Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Rabljena oprema in oblačila za dojenčka 13.7.2009 14:56:58
|
|
|
|
Tanik
|
na podarimo.si daš oglas. ali pa tukaj na RR
Žan 4.10.2009:50 cm, 3050 g 6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec) 30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec) 11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)
|
|
|
|
RE: Rabljena oprema in oblačila za dojenčka 13.7.2009 15:11:20
|
|
|
|
Anonimen
|
Najprej malo okrog povprasaj, kolgice, v sluzbi...drugace pa to, kar je Tanik napisala.
|
|
|
|
RE: Rabljena oprema in oblačila za dojenčka 13.7.2009 15:16:30
|
|
|
|
Ana009
|
jaz sem povprasala nasega zupnika in je dal res ljudem, ki rabijo.. ce se ti ne zdi odvec, poskusi... res pa je, da jaz nasemu zupniku cist zaupam..
|
|
|
|
RE: Rabljena oprema in oblačila za dojenčka 13.7.2009 15:18:28
|
|
|
|
ribica.
|
imam občutek da bi rada prodala in ne podarila. Potem je res malo bolj problematično.
|
|
|
|
RE: Rabljena oprema in oblačila za dojenčka 13.7.2009 15:18:34
|
|
|
|
rija
|
kak ni interesa jaz sem opremo takoj v prvo vse prodala.....cotke pa tudi skoraj vse.... malo znižaj cene pa bo in ker večina tu gori ne BERE....ampak samo preleti.. daj na MAMINO ČVEKALNICO ali na MON....pa malo cene primerjaj z drumimi....pa lepe fotke naredi....
< Sporočilo je popravil rija -- 13.7.2009 15:24:17 >
|
|
RE: Rabljena oprema in oblačila za dojenčka 13.7.2009 15:19:42
|
|
|
|
Ana009
|
Spomnila sem se, da bi dala en oglas na CSD tam, kamor se hodi oddajat papirje za porodnisko... ali pa v kaksno trgovino ali pa otrosko igrisce.. tam, kjer je velika verjetnost, da bodo videle mamice, ki rabijo.. drugace pa povprasaj se v trgovini z rabljenimi otroskimi stvarmi, ce bi vzeli (LJ- Siska) ... ali pa Sezam iz Lj ima enkrat na mesec sejem...
|
|
|
|
RE: Rabljena oprema in oblačila za dojenčka 13.7.2009 15:22:30
|
|
|
|
baby blue
|
Mogoče bi stvari prišlle prav tudi kakšni dobrodelni organizaciji... Če ne pa malo naokoli povprašaj...
|
|
|
|
RE: Rabljena oprema in oblačila za dojenčka 13.7.2009 15:24:13
|
|
|
|
sayuri
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mojca78 Zanima me ali imate kakšno idejo, kam z rabljenim dobro ohranjenimi oblačili in opremo za dojenčka. Na malih oglasih in drugih naslovih kjer se prodaja, posebnega povpraševanja ni. Jaz bi pa tako rada, da bi te reči še komu koristile. Marsikaj je še celo novo ali zelo dobro ohranjeno. Lp, Mojca O je povpraševanje. Ful je povpraševanja, če imaš realne cene. Poglej na mama.si
|
|
|
|
RE: Rabljena oprema in oblačila za dojenčka 13.7.2009 22:43:56
|
|
|
|
Mojca78
|
Hvala za toliko odgovorov in predlgov. Poskusila bom upoštevati čim več vaših predlogov. Ponudbo imam kar v mojem albumu in ker nihče niti vprašal ni za kakšno oblačilce ali kaj drugega, sem skoraj obupala. Prodajam pa res samo stvari, ki so dobro ohranjene. Lp, Mojca
|
|
RE: Rabljena oprema in oblačila za dojenčka 14.7.2009 5:37:58
|
|
|
|
Nepoznana
|
Tudi meni je čudno, da ti dobro ohranjenih stvari po ugodni ceni ne uspe prodat... Morda pa zato, ker ti album ne dela oz. povezava, ki si jo prilepila spodaj ne pripelje do albuma... Ali pa to morda samo meni ne dela?
|
|
|
|
RE: Rabljena oprema in oblačila za dojenčka 14.7.2009 9:37:32
|
|
|
|
Mojca78
|
Ja, TOTI album, če jaz kliknem se odpre prava stran. Mogoče pa da občasno kaj šteka.
|
|
RE: Rabljena oprema in oblačila za dojenčka 14.7.2009 9:45:19
|
|
|
|
Nepoznana
|
Možno, no, ampak iz naslova albuma sodeč tebe vrže avtomatsko na stran, kjer lahko urejaš album - kot avtorico albuma, ker si avtomatsko vpisana. Mi ostali tega dostopa nimamo in naj bi se naslov glasil: http://_______.moj-album.com. Probaj se izpisat, pa poglej kot neprijavljena, če bo delalo. Če ni to to, pol pa ne vem, zakaj meni ne dela - ampak samo pri tvojem, vsi ostali mi delajo.... PS: Ja, to bo to - sem probala par stvari popravt: je to tvoj album? http://mojca78.moj-album.com/ PS2: Sem si ogledala slikice in prepričana sem, da boš brez problemov prodala stvari, ker se mi zdijo kr v redu - meni sta še posebej všeč oba kompletka kapice in copatkov...ampak za 2 evra se niti ne splača pošiljat, a?
< Sporočilo je popravil Nepoznana -- 14.7.2009 9:54:56 >
|
|
|
|
RE: Rabljena oprema in oblačila za dojenčka 14.7.2009 10:29:44
|
|
|
|
Mojca78
|
Jao meni, seveda naslov albuma, ni mi vkloplo. SE OPRAVIČUJEM! Bom popravla! Se dogovoriva na zs!
|
| Stran: [1] |
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.