|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kontacepcijske tabletke
2.6.2005 13:12:00   
modrooka
Punce zivjo!

Imam eno vprasanje. Sedaj po porodu mi je ginekolog svetoval zascito s tabletkami, ki jih prej nisem se nikoli uporabljala. Sedaj je pa stvar taka.
Na prvi dan menstruacije sem jih zacela jesti, sedaj pa menstruacije ni konec (ze 3 tedne}. :( Saj ne gre za kaksno mocno krvavitev, samo ves cas nekaj packa... Kdaj bo tega konec? Je imela se katera take tezave?
Ja, imam pa menda tabletke z najnizjo stopnjo hormona, ki se jih se dobi brezplacno na recept (sam sedaj se ne morem spomnit, kako se imenujejo :zmeden:.

Hvala za pomoc!

Lep dan!

modrooka mamica
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kontacepcijske tabletke
2.6.2005 13:13:12   
Erdbeere
Logest mogoče??? :zmeden2:

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kontacepcijske tabletke
2.6.2005 13:13:33   
modrooka
ja :bravo:

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kontacepcijske tabletke
2.6.2005 13:14:50   
Vera*
Ja tudi pri meni se je to dogajalo.Imela pa sem tudi logest.

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kontacepcijske tabletke
2.6.2005 13:14:54   
Erdbeere
sam kej več ti pa ne znam povedat...jest sem jih jedla 5 mesecov pa sem se 5kg zredila...zdej sem jih pa nehala, ker to je blo pa preveč...zakaj pa že 3 tedne krvaviš pa ne vem...poklič G pa vprašaj, če je to normalno :zmeden:

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kontacepcijske tabletke
2.6.2005 13:15:08   
metuljček
Sigurno imaš logest a ti je G reku da jih začni jest na prvi dan M.
Svetujem ti da pokličeš G. in vprašaš kaj je to lahko da ti tabletke ne odgovarjajo,ker če imaš logest meni so super.

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   kontacepcijske tabletke
2.6.2005 13:15:45   
kepica
Ojla!

To je čisto normalno.Tudi meni se je to zgodilo.Sem krvavela tri tedne in sem mislila,da bom izkrvavela.Klicala sem G in je rekla,če bo še par dni trajalo,da naj pridem na pregled,pa se je k sreči umirilo.Ti svetujem,da obiščeš G,če bo še par dni trajalo,da zamenjaš tabletke,ker baje do tega pride zaradi prenizke stopnje hormonov v tabletkah

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   kontacepcijske tabletke
2.6.2005 13:16:25   
modrooka
In kdaj se to konca oz. izboljsa? Ne bi sedaj rada imela menstruacijo 365 dni v letu :hudicek::hudicek::hudicek:...

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   kontacepcijske tabletke
2.6.2005 13:16:26   
kepica
Ja,pa imam tudi Logest

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   kontacepcijske tabletke
2.6.2005 13:17:23   
kepica
Saj bo slej ko prej minilo,drugače pa,če te skrbi,pokliči G.Verjetno ti bo dal nove tabletke z več hormoni.

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   kontacepcijske tabletke
2.6.2005 13:17:28   
Vera*
Meni se je po približno 3 tednih.Če ne bo čez par dni boljše pa k ginekologu.

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   kontacepcijske tabletke
2.6.2005 13:18:46   
urla
Jest sem tudi po porodu začela jesti Logest in prvo tablico tabletk sem imela iste težave kot ti. Drugače pa nobenih kil več ali kakega drugega slabega počutja. Pazit moraš samo to, da jih jemlješ vsak dan ob isti uri. Jest sem jih enkrat zvečer pozabila ;), pa sem pol hitr zjutraj pojedla, vendar se je čez dva dni pojavil rjav izcedek, ki je trajal vse tja do menstruacije. Pa mi je G rekla, da v takem primeru vzamem dve hkrati (so tako malo hormonske, da to ni nobena panika).

Urša

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   kontacepcijske tabletke
2.6.2005 13:21:43   
kepica
Uh,jest jih pa jemljem vsak dan enkrat zvečer.Kadar se spomnim.Ponavadi enkrat od 8-11,pa še nisem imela izcedka.Mogoče zato,ker tako dolgo traja od tadnjega tabletka,ki ga vzamem,pa do začetka menstruacije:zmeden2: V sredo vzamem zadnjega,pa M dobim šele v nedeljo.

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   kontacepcijske tabletke
2.6.2005 13:32:43   
modrooka
Punce,

hvala za vse vase izkusnje. Sem malo potolazena, ker sedaj vem, da se to ne dogaja samo meni. :(

pa,pa

modrooka mamica

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   kontacepcijske tabletke
2.6.2005 14:03:24   
kimmii
Tudi jaz sem imela na začetku takšne problema, tudi jem logest, prvi mesec, mogoče drugi še malo, sedaj pa jih jem 5 mesecev, pa je vse O.K. Tudi kologramčki niso šli nič gor.
Mislim, da tudi pri tebi ne bo nič drugače, telo pač rabi čas, da se navadi na spremembo.

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   kontacepcijske tabletke
2.6.2005 14:04:14   
modrooka

Kimmii, hvala za tolazbo! ;)

lp

(odgovor članu modrooka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   kontacepcijske tabletke
2.6.2005 14:50:04   
Anonimen
Klasično za KT za prve mesece. Telo se navaja na hormone, prilagajno obdobje bi naj tzrajalo največ ene tri mesece.

Isto se je zgodilo moji kolegici, krvavitev je trajala cel mesec. Ena druga kolegica je po njih bruhala, tako da jih ni mogla jemati, mene je pa cel prvi mesec bolela glava. Vse tri smo jemale stediril-m. Drugače nisem imela nobenih problemov vseh 7 let, ko sem jih jemala, razen da so se mi v zadnjem času vse pogosteje pojavljale migrene. Vendar sem že itak podvržena migrenam. Je pa res, da nisem imela nobene v zadnje pol leta, ko jih ne jemljem več, niti se nisem zredila. Smo pa sedaj veselo v akciji:sloncek::sloncek::sloncek:, potem, ko bomo enkrat imeli dojenčka, bom šla pa nazaj na KT. So mi bile tako fajn, nobene skrbi, kondomov, pa še menstruacija je bila točna, če je bilo treba sem jo pa tudi premaknila.

(odgovor članu modrooka)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Odkrivamo IT smučarske destinacije te zime
To zimo je treba obiskati sončne avstrijske Alpe in italijansko Južno Tirolsko, Falkensteiner Hotels & Residences pa poz...

moška imena
milagro

Katero ime vam je najbolj všeč?

leon (20%)

klemen (18%)

primož (7%)

alajž (30%)

rok (25%)

Število vseh glasov: 603

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!