|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ta presneta vročina
30.5.2005 9:58:10   
chips
Živjo.
A še katero tako muči ta sonce in vročina ,meni dela to kar nekaj preglavic.
Sedim v senci ampak ta vročina je neznosna,se mi začne kr vrteti in sploh ne morem normalno dihati mi kr sapo jemlje.
Joj včeraj sem bila na obhajilu in ko sem stopila v cerkev mi je ratalo full slabo tako da sem tisto uro preživela malo nižje v bifeju na hladnem sokucu!!
Potem pa mi je bilo še v trebuho tako čudno,tako ot bi mi balončki oz. mehurčki pokali nevem kaj bi bilo to.
Danes sem :nosecka: 18t 1 dan!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   ta presneta vročina
30.5.2005 10:00:37   
Anonimen
Bebeku je blo tudi vroče, pa te je pobrcal. Bravo.

Drugače pa čim več vode pit in senco iskat, drugega nimaš kaj.

(odgovor članu chips)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   ta presneta vročina
30.5.2005 10:05:47   
bebika
Živjo chips. Kje si se potepala. Oktobrčice smo se že malo poklepetale. Mene sicer še ne matra vročina, ker sem v službi in imamo klimo. Glede tvojih balončkov oz. mehurčkov a si mogoče začela čutiti sovojo:)-
Želim ti čim boljše prenašanje vročine, pa pridruži se kej nam oktobrčicam ;)

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   ta presneta vročina
30.5.2005 12:23:13   
pat
mene tud daje vročina. in to je definitivno moja nosečniška napakica. do sedaj sem vedno oboževala vročino!! res, mene ne moti, če je zunaj 40, mile volje se sprehajam, uživam na morju in ko vsi jamrajo, se mam jst nejbolj fajn.

zdej sm pa noseča, pa mi že tele temparature povzročajo teževe. kaj pšele bo:zmeden: še do trgovine in nazaj, pa sm ko:sloncek:;)

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   ta presneta vročina
30.5.2005 14:14:05   
chips
Ja tudi jz imam drugače rad poletje ,vročino ampak očitno bo letos drugače!!!:)-:)-:)-:)-

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   ta presneta vročina
30.5.2005 14:14:54   
chips
Ups,rada imam poletje ,ne rad(sem narobe napisala)!

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Kateri so prvi znaki začetka poroda?
Ko se bliža dan poroda, je vse več znamenj, ki nakazujejo na to, da se bo porod začel. Nekatera so prava, nekatera pa ne...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?