|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   moje telo se mal heca z mano
3.8.2009 7:58:15   
sensi
Živijo dekleta.Vem,da niste jasnovidke,pa......ne vem kakšni preroki,sam jaz res več ne vem ,kaj bi to bilo.Mogoče pa se samo moram ispovedati.
Menstruacijo bi morala dobiti na 30 dan v torek 28.07.Seveda je ni bilo in ker me že od O bolijo prsa pa res se drugače počutim sem si na trenutek upala pomislit,kaj pače je ratalo. Počakala sem do četrtka in naredila test first sing duo,čez 5 minuser posted image   se mi je prikazala zelo rahla črtica in je še danes vidna.V soboto sem seveda v pričakovnju debelejše črtice naredila test in user posted image nič niti rahle črtice ni bilo.O:K: se sprijaznim mal user posted image pojokcam in gremo dalje.V soboto proti večeru opazim beli tok in ko sem se obrisala s papirom rozasto sluz.Takoj sem si rekla evo user posted image  tečka je tu.Glede na vse znake sem jo pričakoval zjutraj in seveda je nibilo od nikoder tudi roza sluzi in beleega toka ne.Popoldne sva pa z dragim malo user posted image user posted image ,se grem tuširat in opazim svetlo vlečljivo sluz spomešano s krvjo.Takoj si dam vložek.In danes zjutraj,lahko trikrat ugibate še zmeraj nič spodej sem čista ko solza ne duha ne sluha o sluzi al pa o kaki user posted image .  Saj ne vem ,če so živci al psiha ali......želja...V glavnem  nekdo tam spodaj se igra z mojimi živci.Nekaj se dogaja v mojem telesu,lahko pa je tudi tako močen PMS,skratka ne vem.Je mogoče imela katera podobno iskušnjo..????Seveda si želim,da bi bila noseča,če pa nisem naj pa tečka čim prej pride,ker me ta nevednost že pošteno user posted image .Upam,da vam nisem preveč zakomplicirala.lp

Upanje umre zadnje.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: moje telo se mal heca z mano
3.8.2009 8:06:15   
Anonimen
kaj pa ce bi danes naredila se 1 test?
ker danes bi morala biti ze konkterna crtica, ce si noseca.

(odgovor članu sensi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: moje telo se mal heca z mano
3.8.2009 9:11:19   
sensi
miska_mccute ,
danes bom še počakala.Jutri zjutraj bom pa ponovila test.Mogoče je pa test zatajil ,prvič al pa drugič.Sem imela first sing duo.Ta ta druga palčka se je najprej čisto razlila potem čez čas je pa ratala ena črtica.Vsekakor ga jutri ali pa v sredo naredim z CB.Pa ponavadi ni sem nek panik al pa dramatik....sam,za vsako ko grem na wc gledam v to školjko kot da bi sami cekini letel od mene.Vse kakor pa poročam.

Upanje umre zadnje.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.