|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ne prime v rokice...
31.5.2005 10:51:13   
sergeja26
Moj 6 mesečni sonček že od prebližno 3. meseca prijema stvari v rokice... in seveda vse kar prime gre normalno da v usta; ko pa mu dam v rokico žemljico, košček jabolka... pa takoj spusti ali pa drži nekaj časa in maha ter vrže na tla, namesto da bi tudi to malo poskusil v usta dati:zmeden2:
okus mu je všeč, je, če mu jaz držim... tudi hrano gosto sva šele začela uvajati pred cirka 2 tednoma, pa me zanima kolk so vaši prebližno pojedli-ni preveč ješč, bi se najraje samo dojil...:duda:

Saj nočem paničariti- vem da se mu bo odprl tek do druge hrane- no vsaj upam...

lp, sergeja:rozica::rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ne prime v rokice...
31.5.2005 11:42:12   
total
Moj je star 8 mesecev pa naj raje vidi če mu jaz davam v usta,sam se mal s hrano poigra pol pa na tla.

(odgovor članu sergeja26)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ne prime v rokice...
31.5.2005 11:53:46   
Blanka77
Moja je stara eno leto, pa hrane skor noče prijet v roke, ker se ji tko grauža, kaj šele da bi sama jeda. Sem te potolažila, a ne ?

Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ne prime v rokice...
31.5.2005 12:09:27   
Anonimen
Naš pa vso hrano prime in vse gre direkt v usta - smo sicer poskusili samo z žemljico. Če pa mu vzameš, pa je tak jok :((:((:((:((:((. Ker ima že 9400 gramo, smo bili opozorjeni, naj mu dajemo čim manj - kvečjemu kakšen sokec za poskusit. Pa samo dojenje. On pa bi tako papal...

Neposredna povezava do sporočila: 4
   Ne prime v rokice...
31.5.2005 18:02:19   
sarči
Hehe,tudi pr nas je tako,vse drugo bo dajala v usteca,ko pa tobi plazma piškotek pa potleh...mislim...:)-:)-:)-

Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
5 resničnih dejstev o spanju skupaj z otrokom
Nekateri starši so strogo proti temu, da bi spali skupaj z dojenčkom, otrokom v isti postelji, spet drugi v tem vidijo v...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?