|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pikice po kozi
27.5.2005 22:09:30   
aleksandra 78
Vem da so pikice zaradi vrocine, zanima pa me kako jih odpravim ? Cel dan je samo v bodiju z kratkimi rokavi, zunaj je povprecno 6 ur ( samo od 11-16 smo doma ).Kako ji lahko pomagam ? Puder ?
Hvala
Neposredna povezava do sporočila: 1
   pikice po kozi
27.5.2005 22:28:49   
eva1
Ja ti tut mene zanima??? Moj pikec je tut ves pikčast,pa sva zunaj samo pozno popoldan!
Lp, Eva in Luka

(odgovor članu aleksandra 78)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   pikice po kozi
27.5.2005 22:54:30   
Anonimen
Čim manj na sonce, v bodiju s kr. rokavi, nič pokrivat. Zvečer pa skopat v bolj mlačni vodi. Pa še to verjetno ne bo pomagalo. Mi imamo hude probleme s tem, ker ima poleg še neko :hudicek: alergijo.

Neposredna povezava do sporočila: 3
   pikice po kozi
28.5.2005 9:26:19   
afrika
Naš je imel pikice po celem vratu, predvsem pa v pregibu - ker mu je bilo vroče. Itak je tudi samo v bodyu, pa je vseeno dobil kdaj pa kdaj. Pa sem ugotovila da takrat, ko se več slini ali pa se recimo malo od kupčka polije, pa sem jaz samo pobrisala s pleničko. Pol se je pa še to na vročini pajsalo, pa je nastal cel :hudicek:.

No, po novem ga čez dan od ust navzdol vsake toliko z osvežilnim robčkom babylove (za obrazek) potegnem, pa kolikor se mi da z mokro vato, pa je občutno bolje. Pa zvečer po kopanju mu pregib v vratu namažem z bepanthenom, namesto z m. oljem (olje in vročina je samo še slabše).

No, tako smo mi izkoreninili izpuščajčke:bravo:.

Neposredna povezava do sporočila: 4
   pikice po kozi
28.5.2005 13:32:05   
leah
Jaz pa na pregibih uporabljam Johnsonov puder v prahu in kar pomaga.Res pa je,da je začela tamala šele sedaj bolj švicat:)-

Neposredna povezava do sporočila: 5
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Tabela spanja: koliko spanca potrebuje doj...
Strokovnjaki so pripravili tabelo spanja, ki prikazuje, koliko spanca potrebuje povprečen dojenček. Vendar brez skrbi, t...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?