bobek05
|
Dobro jutro, no zame ne vem, če je ravno DOBRO, ker sem spet slabo spala :(( - hudiča, kaj zdaj sploh ne bom imela več ene normalne noči do poroda - eh, kaj kvačkam, po porodu še manj :(( Kdaj se bom spet pošteno naspala?? :zmeden: Non stop se zbujam na 2 uri, pa ful sem žejna, pa WC..., pa :duda: ne paše moja lega - to je za znoret... Kaj imam res PDP šele čez 37 dni.. :(( Sramne in medenične kosti me ful bolijo, še posebej ko nekaj časa ležim ali sedim, pa se potem premaknem... Noge pa so itak kriminalka - naprej odtekanje, potem me bolijo kot :hudicek: (ja, Dari, podplati tudi) - mislim, da je to zaradi povečane teže, ki jo mora sedaj telo prenašati. Moj :angel: je še vedno ful aktiven, tako da se mi sploh ne da štet tistih gibov - se začne premikat že ob 6h zjutraj in do 8h ali 9h, jih je že zdavnaj 10.. Krči so in še bodo (vedno hujši) - več delam ali se gibljem, več jih je, če pa bolj počivam, pa je čist OK, ampak kaj ko se meni ne da cele dneve čepet pred TV :zmeden: Danes že spet samo jamram... :ups: Zadnje čase opažam, da se še bolj stiskam k :love: , ves čas iščem njegovo bližino in sem prav žalostna, ko sem sama doma... Ne vem, zakaj.. On pa je tak angel, da sem v 9nebesa - ful mi pomaga pri gospodinjstvu, včeraj pa mi je spet kupil rožico (pa nisva nič praznovala), rekel je le, da mi že nekaj časa ni, pa da je zdaj bil že čas in ker me ima tako zelo rad... 9nebesa (saj mi je že pred nosečnostjo kupoval rožice, ampak zdaj se mi zdi pa še posebej pozoren), pa dosti me po trebuščku boža in se pogovarja z :duda: - mislim, da prav tako kot jaz že komaj čaka, da pride ven.. Saj ne morem verjet, da sva že eno leto poročena.. Pa da sva skupaj že več kot 6 let.. Kako čas hitro beži.. Malo sem se spet razpisala... Zdaj je spet na vrsti moj zajtrk, tako da šibam.. Danes bo pa spet vroče... :( Bobek v 35t
|