|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Pikice od vročine
10.8.2009 7:56:24   
luna80
Pozdravljene.
Imam dve vprašanji, če mi lahko katera od vas pomaga, ki je imela podobne izkušnje! Naši dojenčici so se pojavile pikice - zelo drobne rdeče po obrazu in po vratu. Predvidevam, da je to od vročine, ker ko sva notri je vredu, ko pa greva ven in je zunaj višja temperatura te pikice takoj spet ratajo bolj vidne. Ali obstaja kak kremica da jo lahko namažem???? Na ostalem delu telesa nima nobene pikice. Tamala je stara 6 tednov in ne vem ali jo lahko sploh s čim mažem???

Druga stvar je pa, da težko kaka, kljub temu da fulll pazim pri prehrani. Tako težko jo gledam ko se napenja, da bi kakala pa ne more. Sicer je pri vsakem previjanju plenica polna. Ali je katera kaj dajala, da je tamauček lažje kakal???

Že vnaprej hvala za odgovor in pomoč, pa lep dan.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Pikice od vročine
10.8.2009 8:41:06   
akin
Če so pikice oz izpuščajčki res od vročine, potem kao to ni nič in se nič ne maže. Meni pa se je vseeno zdelo da mojo to zelo srbi, saj je ostala čisto pri miru kot v transu, če sem ji te pikice narahlo božala... No, po nasvetu starih mam sem ji potem skuhala redek čaj iz slesa in jo s tem mazala. Nam je to zelo pomagalo, izpuščajčki so se kmalu posušili. Tudi za ritko pri nas to najbolje deluje.

Kar se tiče kakanja - še par tednov in kaka mišica več, pa bo vse to lažje. Če vsak dan kaka, potem to po moje ni problem in jaz tako majhnemu in dojenemu otročičku ne bi zaradi tega nič dodajala

< Sporočilo je popravil akin -- 10.8.2009 8:42:40 >

(odgovor članu luna80)
Neposredna povezava do sporočila: 2
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
So nočna prebujanja pomembna za dojenčkov ...
Večina staršev se veseli trenutka, ko bo njihov dojenček prespal celo noč, malokdo pa se sprašuje, ali in zakaj so nočna...




Tretji otrok, da ali ne?
endrina

Ali bi se poleg dveh otrok odločili še za tretjega?

da (72%)

ne (28%)


Število vseh glasov: 289

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!