|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Privlaka
27.5.2005 17:40:36   
natka-1
Ojla!

Ali je katera že letovala v Privlaki?? Mi se letos prvič odpravljamo tja in kakršnakoli informacija o kraju, plaži, dogajanju, .... bo seveda več kot dobrodošla.

Hvala in lp.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Privlaka
27.5.2005 20:35:08   
india
testiram

(odgovor članu natka-1)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Privlaka
27.5.2005 20:35:49   
india
Sori, sem poskusila, ker ne vidim Tjaginega odgovora:((:((:((:((

(odgovor članu natka-1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Privlaka
27.5.2005 20:37:33   
tjaga
Mi hodimo v Sabunike, ki pravzaprav spadajo pod Privlako in smo zadovoljni. Celo zelo, saj gremo letos že četrtič. Kraj sam je od Zadra oddaljen 20 km, v neposredni bližini pa je Nin (4 km), potem je tu še otok Vir (cca. 8 km), Zaton, ki je malo naprej od Nina proti Zadru itd.
Plaža na našem koncu je mivkasta, kar je prima za otroke, morje ni globoko, kar je tudi bolj za otroke (moram povedati, da je to Ninski zaliv), na drugo stran, torej na odprto morje, pa je plaža kamnita (drobno kamenje), mivkasta in mislim da ponekod tudi betonska. Kaj konkretno se dogaja v Privlaki ne vem, je pa na Viru diskoteka, ki je menda kar dobro obiskana (beri: Tjaga spada med penzioniste in ne ve, kje se fešta :)- ), zabavno je tudi v Zatonu itd. Sicer pa če malo klikneš po netu, boš zagotov našla še kakšne bolj podrobne informacije.
Kdaj pa greste? Se kje srečamo? Mi gremo 9.7. za štirinajst dni.
:kava::kuza::kava::kuza:

(odgovor članu natka-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Privlaka
27.5.2005 21:49:59   
natka-1
Če bo vse po sreči, krenemo 25.7. za 14 dni. Torej boste vi že doma. No, mi ne iščemo neke pretirane zabave, ampak mir. Zvečer nam dobro dene kak sprehod na sladoled ipd. Ponavadi gremo vedno za 14 dni, vedno drugam, da potem še malo pohajkujemo naokoli. Letos bo torej na vrsti Zadar, Nin in tam okoli, mogoče tudi Paklenica. Če sem se prav informirala, je naš app. na tisto stran proti odprtemu morju in rekli so, da je peščena plaža. Upam, da res. Poznaš kaj kraj Sebačevo pred samo Privlako??

(odgovor članu natka-1)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Privlaka
28.5.2005 14:58:43   
tjaga
Natka, peska majo na tistem koncu za izvoz :)-:)- . Mi ravno zato hodimo dol, ker je za tamale idealno. Škoda, ker se ne bomo srečali. Sebačevo :zmeden2: mi pa ni znano, bom pa definitivno šla pogledat, ko bomo šli dol. ;)
:kava::kuza::kava::kuza:

(odgovor članu natka-1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Privlaka
28.5.2005 22:16:20   
natka-1
Ej, hvala. Zdaj sem pomirjena, da peska ne bo zmanjkalo :-)))) Sebačevo pa se najbrž kliče zaselek hiš v tistem zalivčku - tako si mislim. Želim vam krasen dopust.

(odgovor članu natka-1)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?