|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   še je kaj upanja????
15.7.2009 8:49:33   
portorož

Pozdravljene, sem tečnarila že na sosednji temi, a se mi zdi, da ste tukaj bolj zgovorne user posted image , jaz pa seveda, kot vse, ki nestrpno čakamo user posted image , tako na trnih, da je že joj....

Moja situacija je sledeča:

Tudi midva čakava na in sva zadnje dni zelo v dvomih. Nimava pojma kaj se dogaja. zadnja menstruacija je bla 6.6.09, cikle imam na 26 dni. menstuacija je bla normalno, zadnji teden so se pojavili neki čudni znaki, od slabosti dalje..., pa pride 3.7. , ki pa to nikakor ni mogla biti, ker ni bla ne rdeča, ne boleča, še najmanj pa v normalni količini. Dejstvo je, da sem 2 dni imela samo malo rjavega izcedka, potem 2 dni nič, in na 5 dan spet malo....

Slabosti so prisotne ves čas, glavoboli, vrtoglavice, apetit ja in spet ne..., sva v zadnjih 3 dneh naredila 3 teste, 2 od first sign in je bilo , le da je tista črtica bila ZELO šibka, danes pa sva naredila še CB, je bil plusek zelo šibak, zato sva šla v ZD, kjer so nama naredili še en urinski test, za katerega je rekla, da tudi ni ne + ne minus!!!
Nakar sva šla delat krvni tes, ki je bil negativen, a naju je opozorila, da je MORDA  še prenizka koncentracija hcg-ja v krvi....

Kaj si naj misliva????

prosim za vaše mnenje, da mi bo vsaj malo lažje med tem PRESNETIM čakanjem.....

user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: še je kaj upanja????
15.7.2009 8:53:22   
Anonimen
Jaz mislim tako: če je bil krvni izvid negativen, potem nisi user posted image .  Razen če je bila tista krvavitev 3.7. ovulacijska ali vgnezditvena, potem je možno, da je še prekmalu. Ampak kakorkoli, če ti urinski test pokaže +, potem mora krvni čez cca. 2 dni pokazat +, ker hormon hitro narašča.

(odgovor članu portorož)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
15.7.2009 8:54:10   
*pupsa*
možno je, da si imela pozno O in kasnejšo ugnezditev...kar je lahko bila tista krvavitev....a hcg hormona je bilo kaj v krvi?

(odgovor članu portorož)
Neposredna povezava do sporočila: 3
15.7.2009 8:55:29   
*pupsa*
a ni ravno obratno da je najprej hcg v krvi potem v urinuuser posted image

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
15.7.2009 14:21:00   
ellie
Pri meni je bilo 2 leti nazaj enako...kot da bi brala svojo zgodbo. In potem sem ugotovila, da so tisti rahli + kazali ovulacijo. Točno čez 14 dni se je prikazala user posted image . In to je samo tisti mesec bil takšen zamik. Sem takrat tud šla dat kri in je bilo negativno. In ko sem par dni zatem ponovila test, so tud tiste rahle črtice izginile.

Se mi je pa letos zgodba ravno obrnila. Sem M pričakovala nekje na 38. dan (ker sem imela mal zmešnjave zaradi kt), ampak je ovulacija očitno bila prej, kot sem pričakovala. Če ne bi bila user posted image , bi tisti mesec M dobila normalno na 28. dan. Tak da men tud ni več nič jasnouser posted image  Res pa je, da sem O skoraj vedno čutila...in tud vedno je potem M prišla točno po 14ih dneh. In če se spomnim tistega 2 leti nazaj, ko sem mislila, da sem noseča...so res bli tipični znaki O.

(odgovor članu *pupsa*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
15.7.2009 21:29:37   
portorož

Punce, hvala vam za vse odgovore...,

jaz sem itak že cela zmešana..., saj veste kako je, ko vse do zadnjega upaš, da user posted image pomeni user posted image in user posted image ...

Nič, bo treba počakati, da telo naredi svoje in pokaže pravi rezultat tega "šmorna" .... user posted image

Držim pesti vsem nam, da nas obišče tale štorklja, ki je do nekaterih presneto skopa....

Nimam pojma kaj tava naokoli... user posted image

Lepo bodite user posted image

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Piškoti/kruh
dejzi

Kdaj ste svojemu malčku ponudile piškot oz. skorjico kruha za grizljat?

prej (37%)

7m (28%)

8m (16%)

9m (7%)

10m (5%)

kasneje (6%)

Število vseh glasov: 391

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!