Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Velikost Nike otr. čevljev 12.8.2009 15:28:38
|
|
|
|
Žabika
|
Jaz ne vem, zakaj bi imeli oni manjše številke. Naša ima nogo 23 in ima takšne športne čevlje, ki se nosijo tudi na nogavičke 23,5 - tudi Nike-ice in so ji prav. Tako da mogoče naroči pol številke večje, razen, če bi jih radi imeli za dalj časa. ;)
|
|
|
|
RE: Velikost Nike otr. čevljev 12.8.2009 16:12:17
|
|
|
|
Raho
|
Kolikor mi je znano so Nike superge za pol številke manjše.
|
|
|
|
RE: Velikost Nike otr. čevljev 12.8.2009 18:14:35
|
|
|
|
tikatonka
|
Jaz imam normalno št.38 nike pa imam 39.
|
|
RE: Velikost Nike otr. čevljev 12.8.2009 19:10:06
|
|
|
|
Pika Zoja
|
jaz imam normlano 37, adidas moram kupiti 36 in pol, nike pa 37. sin ima 25 in nosi nike 25.
|
|
|
|
RE: Velikost Nike otr. čevljev 12.8.2009 20:45:24
|
|
|
|
ThinkPink
|
Mi smo naši, ki sicer nosi 23ko, Najkice kupili št. 24.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?