|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Horionska biopsija ali amniocenteza?
25.7.2009 9:49:40   
Luskan
G mi prepušča izbiro enega ali drugega diagnostičnega testa, jaz pa se nagibam zdaj k enemu, zdaj k drugemu.
Kakšne so vaše izkušnje oz. argumenti, da ste izbrale prvega ali drugega? Ali je G kar določil?
Hvala za odgovore.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Horionska biopsija ali amniocenteza?
25.7.2009 9:51:30   
rija
jaz sem izbrala AC....ker so rezultati bolj ziher. so mi pa prav tako ponudili obe možnosti, vendar so tudi genetiki predlagali ac.

...vox populi...

(odgovor članu Luskan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.7.2009 10:00:33   
pegi1
AC ni nic bol ziher...
meni je takrat pusenjak predlagal horionsko biopsijo, ker je prej in v primeru slabega izzida, lahko nosecnost prej prekines, kar je bolje zate..

postopek je enak, traja par minutk, igla za horionsko je malce debelejsa, zato dobis lokalno (pri AC ni anestetika), in po zakljucku pri AC dobil 3 dni staleza, pri horionski pa 1 teden.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.7.2009 10:01:56   
rija
jaz sem samo napisala, kaj so meni rekli.
sem bila ravno tako pri pušenjaku.....in on pač zagovarja hurionsko zaradi tega, ker se jo da narediti prej.

pegi, kaj si imela ti?

< Sporočilo je popravil rija -- 25.7.2009 10:03:13 >

...vox populi...

(odgovor članu pegi1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.7.2009 10:17:30   
pegi1
jaz sem se potem takrat odlocila za horionsko.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.7.2009 10:21:57   
Luskan
...horionsko biopsijo, ker je prej in v primeru slabega izzida, lahko nosecnost prej prekines, kar je bolje zate..

no, to je glavni razlog, da se bolj nagibam k HB

< Sporočilo je popravil Luskan -- 25.7.2009 10:22:51 >

(odgovor članu pegi1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
27.7.2009 9:18:35   
summer410
jaz sem bila na AC, zaradi tega ker sem bila prepozna za HB......priporočam ti HB...samo zarad tega ker je hitreje:)

(odgovor članu Luskan)
Neposredna povezava do sporočila: 7
30.7.2009 16:32:02   
Anonimen
Imam eno vprašanje o AC, če mi katera znba pomagati - želela bi kakšno, ki ima izkušnje s tem. Dobre 14 dni nazaj sem  v Lj porodnišnici delala AC. Rekli so da bodo izvidi 2-4 tedne po opravljenem posegu.
zanima me, ali te prej kaj pokličejo ali ne? ali te pokličejo, če je kaj narobe, ali tudi v primeru kadar je z otrokom vse OK? (vem, da pokličejo če je s plodom kaj narobe)
ti tedni čakanja me ubijajo in bi se rada malo potolažila
hvala

(odgovor članu summer410)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
30.7.2009 16:33:53   
rija
če je kaj narobe pokličejo, sicer ne. jaz sem izvide dobila 19 dan....

ubija pa.....prekleto ubija....user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
30.7.2009 18:22:14   
Anonimen
šele sedaj vidim, da sploh nisem napisala... torej pomeni, da je pri nas nekaj narobe, ker so me klicali?!user posted image   sploh ne morem verjet, enega otročka s kromosomsko napako že imamo, sedaj pa to... veliko poguma sem rabila, da sem se odločila za to nosečnost, sedaj pa... bom počakala na jutri, ko imam pogovor v LJ
hvala, rija

(odgovor članu rija)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
31.7.2009 9:13:52   
summer410
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Imam eno vprašanje o AC, če mi katera znba pomagati - želela bi kakšno, ki ima izkušnje s tem. Dobre 14 dni nazaj sem  v Lj porodnišnici delala AC. Rekli so da bodo izvidi 2-4 tedne po opravljenem posegu.
zanima me, ali te prej kaj pokličejo ali ne? ali te pokličejo, če je kaj narobe, ali tudi v primeru kadar je z otrokom vse OK? (vem, da pokličejo če je s plodom kaj narobe)
ti tedni čakanja me ubijajo in bi se rada malo potolažila
hvala

jaz sem dobila izvide po 27 dneh.....tako da je kr mučno čakanje.....in ja .....nažalost definitivno pokličejo v 14 dneh,če je kaj narobe......ampak ni nujno, da je kaj hudegauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
31.7.2009 9:15:10   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

šele sedaj vidim, da sploh nisem napisala... torej pomeni, da je pri nas nekaj narobe, ker so me klicali?!user posted image   sploh ne morem verjet, enega otročka s kromosomsko napako že imamo, sedaj pa to... veliko poguma sem rabila, da sem se odločila za to nosečnost, sedaj pa... bom počakala na jutri, ko imam pogovor v LJ
hvala, rija

resnično upam, da bo vse ok....

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
31.7.2009 9:23:19   
aprilčica07
Jst sem izvide dobila po 25 dneh od posega.. rekli so nam, da če je karkoli narobe pokličejo v približno 14 dneh.. držim pesti, da se vam bo dobro izteklouser posted image user posted image user posted image user posted image  

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 13
31.7.2009 14:02:10   
Anonimen
HVALA vsem za odgovore in spodbudne besede - žal se ni izšlo. če se ne bi odločila za UPN, bi imela doma 2 otroka s kromosomsko napako, za kar se pa nisem mogla odločit.
boli k user posted image , jokam, ampak ne bi prenesla, je bilo prvič preveč hudo.
če bo komisija odobrila, grem naslednji teden na UPNuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aprilčica07)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
31.7.2009 14:08:15   
rija
anonimna....kot si že sama ugotovila, je to v tem trenutku zate najboljša rešitev.

pa tudi najbolj boleča....žal.

upam, da bo v tretje boljše.user posted image

...vox populi...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
31.7.2009 14:21:26   
summer410
anonimnauser posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 16
31.7.2009 14:57:58   
aprilčica07
anonimnauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu summer410)
Neposredna povezava do sporočila: 17
31.7.2009 19:55:14   
Aja1
anonimna user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Drži se.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?