|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pomoč prosim - ctg, uz
2.6.2005 11:36:29   
nik-a
Oj!
Prišla sem s pregleda in sem vsa prestrašena, ker mi ni ginekologinja popolnoma nič razložila, čeprav sem jih spraševala.
No, da grem po vrsti.
Sem v začetku 39 tedna in danes sem bila drugič na ctg-ju. Utrip otroka je padel enkrat na 80,parkrat na 90, drugače pa se je gibal od 130 - 165. Ko je gin. vidla izvid,me je z napotnico poslala na UZ ugotovit pretok.

Po dolgem čakanju se je našel zdravnik, ki mi ga je naredil, zraven spuščal grozne komentarje (Fuj! Pujs!,...)Gledal je, če je kaj narobe s srčkom in zaključil, da menda ni nič.
Ugotovil pa je, da je plodovnice nekoliko manj in da je popkovina okoli vratu in prek rame.

S tem izvidom sem šla nazaj k moji ginek.,ki ni nič komentirala, samo dala mi je napotnico za ctg čez dva dni.

Lepo prosim, če je katera imela kaj podobnega,da mi pove, kaj naj bi to pomenilo.Sem zelo prestrašena!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   [Brisano sporočilo]
2.6.2005 11:40:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nik-a)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Pomoč prosim - ctg, uz
2.6.2005 11:42:20   
Amoss
Mislim da to da ima popkovnico zavito ni najboljše, pojdi v kakšno drugo porodnišnico.

(odgovor članu nik-a)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   [Brisano sporočilo]
2.6.2005 11:43:45   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu nik-a)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Pomoč prosim - ctg, uz
2.6.2005 20:18:02   
nik-a
Oj!

Sem že nazaj!
Moji ginekologinji sem še enkrat zatežila po telefonu, pa je rekla, da ni nič narobe, moram pa kontrolirati gibe. Potem sem se pa kar odpeljala v Ljubljano in so mi tam še enkrat naredili ctg in pregled, pa mi rekli, da se je začelo nekaj dogajati, ni pa še to to ...
Zdaj pa spremljam gibe in če mi bo kaj čudno, bom takoj šibala v bolnico, sploh ne bom več razmišljala, če sem mogoče preveč tečna ali pa panična.
LP vsem!

(odgovor članu nik-a)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?