|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Xsara Picasso
1.6.2005 11:32:40   
Timotej
Drage RR-jevke, malo razmišljamo o zamenjavi avtomobila, mami (jaz) navija za Xsaro Picaso, ati pa malo za Audi A4 karavan ali Laguno karavan. A ima katera oz.njena družina Picasso-ja, kakšno je udobje, servisi, vožnja...Pomagajte nam, da se bomo malo lažje odločili. Hvala in veliko sončka vam in vašim malčkom.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Xsara Picasso
1.6.2005 11:34:02   
AnBan
Najboljš da se odločta za tretjo varianto...R Scenic...je najboljši:)-:)-:)-...drgač smo si pa mi tud Picassoja ogledval...

(odgovor članu Timotej)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Xsara Picasso
1.6.2005 11:34:36   
Pajaca
Jaz imam citroena in sem čist nezadovoljna z njihovimi servisi, z odnosom do strank.... mi je sicer avto super, ampak nikoli več ne kupim citroena ravno zaradi servisov. Aja pa nimam picassoja. Tako da ostalo ne vem odgovort.

(odgovor članu Timotej)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Xsara Picasso
1.6.2005 11:39:45   
baguSka
Citroen = slabi servisi
Laguna karavan = se kvari
Audi A4 = itak ;)

(odgovor članu Timotej)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Xsara Picasso
1.6.2005 11:40:20   
baguSka
Da ne bo pomote da se plehica hehe. Sam izkušne tko kažejo.:zmeden2:

(odgovor članu Timotej)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Xsara Picasso
1.6.2005 11:40:49   
corfu
laguna karavan se kvari, se je kvarila letnik 2001

(odgovor članu Timotej)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Xsara Picasso
1.6.2005 11:42:09   
Anonimen
Tako je corfu.

(odgovor članu Timotej)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
   Xsara Picasso
1.6.2005 11:53:43   
barbaw
Ne picassota vzet. Zadnja klop je hujša ko kakšna lesena v parku. Te rit boli ko :hudicek:. Spredi še gre, pa je kar prostorna ... Udobja pa ne pozna. Jaz bi verjetno kar na audiju pristala.

Pa srečno vožnjo z novim avtom

(odgovor članu Timotej)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Xsara Picasso
1.6.2005 12:00:44   
baguSka
Jp. Kar se udobja tiče: xsara ne, laguna ja, audi ja.

Kar se kvarljivosti tiče: xsara ne, laguna ne, audi ja.

Kar se servisa tiče: xsara ne, laguna ne, audi ja.
(spet odvisno od servisa do servisa)

Kar se prostornosti tiče: xsara ja, laguna ja, audi ja.

Kar se dizajna tiče: xsara ja, laguna ja, audi ja.

Kar se cene tiče: nimam pojma - odvisno od letnikov.

Kdo ima največkrat ja? Nemc itak. Francoza ne!
(no mogoče edin kšn peugeot)

(odgovor članu Timotej)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Xsara Picasso
1.6.2005 12:10:38   
zoya_
Če gledaš pa iz strani varnosti
Picasso ne, Laguna(5 zvezdic) ja, Audi ja
Od servisov je pa tud odvisno... mela Renaulta... Malgaj v Lj... totalno zanič, AH Real enkratni in ekspresni, prijazni.

Na tvojem mestu bi razmislila med Laguno in Audijem, pozanimaj se tudi koliko stane samo vzdrževanje kasneje in pa tudi cena registracije. 8)

(odgovor članu Timotej)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Xsara Picasso
1.6.2005 12:12:29   
Anonimen
Mi imamo Laguno - karavana in smo zadovoljni (pokvarila pa se še ni). Xsara Picasso - dizel ruži ko traktor (zato je odpadla) - je tudi bila v varianti. Tudi Audi je bil v varianti - predragi servisi in rezervni deli.

(odgovor članu Timotej)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   Xsara Picasso
1.6.2005 12:42:28   
baguSka
Raho sej za laguno so tud. Sam počaki do servisa.;)

(odgovor članu Timotej)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Xsara Picasso
1.6.2005 12:53:21   
pupika
No pa še moje mnenje, moja sestra ima piccasota, oz. je imela in sedaj čaka na novega.
Ona je bila z njim več kot zadovoljna, pa je imela diesel, nikoli se ni pokvaril, v bistvu je to njen sanjski avto. In potem se je nekega dne, stara hiša podrla na avto in iz avta no, jaz nisem videla, je ostala katastrofa. Mi smo samo rekli, hvala bogu, da je samo pleh, da ni bilo notri njenih dveh sončkov in njenga moža ali pa nje.

Ona dva sta bila tako zadovoljna, da sta potem še enkrat novo xsaro naročila, točno tako kot sta imela, no drugačne barve, in danes ali jutri jo naj bi dobila.

(odgovor članu Timotej)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Xsara Picasso
1.6.2005 17:13:36   
frutka_
Audi karavan!
Full je lep, ostalo pa je itak postranskega pomena..;)

(odgovor članu Timotej)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   Xsara Picasso
2.6.2005 8:30:51   
Timotej
Ej, punce, hvala za mnenja. Najraje bi nabavla avtobus, pobasala vas, pa zravn mal papice in pijačke, pa bi še PA PA. Kaj pravite, en dan brez skrbi???

(odgovor članu Timotej)
Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?