Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Mislite, da bi koga zanimalo? 8.7.2009 14:10:37
|
|
|
|
Anonimen
|
bolha?
|
|
|
|
RE: Mislite, da bi koga zanimalo? 8.7.2009 17:33:15
|
|
|
|
Spark
|
Probaj prodati. Moj možek je ko je zamnjela okna prodal 20 let star okna. Jaz bi jih takrat stran vrgla, pa jih je en prišel iskat. Probaj.
|
|
|
|
RE: Mislite, da bi koga zanimalo? 8.7.2009 17:37:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Bo koga ta ponudba sploh zanimala? Zakaj pa ne? Za kaksen "vikend" ali zidanico....daj na bolho...
|
|
|
|
RE: Mislite, da bi koga zanimalo? 8.7.2009 18:38:29
|
|
|
|
Tanja55
|
Ja, ti kar daj na bolho, samo pazi, ce te kontaktira kaksen Nigerijec, da bi jih kupil za svojo zeno....vedi, da je nateg.
|
|
|
|
RE: Mislite, da bi koga zanimalo? 8.7.2009 19:35:02
|
|
|
|
naja17
|
Ja Bolha, ne vem zaka mi ni padla na pamet No, sej v bistvu me je zanimalo predvsem to, če se sploh splača... Bomo probal ...
|
|
|
|
RE: Mislite, da bi koga zanimalo? 8.7.2009 19:58:29
|
|
|
|
matejchy
|
ja ti kr na bolhi prodaj prodat
|
|
RE: Mislite, da bi koga zanimalo? 9.7.2009 7:40:05
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja55 Ja, ti kar daj na bolho, samo pazi, ce te kontaktira kaksen Nigerijec, da bi jih kupil za svojo zeno....vedi, da je nateg. Ja to pa res kot,ko sem jaz prodajala nekaj pa mi je poslal mail naj mu dam št.računa pa naslov,da mi nakaže denar jaz pa naj pošljem njegovemu otroku nekam v Afriko. Ker se mu ta "stvar"ne vidi draga in je pripravljen plačat.
|
|
|
| Stran: [1] |
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.