|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   lekadol v nosečnosti
14.7.2009 12:26:30   
Anonimen
ali je katera jemala lekadole v nosečnosti zaradi glavobolov?
ker tole je res že obup

Hvala!
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: lekadol v nosečnosti
14.7.2009 12:37:47   
Šaki
ja jz sm ga v obeh nosečnostih enkrat vzela.

♥ moja dva zaklada ♥

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
14.7.2009 12:39:37   
Hans
Jaz sem ga jemala, mi je dovolil zdravnik.

Nikoli ne obupajte! Če vam ne uspe v prvo, bo mogoče v drugo ali pa v tretjo! UPAJTE !

(odgovor članu Šaki)
Neposredna povezava do sporočila: 3
14.7.2009 12:40:48   
ksenija12
mislim da lekadol brez težav vzameš..če se samo spomnim, da ti delijo lekadole v porodnišnici kot bonbončke...pa dojiš, potem ne morejo škoditi...

http://www.popolna-kmetica.blogspot.com/

(odgovor članu Hans)
Neposredna povezava do sporočila: 4
14.7.2009 12:41:25   
tažana
tudi meni je včeraj zdravnik napisal recept za lekadol- torej JA. Sem ga to nosečnost že nekajkrat NUJNO potrebovala user posted image .

(odgovor članu Hans)
Neposredna povezava do sporočila: 5
14.7.2009 12:43:43   
baby blue
Meni je G rekla da lekadol lahko jemljem... Sama sicer jemljem lekadol plus C pa še to samo takrat ko imam res hude glavobole čeprav se to ne dogaja pogosto... Še k sreči

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 6
14.7.2009 12:44:31   
srček2007
Ne nisem, ko sem imela glavobol sem počivala in pila vodo v velikih količinah, na dan sem pila okoli 3-4l vode. Večinoma so glavoboli zaradi premalega vživanja tekočine, v teh dneh pa je potrebno veliko piti. Za zdavila, ki niso nujno potrebna v nosečnosti sem nasprotnik, pomagaj si na naraven način.

Če se ničesar ne bojiš, tudi ne ljubiš nič.
In če nič ne ljubiš, kakšno radost
imaš v življenju?
(S.C.)

(odgovor članu Hans)
Neposredna povezava do sporočila: 7
14.7.2009 12:45:40   
KatMat
do pet lekadolov na 24 ur ne skodi plodu...tko je men dohtar reku...sam ne jih na enkrat uzet...mene so pestili grozni glavoboli in zoboboli in brez lekadola nebi slo

p.s. sem odprla isto temo 7 mesecev nazaj :))

(odgovor članu tažana)
Neposredna povezava do sporočila: 8
14.7.2009 12:46:10   
KatMat

IZVIRNO SPOROČILO: srček2007

Ne nisem, ko sem imela glavobol sem počivala in pila vodo v velikih količinah, na dan sem pila okoli 3-4l vode. Večinoma so glavoboli zaradi premalega vživanja tekočine, v teh dneh pa je potrebno veliko piti. Za zdavila, ki niso nujno potrebna v nosečnosti sem nasprotnik, pomagaj si na naraven način.

ma kaj se ces matrat!!!

(odgovor članu srček2007)
Neposredna povezava do sporočila: 9
14.7.2009 12:47:46   
baby blue
Jst imam kljub temu da popijem ogromno tekočine čez dan kdaj pa kdaj glavobole... pač vzamem lekadol in se uležem dol pa eno odspim pa je potem boljše user posted image

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 10
14.7.2009 12:51:29   
KatMat
jaz sem tud do 4l spila pa me je vseen glava bolela

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 11
14.7.2009 14:09:43   
Tanik
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

ali je katera jemala lekadole v nosečnosti zaradi glavobolov?
ker tole je res že obup

Hvala!

lahko lekadol,meni so ga dajal v bolnici,samo mi ni pomagal pri glavobolu,tako da ga nisem pol jemala.

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
14.7.2009 14:38:32   
ellie
Jaz sem ga tudi parkrat vzela...ker se mi je poleg hudega heksenšusa še živec vnel in sem imela grozne bolečine. Ne bi zdržala brez, ker niti spat nisem mogla ponoči zaradi bolečin. Enkrat sem pa tud nalgesin vzela, ker sem imela migreno in mi je šlo že na bruhanje. Mi je pa rekla G na urgenci, da kakšna tableta tu pa tam manj škodi plodu kot pa tvoje trpljenje.

In ravno zdaj par dni nazaj sem brala v eni knjigi. Res da večino zdravil v nosečnosti odsvetujejo. Ampak ne zato, ker bi kaj škodilo, ampak še ni dovolj raziskav. In tudi ni potrjeno, da bi katero od teh "vsakdanjih" zdravil kdaj naredilo kakšno škodo.

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 13
14.7.2009 17:56:54   
Mateja4
jaz sem ga nekajkrat vzela zaradi zobobola- brez enostavno nebi mogla zdržat, pa je G rekla da ga brez problema vzamem

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 14
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?