|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Spermiogram
6.8.2009 11:51:39   
jaz5
Brez zaščite sva že od  12/2007. Imava doma že 9 in 4 letna otroka. sedaj pa nikakor ne morem zanosit.user posted image
Mi je na Uz rekla da imam levi jajčnik polcistični.
Potem mi je napisala napotnico za spermiogram. V ponedeljek moram poklicat za naročilo potem pa konec avgusta z izvidi nazaj h G. Upam da se bo dobro izšlo
.user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Spermiogram
7.8.2009 8:52:31   
biba77
Če je levi policističen, je velika verjetnost, da je tudi desni in če se trudita ze od 12/2007, je že itak čas, da prestopita z napotnico tvoje G v neplodnostno ambulanto po pomoč.
Po enem letu poskušanja dobiš napotnico.
Tam boš spet čakala na razgovor...

Upam, da boste našli ustrezno terapijo čimprej, še bolj pa vama želim, da bi vaju kaj presenetilo med tem čakanjem...user posted image

(odgovor članu jaz5)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.8.2009 9:33:49   
tweety83
POzdravljena
sama sem imela podoben primer, s tem da sem imela oba jajčnika policistična in povrhu še pregrado v maternici. To so mi odstranili in preden je moj lubi moral na spermiogram sem zanosila. Tako da boš verjetno ti tista žrtev, ki bo morala na laparoskopijo in ne bo potrebno spermiograma.
Pa velik sreče in uspeha!!!!

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.8.2009 10:46:52   
Taddy78
Tudi jaz že imam sina, in od začetka sva brez zaščite, torej se trudiva že 3leta.
Sedaj sva v postopku za umetno, kjer je bil spermiogram ful slab.

(odgovor članu tweety83)
Neposredna povezava do sporočila: 4
9.8.2009 22:41:37   
mojca345
punce, samo okvirno me zanima, koliko so stari vaši možje ?

Hanika, čakava TE. Tvoja starša.

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.8.2009 15:46:14   
Taddy78
Sicer še ni moj mož user posted image , star je pa 28let...

(odgovor članu mojca345)
Neposredna povezava do sporočila: 6
17.8.2009 23:04:59   
jaz5
Sedaj bo star 30.

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 7
18.8.2009 8:30:03   
ursa30
moj ima pa naslednji ponedeljek spermiogram, mene pa čaka še laparoskopija. star bo pa 30 let.

(odgovor članu jaz5)
Neposredna povezava do sporočila: 8
19.8.2009 14:02:46   
Taddy78
Zdaj ne vem če sem mogoče narobe razumela dr., ampak za tiste ki že imamo otroka, mislim da mora preteči 3 leta, da smo "primerni" za umetno oploditev...

(odgovor članu ursa30)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.8.2009 7:59:45   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Taddy78

Tudi jaz že imam sina, in od začetka sva brez zaščite, torej se trudiva že 3leta.
Sedaj sva v postopku za umetno, kjer je bil spermiogram ful slab.

Kok časa se pa čaka na izvid sperimograma?? Mož ga ima 7.9., 17.9. imava pa pregled pri dr. Volgerju (a takrat že bo izvid)?

p.s. pa oprostite za anonimnost (samo ne bi rada da vsa vas veuser posted image )

(odgovor članu Taddy78)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
25.8.2009 19:20:57   
Anonimen
poklicat za naročilo potem pa konec avgusta z izvidi nazaj h G. Upam da se bo dobro izšlo
.user posted image

Moj je bil na pregledu v soboto, danes je prišel izvid.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
26.8.2009 8:33:01   
Anonimen
ali to velja za ljubljano? tudi moj je bil včeraj na spermiogramu, čez 3 tedne ima še androloga, pa me zanima, ali pridejo izvidi po pošti ali kako??

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
26.8.2009 9:02:14   
Anonimen
Moj je bil v Postojni.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?