|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Menstruacija??
31.7.2009 16:03:19   
MTFP
Živjo,

sem 17 dni po porodu. S šivi ali čiščo je vse potekalo normalno, danes grem pa na WC, in kri- ne vem ali je to menstruacija ali je možno, da je od čišče? Ker drugače je bilo do sedaj vedno le tako rjavkasto. Me je pa zadnje dva dni rahlo zvijalo - kot pred menstruacijo.

Naj povem še da imamo z dojenjem tudi težave, in malčka sicer dojim nato pa mu moram še dodajati mleko. Zaradi flaške se dva dni sploh ni hotel dojiti, včeraj pa smo nekako spet "zalaufali".... .

Ali menstruacija tudi pomeni konec dojenja? user posted image user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Menstruacija??
31.7.2009 16:10:47   
ajataja
lahko je M ampak to nikakor ne pomeni konec dojenja.

(odgovor članu MTFP)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Menstruacija??
31.7.2009 21:06:31   
miapia
hmm, ne vem, jaz sem imela čiščo 4-5 tednov. Pa tudi če dojiš, jo lahko dobiš. Če ne dojiš, jo lahko tudi čakaš kot zmešan. Čisto odvisno.

Tri stvari so nam ostale iz raja: zvezde, cvetlice in otroci. (Dante Alighieri)

(odgovor članu ajataja)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Imena, ki otrokom prinašajo srečo v življenju
Starši si najbolj od vsega želimo, da bi bili naši otroci srečni v življenju. Nekateri celo verjamejo, da k temu lahko p...
Ko vam dojenček pade s postelje ...
Hitro se nam lahko zgodi, da v trenutku nepazljivosti nepričakovano naše malo, neubogljeno bitje pade s postelje ali cel...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?