Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Nujno: KAKO NAREDIM SANGRIO? 24.7.2009 20:05:16
|
|
|
|
blaža
|
1 l rdečega vina 7 dcl pomarančnega soka 2 dcl vinjaka ali konjaka sladkor po želji približno 15 dag Narezane pomaranče ohladi v hladilniku in jih dodaj ohlajeni pijači.
|
|
RE: Nujno: KAKO NAREDIM SANGRIO? 24.7.2009 20:20:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: blaža 1 l rdečega vina 7 dcl pomarančnega soka 2 dcl vinjaka ali konjaka sladkor po želji približno 15 dag Narezane pomaranče ohladi v hladilniku in jih dodaj ohlajeni pijači. In tole se zmeša in pije????Uhhh me vrže ob pol deci.
|
|
|
|
RE: Nujno: KAKO NAREDIM SANGRIO? 24.7.2009 20:22:35
|
|
|
|
nadya
|
Jaz sem ponavadi namesto vinjaka dala vodko in malo pomarančnega likerja al pa ruma. V sangrijo lahko daš vse vrste sadja, malo mešano...pomaranče, jabolka, melona, hruške, ananas.....
|
|
|
|
RE: Nujno: KAKO NAREDIM SANGRIO? 24.7.2009 20:25:14
|
|
|
|
rija
|
hvala vsem.... grem veselo na delo.. zdaj pA POtem
|
|
RE: Nujno: KAKO NAREDIM SANGRIO? 24.7.2009 20:31:33
|
|
|
|
blaža
|
IZVIRNO SPOROČILO: Florina IZVIRNO SPOROČILO: blaža 1 l rdečega vina 7 dcl pomarančnega soka 2 dcl vinjaka ali konjaka sladkor po želji približno 15 dag Narezane pomaranče ohladi v hladilniku in jih dodaj ohlajeni pijači. In tole se zmeša in pije????Uhhh me vrže ob pol deci. nimam pojma, to je skopirano s kulinarike. Pri nas nardijo kolegi vedno sangrijo, jaz je še nisem delala. Nardijo pa tako, da izdolbejo lubenico in pol kose lubenice, pa vse ostalo in je super.
|
|
RE: Nujno: KAKO NAREDIM SANGRIO? 24.7.2009 21:12:11
|
|
|
|
sekica75
|
Jaz kupim steklenico sangrije v Hoferju ( ta mi je najboljša ), v bučko narežem sadje, kar je pač pri hiši, sladkam, nalijem gor, dam v hladilnik za nekaj časa. Ko pridejo gostje nadevam sadje s tekočino v kozarce in to je to. Njamsi.
|
|
|
|
RE: Nujno: KAKO NAREDIM SANGRIO? 25.7.2009 10:03:05
|
|
|
|
kago
|
Ene 3 recepti (vsi sprobani, poleti se ta zadeva pri nas kar dela) 1, sadje, ki popije veliko alkohola (melona, lubenica, breskve, marelice, ananas,...) narežeš na kopčke, dodaš sladkor, sirup in vodko. kolko vsega ne vem ker delam vse na uč... pustiš to stati čez noč, da se sadje fino napije. Zaliješ z rdečim vinom in pustiš stati. Tik preden jo postrežeš vanjo zliješ še mrzlo fanto :) 2. odrežeš vrh lubenice, na glavo v sredino postaviš steklenico vodke, pustiš en dan.... naprej je pa jasno: razrešež lubenico in se ga napiješ s sadjem 3. prvo ponoviš s tem da dodaš šampanjec :D nice :D
|
|
RE: Nujno: KAKO NAREDIM SANGRIO? 25.7.2009 10:12:16
|
|
|
|
bumerang
|
Vsaka bovla ni sangria!
|
|
RE: Nujno: KAKO NAREDIM SANGRIO? 25.7.2009 12:01:28
|
|
|
|
tinca80
|
Ojla! Jaz jo delam malo drugače in sicer: kupim kandirano sadje ananasa, papaje, manga, ta velike rozine, tri limete, eno rumeno grenivko, eno rdečo grenivko, tri pomaranče, tri limone (lahko tudi več po občutku), potem pomešam cca. en kg sladkorja, malo vanilijevega sladkorja, in nalije ene tri dl ruma, malo martinija, pustim stati en dan v hladilniku in nato nasledni dan prilijem rdeče vino. In to je to.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?