|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zaprtje....
30.5.2005 17:00:37   
leah
Moji 5 mesečnici sem v petek zmenjala Humana 1 z 2.v soboto je še lepo kakaka,ponavadi nmreč kaka vsak drugu dan,danes pa še nič.Se pa kar naprej napenja:Zjutraj se je v postelji napela in prdela kot,da kka,pogledam plenico,pa je bil samo en majhen kakec.Potem se je ob 11ih spet napenjala,pa ni bilo ni...evo zdele pa spet.
kaj naj naredim?A se prehitro zamenjala mleko,a bi ga res mogla mešat z enko in ali je to normalno,da potem dvojka mal zašramfa?
Full se mi revica smili,jaz sem ji včeraj pe še full jabučka dala...kaj pa vem....kaj pravite.A poznate kako zadevo,ki bi jo odprla in pa ali naj zdaj dam spet nazaj mao enke?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Zaprtje....
30.5.2005 17:03:25   
Anonimen
Moja ima problem, da kaka na dva dni in potem se muči in muči. Je pa fejst pomagala papaja, jabolčni sok s čajem (Frutek).

Ja v glavnem bi morala več piti,ampak kaj če noče. To bila verjetno najbolj enostavna rešitev. Hodim za njo s to flašo čaja ali soka,da sem že sama sebi tečna!:ups:

Bojana

(odgovor članu leah)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Zaprtje....
30.5.2005 21:11:03   
Gina
Daj ji več čaja, pri nas je pomagalo. Aja, sicer se pa to ponavadi tudi samo uredi v mesecu, dveh. Vsaj pri nas se je, ampak smo imeli ta problem, ko smo prešli na trdo hrano.

(odgovor članu leah)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





So nočna prebujanja pomembna za dojenčkov ...
Večina staršev se veseli trenutka, ko bo njihov dojenček prespal celo noč, malokdo pa se sprašuje, ali in zakaj so nočna...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?