|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rabm eno prošnjo nujno
30.5.2005 12:13:18   
anadejka

Sej vem ne spada sem,ampak res,k mam že poln kufr te moje službe.pred 4 leti smo bili v prisilni poravnavi,ta se je iztekla.Danes pa sem izvedela da smo od petka že v drugi prisilni poravnavi.Hudiča ne morm si privoščt da 18.ne bi dobila plače ker imam preveč pufov in kredit za plačat,pa še zidamo doma,pa še poroko imam sept.
Nujno rabm novo službo!!!!Dost mam tega da se bojim za jutrišnji dan!!!

Zato vas vse lepo prosim če imate spisano kšno prošnjo če bi mi jo lahk poslale na mail ( anadejka@yahoo.com),al pa kr v nabiralnik.Ker že 10 let nism pisala prošnje in sem mal aut zdele.sam to vem da se ne grem več te službe in hočm novo!!!

Hvala že vnaprej in LP

PS....neb se pa branila tut kšne ponudbe za službo,če kera ve;)
Neposredna povezava do sporočila: 1
   rabm eno prošnjo nujno
30.5.2005 12:20:36   
biba77
Kaksna izobrazba?

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   rabm eno prošnjo nujno
30.5.2005 12:21:37   
anadejka
aja najbl važn sm pa pozabla povedat....V.stopnja- ekonomsko komercialni tehnik....

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   rabm eno prošnjo nujno
30.5.2005 12:23:51   
simonas
Bom pogledala, če imam doma kaj shranjeno, če pa ne boš nič dobila, pa mi javi na privat in ti bom nekaj napisala.

Simona

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   rabm eno prošnjo nujno
30.5.2005 13:01:08   
Gea1
Pobrskaj malo po internetu pod geslom zaposlitev, prošnja in sem sigurna, da boš kaj primernega našla.
Je pa res, da v tej poplavi prošenj, moraš napisati čim bolj zanimivo in atraktivno prošnjo, ki bo vsaj malo izstopala iz povprečja.

Pa veliko sreče! :sloncek:

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   rabm eno prošnjo nujno
30.5.2005 13:01:58   
anadejka
malina mal si me narobe zastopla,word dobr poznam,pa sej ni to problem,težko mi je k ne vem kaj vse morm not nakladat,pa z lepim besedam pisat,pa se sam hvalt,pa....ne vem no.....ne znam besed skup metat

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   rabm eno prošnjo nujno
30.5.2005 13:20:16   
girly
napisat morš svoj, pa naslov delodajalca, kamor se prijavljaš pa izobrazbo, pa delovne izkušnej pa vsa znanja, tečaje, seminarje, itd. ki si jih nardila, kere jezike obvladaš, kaj znaš, itd itd. več kot imaš vsega, bolje je!

potrudi se napisat prošnjo, ki bo lahko berljiva, ne bo imela preveč dolgih in zapletenih stavkov, naj ne bo predolga, ker potem tega noben ne bere, predvsem naj bo zanimiva, lahko jo napišeš na roko (bo izstopala, ker zdaj vsi pišejo na računalnik), predvsem se potrudi, da bo drugačna od tistih povprečnih nalaganj podatkov

pa veliko sreče pri iskanju skužbe :rozica:

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   rabm eno prošnjo nujno
30.5.2005 13:46:22   
clea
Tako kot pravi girly,končana šola,izkušnje,znanja,tečaji,seminarji,jeziki,vozniški izpit itd-
Čeprav se ne strinjam s tem,da jo napiši na roke.Ker je lepše čitljjiva napisana a računalnik,pa še zato,ker sedaj je že v večini služb potrebno delo z računalnikom (sploh pa tvoja smer) in to,če napišeš prošnjo na roke,lahko delodajalec razume,kot da ne znaš delati na računalnik.

Imam pa en priročnik kako se piše prošnja.Ga bom poiskala,pa ti ga lahko skopiram pa pošljem.Daj naslov v privat.

VELIKO SREČE PRI ISKANJU!!!:miska::miska::miska:
Lp,Clea

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   rabm eno prošnjo nujno
30.5.2005 18:52:25   
Pia73
Sem ti poslala en vzorec na privat!

Sem se potrudila, veš.

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   rabm eno prošnjo nujno
30.5.2005 19:05:45   
pika74
Jaz bom pa jutr pobrskala in ti poslala na privat:rozica:

(odgovor članu anadejka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.