|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zastoj rasti otroka
15.7.2009 18:19:44   
rožica24
sem v 36 tednu nosečnosti, in ginekologinja mi je na zadnjih dveh pregledih rekla, da moj otrok v rasti zaostaja za 2 tedna. Zanima me če če je imela katera podobne težave, ker sem malo v skbeh da ni kaj narobe. Drugače je pa z otrokom vse v redu le v rasti zaostaja.

hvala za odgovore!user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: zastoj rasti otroka
15.7.2009 20:32:57   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: rožica24

sem v 36 tednu nosečnosti, in ginekologinja mi je na zadnjih dveh pregledih rekla, da moj otrok v rasti zaostaja za 2 tedna. Zanima me če če je imela katera podobne težave, ker sem malo v skbeh da ni kaj narobe. Drugače je pa z otrokom vse v redu le v rasti zaostaja.

hvala za odgovore!user posted image

a ni to še v mejah normale 2 tedna???? mogoče pa si pozneje zanosila...moja prijateljica je imela iste probleme nonstop so ji govorili, da otroka zaostaja v rasti pol pa je dan čez rok rodila zdravega fantka...če te kaj več zanima bom jo jutr povrpašala pa ti sporočila...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu rožica24)
Neposredna povezava do sporočila: 2
15.7.2009 21:54:25   
janja.k
Proti koncu nosečnosti je baje čist normalno, e meritve odstopajo za 2 tedna. Prvič kot prvič, ne morejo natančno zmeriti ortoka, drugič pa se ortoci itak rodijorazlično veliki in težki.
Tud men je ginekologinja pred 1 mesecem, ko sem bila v 34. tednu rekla enako kot tebi. Pol sem se pa mal pozanimala in so me vsi tako potolažii. Baje res ni panike.
Pozdravček

(odgovor članu rožica24)
Neposredna povezava do sporočila: 3
16.7.2009 8:36:09   
mala maja
IZVIRNO SPOROČILO: janja.k
Proti koncu nosečnosti je baje čist normalno, e meritve odstopajo za 2 tedna. Prvič kot prvič, ne morejo natančno zmeriti ortoka, drugič pa se ortoci itak rodijorazlično veliki in težki.

točno tako

meni so pri tretjem govoril da je zahiranček. pa da bi najrajši sprožil porod ker sem imela tudi visok pritisk.. Pa se je rodil fantiček dolg 55cm in 3200g.user posted image  res pa je bil suhec in je še zdaj.

(odgovor članu janja.k)
Neposredna povezava do sporočila: 4
16.7.2009 10:20:23   
kajalin*
Tudi moja je bila zahirana,2000g,44cm,pa je zdaj čist normala 4 letnica,za svojo generacijo je pri ta večjih:)

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
16.7.2009 11:04:37   
Čebel@
velikotem tukaj gor je odprtih na temo zastoj rasti........meni je g celo nosečnost govorila da je zastoj rasti in da user posted image  ne dela trebuščekuser posted image .....hotela mi je sprožiti porod decembra(rok je bil februarja) ko je mala imele šele 1100guser posted image ......jaz sem se res full presikerala,ogromno prejokala,in šla v p,kjer so mi naredili še par UZ in me je tam g potolažila da pač mala ne bo res full velika ampak ker sva oba z možem bolj mejhna se ne more pričakovati da bo otrok prišel ven s 4000g.......rodila sem 3 dni čez rok,naravno,brez zapletov in kakršnih koli substanc,user posted image  2490g in 48cmuser posted image user posted image user posted image ......jutri bo stara 5m in ima 6500g in 63cmuser posted image user posted image user posted image ....je ujela svoje vrstnike in je popolnoma zdrava(trkam)user posted image user posted image user posted image

ne sikeraj se,ker verjetno si imela kasneje O in bo user posted image  čist okuser posted image .......lepo nosečnost vam želim in se opravičujem ker sem se razpisala ampak vem kaj prestajateuser posted image

lp,majchy

(odgovor članu kajalin*)
Neposredna povezava do sporočila: 6
16.7.2009 21:14:32   
rožica24
hvala za odgovore, saj sama tudi mislim,da nebi smelo bit nič narobe, sam vseeno sem hotela slišati še druga mnenja.

hvalauser posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 7
20.7.2009 9:27:15   
kaja13
Pri meni sta pa oba prehitevala za dva-tri tedne. "Pravi velikan je" sem poslušala na vsakem UZ in šla čisto prestrašena rodit. V končni fazi sem obakrat rodila fantka s čisto povprečnimi merami. Tko da..... uživaj zaključek nosečnostiuser posted image

(odgovor članu rožica24)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?