Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
8-mesečnik začel kričat 10.8.2009 7:47:43
|
|
|
|
5ra_28
|
Eno vprašanje oz. nasvet: Naš 8 mesečnik je začel kričat!!! Recimo, ko začne jamrat, da njemu nekja ne paše več, med jamranjem kar zakriči, po 1x, 2x. Saj če je zaposlen, je ok, sam včasih mač mora mal počakat, ali pa še mi tudi ne vemo, kaj bi on rad, ko še ne govori. Pa ne vem ali svojo voljo izraža, da kaj s tem doseže, ker ga potem rajši dvignem, kot pa da kriči, ali kaj?? Samo vedno pa ne bo moglo bit po njegovo!! Pa ne vem kje je to pobral? Ker midva nikoli na njega ne zakričiva, tudi midva se ne kregava, da bi kričala ali kaj podobnega!? Kdaj začnejo izražat otroci svojo trmo oz. izsiljevanje? Help!
|
|
RE: 8-mesečnik začel kričat 10.8.2009 8:00:21
|
|
|
|
Detece
|
Po mojem mnenju še tukaj ni razloga za paniko. Tudi naš to počenja. Nekak pač morajo opozoriti na sebe, drugače pa še zaenkrat ne znajo.
|
|
|
|
RE: 8-mesečnik začel kričat 10.8.2009 9:00:03
|
|
|
|
Splišni
|
Malo probava. Mu je zanimivo, da zdaj to zna, pa sprobava. Fletno.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?