|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Amoss a si že šla?!
28.5.2005 12:12:22   
Anonimen
Kaj zdaj si že odšla rodit?:zmeden::bravo:Javi se kaj9nebesa
Pri nam še vedno po starem, mislim, da bomo ju3 šli na ctg, dalje pa bomo vidli:sloncek:
Jooooj kak ni fajn ko je tak fejst vroče:grrr::ups::)
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   Amoss a si že šla?!
28.5.2005 13:24:06   
total
Kaj še nisi rodila:zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Amoss a si že šla?!
28.5.2005 13:37:35   
Gina
Nina nana bo šla jutri!:):bravo: Je mali:duda: točen.:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Amoss a si že šla?!
28.5.2005 13:51:11   
Anonimen
ne jaz še nisem, sicer še ne zamujam ker mam PDP ju3!:)-:sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   Amoss a si že šla?!
28.5.2005 16:32:25   
babylove
nina_nana, srečno!

Nasvetek: vzami si zraven vodo v razpršilcu za osvežitev v porodno sobo, če ti slučajno ne bodo dovolili pit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Amoss a si že šla?!
28.5.2005 22:04:58   
Anonimen
Če greš rodit v MB, ne bo težav s pitjem. Jaz sem spila najmanj 2 litra vode, mi je še babica sama nalivala, ko sem :love: preveč držala za roke, ko je prišel popadek.:)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Amoss a si že šla?!
29.5.2005 7:38:58   
Amoss
Nina nana, jaz sem še tudi tu.Včeraj se nisem javila ker so mi belili stanovanje, no danes pa sem spet tu.Jaz pa grem jutri v porodnišnico na ctg, ker imam jutri rok.Pa mislim da še nič ne kaže na to da bi šla v Rim.
Nina nana daj prosim sporoči mi kaj so ti vse delali danes ko prideš domov, da vem približno kaj me čaka jutri.
Če še prideš domov seveda!:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Amoss a si že šla?!
30.5.2005 8:04:38   
Anonimen
Hm naredli so mi ctg pa pritisk so mi zmerli,to pa je tudi vse!
V čet morem zopet na ctg(če nebo kaj prej bilo),vendar mislim, da nebo,vsaj kaže ne tako:ups::zmeden:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   Amoss a si že šla?!
30.5.2005 16:59:40   
Amoss
Evo isto kod meni, jaz pa morem nazaj v petek.Kak brezveze.Ponorela bom če bom mogla še dolgo tja v enem kosu hodit!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......