|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Primerno za kuharice
28.5.2005 16:16:35   
babylove
8) O artičoki: da med kuhanjem ne počrni, zvežeš na vrh rezino limone.

8) O korenju: da ohrani živo barvo, ga po kuhanju vzameš iz kropa in za sekundo namočiš v ledeno vodo.

8) O beluših: da se skuhajo enakomerno, jih zvežeš v šopke in daš v lonec v konzervah, ki si jim odstranila pokrov in dno. Konzerve bodo držale šopke pokonci, tako se bo spodnji trši del skuhal bolj kot zgornji mehkejši, ki ga pustiš malo štret iz vode.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   Primerno za kuharice
28.5.2005 18:21:14   
soncece24
Za bolj okusno zeleno solato jo namesto s soljo začini z vegeto.
Če uporabiš jabolka za okras in nočeš, da porjavijo jih poškropi z limoninim sokom.

Dober tek!

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Primerno za kuharice
28.5.2005 19:45:56   
Anonimen
:bravo:mene pa zanima kako kuhate ve riž da ni zelo suhi in kaj dodate,da je bolj sočen.pa ne da nebi znala kuhat ampak več glav več ve.pa zanima me še če ima katera recept za šarlote.:sloncek:

(odgovor članu babylove)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
   Primerno za kuharice
28.5.2005 19:54:05   
lenika
Jaz rižu dodam knor kocko z dodatkom olive.

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Primerno za kuharice
28.5.2005 19:57:21   
kofetek2010
riž je dober tud s piščančjo knor kocko (za juho) ;)

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Primerno za kuharice
28.5.2005 20:05:11   
Pia73
Jaz mu dodam pasiran paradižnik in vegeto, ko zavre. Je mljask pa še lepo barvo ima.

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Primerno za kuharice
28.5.2005 20:11:57   
india
Recept za šarlote je pa na kulinarika.com!
:angel:

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Primerno za kuharice
28.5.2005 23:45:55   
piščanc
jaz riž kuham v veliko vode, ko je mehak ga odcedim, dam v jena posodo, gor par koščkov masla, včasih še peteršilj ali drobnjak, pokrijem in v toplo pečico (50°) do kosila

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Primerno za kuharice
29.5.2005 10:04:56   
soncece24
Jaz vedno delam samo basmati riž (kupim kr sparovega). Olje segrejem, dodam riž, prepražim, dodam vodo, knorr piščančjo kocko, mešam, da zavre, ugasnem ploščo in pistim pol ure. Pa nikoli ni suh. Sicer pa drugače pri nas bolj moj kuha. Jaz sem bolj nerodna.

(odgovor članu babylove)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...




Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?