|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ekološke plenice LOVE'N
31.7.2009 20:49:33   
smeja2
A jih kera uporablja za svoje dete?
Kako ste zadovoljne?

http://www.ringaraja.net/dojencek/ekoloske-plenice-loven_1729.html
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Ekološke plenice LOVE'N
1.8.2009 8:37:44   
sabina1345
Mi uporabljamo eko plenice Moltex ali pa Alana. Teh pa ne.

(odgovor članu smeja2)
Neposredna povezava do sporočila: 2
1.8.2009 10:59:30   
smeja2
ja sam moltex pa alana so sam 20% razgradljive
te pa naj bi lahko dal na kompost user posted image , če je to res user posted image

(odgovor članu sabina1345)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.8.2009 15:44:46   
najnaj
jaz sem jih dobila za darilo. mi niso všeč,ker je imela vedno mokro ritko,ko sem jo previla. se pravi ,da se ni nič not upilo. vsaj tako je zgledalo. tako,da sem jih uporabljala samo čez dan,ko sem večkrat previjala. za ponoči pa ne,ker potem je bila celo noč mokra......

(odgovor članu smeja2)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.8.2009 5:18:31   
Nezy85
Sestava: vlakna PLA (zunanje filtrirne plasti) vpojna plast iz celuloze prečiščene z hidrogen peroksidom, zgornja plast iz zraka prepustne bio razgradljive snovi mater-bi, vlakna PP*, supervpojni gel*, elasomeri*, ostalo* (* niso biorazgradljivi).

a SUPERVPOJNI (poliakrilatni) GEL pa ne škodi nežni dojenčkovi koži?!?!?!?!?!?

haha, tale reklama je kot nalašč za razmislek o tem, kaj vse nam lahko prodajo pod oznako EKO.

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu najnaj)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zakaj se dojenček še vedno ponoči zbuja?
Tako kot dojenčki tudi mnogi malčki ne spijo vso noč in to je povsem normalno. Malčki hrepenijo po povezanosti in dotiki...

Mož pri rojstvu otroka
Janjikaaaa

Bo Vaš mož prisoten pri porodu?

Da, skupaj to želiva (83%)

Ne, on ne želi (7%)

Ne, jaz ne želim (4%)

Ne, po dogovru ne bo prisoten (6%)

Število vseh glasov: 210

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!