|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   svarilo pred virusom!
27.5.2005 14:01:47   
KIRA
danes sem prejela mail s tega nslova:

support@volja.net

naslov: important notofication

(že to je blo čudno, da je v angleščini)

vsebina:
We regret to inform you that your account has been suspended due to the violation of our site policy, more info is attached.

ter priponka z .zip datoteko, z imenom email-doc.zm9 v kateri se nahaja virus!!!!!!!!!!

ne odpirajte tega maila, sploh pa ne priponke.

(jaz mam hvalabogu 2 super antivirusna programa, ki take svinjarije kaj hitro odkrijeta...)

Lp:rozica:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   svarilo pred virusom!
27.5.2005 14:03:21   
Mina1
KIRA, a si bila mal firbčna in tako:)-:)-:)-

Drugače pa vem, tile virusi, midva sva ga komaj odpravila, komaj, sva imela veliko sranje pred kratkim.

pa-pa Mina1;)

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   svarilo pred virusom!
27.5.2005 14:03:48   
baguSka
Matr jst sm tud tok besna. Mi je tuki gor en 'sosed' naložu (sam od sebe) en program za loudanje, zdej mi pa vse šteka in počas dela...:grrr::grrr::grrr::grrr:

Nej gre v 3 PM!!!!!!!!!!!

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   svarilo pred virusom!
27.5.2005 14:07:12   
Mina1
Ja sej: ko sva imela midva tale hud virus oz. jih je bilo kar nekaj, nama je sosed rekel, da je glih kolegu odpravlja to nadlogo in da sta to delala skoraj 8 ur, je prišel čisto zj....domov.

O.K, to sem zdaj dvoumno napisala, si lahko katera še kaj drugega misli: ampak dejansko;)

pa-pa Mina1

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   svarilo pred virusom!
27.5.2005 14:08:52   
KIRA
firbčna? mogoče, ja. se mi je zdel čuden mail. sam jaz malo reskiram, kot sem že rekla mam 2 antivirusna in je zelo malo možnosti, da se kak virus zmuzne, ni pa nemogoče.
brez teh dveh zadev in firewalla sploh več ne grem na net. to je kot da bi igral rusko ruleto, če greš nezaščiten surfat....:)-

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   svarilo pred virusom!
27.5.2005 14:08:57   
pupika
pa si tisti program odstrani baguska.

Pa zakaj prej nič ne vprašajo, ne pa da samo naložijo gor kar nekaj.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   svarilo pred virusom!
27.5.2005 14:22:52   
baguSka
ja itak. sploh mu nism rekla da sm ga zbrisala. tko k me
on ni vprašu al mi pa reku da je gor dau!?!?!khmgrkjgkhs

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   svarilo pred virusom!
27.5.2005 14:29:17   
pupika
ti si mogla bit pa fejst :grrr::grrr::grrr::grrr: baguska. Zdej mu pa rečt, da se ne takne tvojga računalnika.

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   svarilo pred virusom!
27.5.2005 15:12:43   
tesa
Jst sem pa done dobila tale luškan virus:)-

Zivjo,

Jaz sem Albanski virus vendar zaradi revne tehnologije v moji

dezeli nisem zmožen narediti nicesar s tvojim racunalnikom.

Prosim bodi tako prijazen in zbrisi eno svojo datoteko

in me nato posreduj naprej se drugim uporabnikom.

Hvala

MG.zraven je bil pripopan en luškan črviček:)-

Drgač pa itak, da je vsak dan virusobžv na morje, ampak če imaš dober antivirusni program ti jih sproti uniči; in seveda nikoli ne odpirajte neznane pošte!

(odgovor članu KIRA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?