikolina66)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   RE: Spanje podnevi
16.8.2009 16:10:55   
mandreja
Si ga probala dat na trebuščka spat?
Moja mama je enkrat to naredila z našo pupo, ker je bila cel dan nekaj tečna in je odspala 4 ure v komadu, tako da sem skoz hodila gledat, če je vse ok user posted image
Sedaj se je pa tako navadla spat na bušiju, da sploh noče drugač a mi spi ponoči tudi do 8 ur in čez dan se je tudi zgodilo da 7 ur user posted image (stara danes 2 meseca)
Buši je zakon user posted image user posted image


(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   RE: Spanje podnevi
17.8.2009 10:37:02   
daisyb
moj je star tudi dva meseca....in ga ze vec kot mesec dajem spat na trebuscek. prej, ko je spal na boku se je prevalil na hrbet in spal najvec 20 min...pol pa se je zbudil....provali smo ga dat na trebuscek in mi vcasih spi tudi cez dan tri ure skupaj....sam to je pol edini pocitek cez dan.

(odgovor članu mandreja)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   RE: Spanje podnevi
17.8.2009 14:53:11   
lenika
Tudi naša spi na tebuščku čez dan in potegne po kosilu tudi 4 ure, prej je bilo pa podobno kot pri vas.

(odgovor članu daisyb)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Angelska imena za deklice in dečke
Preverite seznam prelepih in zelo posebnih imen za dečke in deklice, ki nosijo angelski pomen.




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?