|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   laringitis
27.7.2009 14:02:55   
Majabo
Zanima me ali je laringitis povezan z alergijo?
našemu 14 mesečniku se je namreč pojavil že tretjič user posted image .
Sem mislila, da je to bolj "zimska" zadeva, pa smo se z njo matrali danes ponoči user posted image
Sicer je mali alergik, dokazano samo na jace, beljak in rumenjak.

Kaj naj nabavim inhalator ali kaj?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: laringitis
27.7.2009 20:46:30   
Paštetka
Alergija najprej udari ven z znaki na koži. Če se ne zdravi, pa se kažejo znaki že na dihalih. Astma, nahodi, pljučnice, torej tudi laringitisi ... 

Laringitis lahko povroči kakšen alergen (pršice, dlaka....), ki ga otrok vdihne, vendar glasilke lahko otečejo tudi še zaradi česa drugega.

Baje pri laringitisu pomaga vlažen zran. Da npr. v kopalnici narediš s tušem sauno in potem greš z otrokom noter in proba čim več tega vlažnega zraka vdihniti. Drugače pa antibiotiki.

< Sporočilo je popravil Paštetka -- 27.7.2009 20:49:05 >

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu Majabo)
Neposredna povezava do sporočila: 2
31.7.2009 9:01:19   
sonja_ez
Za laringitis pa res niso antibiotiki, lahko greš pred spanjem na inhalacijo v ZD. Vsaj mi tako delamo. 

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
26.8.2009 9:12:33   
*ANA*
Lep pozdrav.
Naša skoraj 4 letna pupa je tudi alergik na jajca in mleko, je imela pa v zadnjem letu že 5 krat laringitis??
No pomagali smo si tako, da smo jo odnesli na svež zrak-hladilnik in v kopalnico ter tam naredili soparo.
V drugo pa sem kar v bolnico poklicala(tam sicer delam),pa so mi rekli naj jo na inhalacije prpreljem, tam je dobila inhalacije adrenalina  in dexametasona, pa je blo po 3 kratnih inhalacijah dobro.
Potem smo pa kupli inhalator, dobili zdravila in zdej ob laringitisu kar doma lepo poštimamo.
Je pa res nadležno to,našo pupo je prijel kašelj takoj ko se je ulegla in se ni in ni nehalo. No zdaj imamo ena dva mesca mir in upam da tako ostane.

(odgovor članu sonja_ez)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.8.2009 22:04:19   
TiaSara
Moj edini znak alergije na pršico je bil zelo pogost laringitis. Kožo sem imela baje lepo. 

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?