Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: legoland - nakup kart prek interneta 11.7.2009 13:28:42
|
|
|
|
borci
|
Mi smo bli letos za prvomajske praznike. Karto smo kupli prek interneta, potrdilo smo dobili, če se ne motim v nekaj urah, če ne celo samo v eni uri. Potem si to samo sprintaš in lahko greš. Če greste uživajte.
|
|
|
|
RE: legoland - nakup kart prek interneta 11.7.2009 21:53:16
|
|
|
|
tanja22
|
hvala za odgovor! kako ste pa plačali? mene skrbi, da bi mi naročili, pa plačali, potem pa tega ne bi dobili dovolj hitro. Se pravi, ste oddali naročilo, takoj plačali in čez 1 uro tudi dobili :-)
|
|
|
|
RE: legoland - nakup kart prek interneta 13.7.2009 9:59:46
|
|
|
|
borci
|
ja, tako nekako
|
|
|
|
RE: legoland - nakup kart prek interneta 13.7.2009 11:02:10
|
|
|
|
Nika v službi
|
Na netu ti piše, da si sprintaš karte kar v pdf-ju, kar se mi zdi tudi logično, saj nakup opraviš preko kreditne kartice. Torej, ničesar ni treba nakazovati. Uživajte, obisk Legolanda je tudi na našem spisku prihodnjih aktivnosti! Kolegica je bila navdušena!
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Na pomoč: Dojenček se noče voziti v avtu!V članku preverite, kaj lahko storite, če vaš dojenček ne mara vožnje v avtomobilu in začne jokati že, ko ga samo pripen...
7 čudovitih jesenskih izletovJesen je odlična za izlete, saj se je vročina polegla, narava se je oblekla v čudovite barve, vreme pa je ponavadi še ve...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?