|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   SOLIDARNOSTNA POMOČ V PRIMERU DOLGE BOLNIŠKE
1.6.2005 9:52:47   
nogometas
Za vse nosečke, ki ste zaposlene v negospodarstvu in najmanj 3 mesece neprekinjeno na bolniški: UVELJAVITE SOLIDARNOSTNO POMOČ PO 102.ČLENU KOLEKTIVNE POGODBE, če ste članice SINDIKATA, to stori delodajalec na vašo pobudo, če pa ne, pa uveljavljajte zadevo na CSD v kraju, kjer živite.
SREČNO
Neposredna povezava do sporočila: 1
1.6.2005 12:30:37   
pegy
NO JAT SEM BILČA LANI NA BOLNIŠKI ZARADI RIZIČNE NOSEČNOSTI OD MAJA DO NOVEMBRA V FIRMI NIMAMO SINDIKATA
ALI JE PREPOZNO DA SE ŠELE ZDAJ OBRNEM NE CSD.

HVALA LEP POZDRAV:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu nogometas)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.6.2005 13:15:46   
Stefka
Ne, ni prepozno.
Jaz sem bila na bolniski od avgusta do novembra 2003 tocno 3 mesece, pogodba o zaposlitvi mi je potekla konec novembra. Junija 2004 sem dala zahtevek na takrat ze bivso firmo. Ker mi v 30 dneh niso odgovorili, sem sla julija k Ceferinu, ki jim je zagrozil, da jih bom tozila in opala,naslednji dan je bil denar na mojem racunu.:bravo:
Zastaralni rok je 5 let od bolniske.
Drzim pesti.

Aja, pa v nobenem sindikatu nisem bila.

Neposredna povezava do sporočila: 3
1.6.2005 14:32:47   
Anonimen
informativno me zanima koliko se pa sploh dobi?

Neposredna povezava do sporočila: 4
1.6.2005 14:48:20   
Stefka
Naj bi bila ena povprecna placa v gospodartvu. Jaz sem dobila okoli 110 tisocakov, ampak se mi zdi da so me malo:zmeden2:. Pa ni panike, sem vsaj dobila.

Neposredna povezava do sporočila: 5
1.6.2005 15:45:04   
Vrtnica1
Jaz sem tudi danes malo po internetu brala in se mi zdi, da ni treba, da si včlanjen v sindikat. Meni so v službi rekli, da naj bi dobila to pomoč pri naslednji plači in mislim, da znaša nekje okrog 119.000 SIT, pa tudi nisem včlanjena v sindikat.
Lp, V. :rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 6
1.6.2005 16:16:54   
nogometas
Če si včlanjen-a v sindikat, je to bolje zate, ker sindikat stoji za tvojim zahtevkom in če firma denarja ne izplača, oni pritisnejo nanje... LP

Neposredna povezava do sporočila: 7
2.6.2005 11:04:50   
Anonimen
Jaz sem dobila tudi ene 119 tisoč, s tem da sem bila ves čas 4 ure na bolniški in 4 ure na delu. Dobila sem avtomatsko, brez vsake prošnje, tako da je bilo presenečenje, 7. mesec štiriurnega dela.
Torej vse tiste ki delate polovični delavni čas - tudi vam pripada solidarnostna pomoč, ampak ne bi znala natančno povedat po kolikšnem času!

Neposredna povezava do sporočila: 8
2.6.2005 11:36:11   
Lian
Jaz sem bila na bolniški leta 2002. Ali lahko uveljavim solidarnostno pomoč za nazaj?

Kam se moram obrniti, ker nisem v sindikatu? A grem kar na CSD?

Najlepša hvala za odgovor!

Lep pozdrav, Lian

Neposredna povezava do sporočila: 9
2.6.2005 13:40:59   
nogometas
Lian, malo preberi prejšnje poste, mislim, da pravica zastara šele po petih letih, najprej pritisneš na firmo, če se ne odzivajo, jim zagroziš s tožbo (še najbolje, če ti pri tem pomaga odvetnik), lahko pa tudi povprašaš na CSDju v tvojem kraju. Ne it najprej na CSD, ker te bo usmerila na firmo ali sindikat.
PA SREČNO!!!

Neposredna povezava do sporočila: 10
3.6.2005 11:01:11   
Meggi
To mi je pa čist novo. Vem da če sem 3 mesece neprekinjeno na bolniški dobi stroške povrnjene po 1, mesecu delodajalec. Jaz se pa sicer ne bi branla.

Neposredna povezava do sporočila: 11
3.6.2005 11:37:36   
Lian
Dan!

Naj mi kdo prosim razloži kako je s tem?

Sem klicala v službo in so mi odgovorili, da mi pripada samo 10.000 SIT.
Na bolniški pa sem bila neprekinjeno 7 mes.

Lep pozdrav!

Neposredna povezava do sporočila: 12
3.6.2005 14:17:11   
Lian
Pa še to.
Ker sem bila na bolniški leta 2002, ne morem več uveljavljat te pomoči.
Odvisno od kolektivne pogodbe? A ni zakonsko pet let, kot je ena zapisala?

Lep pozdrav!

Neposredna povezava do sporočila: 13
4.6.2005 17:12:37   
k1
larifari - vsak dobi solidarnostno v negospodarstvu, kakor je več kot 3 mesece neprekinjeno v staležu, dobiš okoli 110 jurčkov (sem že pozabila), in ni odvisno, ali si v sindikatu ali ne! ti pripada! uf, pa sem že zbrisala, na podlagi katerega člena (malo pobrskajte, se splača!!

jaz sem tudi v negospodarsku in sem jih morala malo poterjati, čeprav so mi potem zagotovili, da bi to itak dobila avtomatsko.... zagnjavite!!!!!! sto jurjev je sto jurjev! vsak dnar prav pride! :bravo::bravo:

Neposredna povezava do sporočila: 14
5.6.2005 19:47:13   
pegy

A TO VELJA TUDI ZA UNE K SO ZAPOSLENI V GOSTINJSTVU.

HVALA:rozica::rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 15
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?