|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   močni glavoboli
1.7.2009 14:45:08   
pikapolonica8
Ojla.Jaz imam eno težavo in sicer sem v 18 tednuuser posted image in sem dobila zelo močne glavobole že kake tri dni,vendar kaki dan bolj  ali kaki dan majn in posledično s tem izgubila apetit.Trudim se nekaj pojest ker vem da otrok potrebuje hrano.Mene zanima kako ste si ve pomagale pri glavobolih.Aja pa še to pritisk sem si merila in je bil120/80,nimam pa napravce doma ,da bi si ga redno kontrolirala.Hvala že vnaprej vsem za vaše odgovore. 
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: močni glavoboli
1.7.2009 15:04:21   
Hope2
Temna soba, tišina, lekadol, juha. To je meni pomagal. Aja pa mož me je fajn zmasiral po vratu in ramenih, jaz pa istočasno sence in obrvi

< Sporočilo je popravil Hope2 -- 1.7.2009 15:05:59 >

(odgovor članu pikapolonica8)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.7.2009 7:53:30   
katka11
lekadol, veliko vode... kaksno urco spanja...

(odgovor članu Hope2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.7.2009 14:38:14   
giotti
Oh, ja, poznam to user posted image Ampak pritisk imaš čisto normalen najbrž. Ko je bilo najhujše (kakšne tri, štiri dni skupaj) sem šla na bolniško in ležala vseh 24 ur z zaprtimi očmi. Samo to mi je pasalo, ker je samo to omililo res hude bolečine, ki so se ful povečale, kadar sem vstala ali se pripognila, skratka, ko sem spemenila višino telesa ... Aja, pa mrzle obkladke sem si dajala na oči. Popila sem tudi do 5 litrov vode, samo ni pomagalo. Lekadola nisem hotla vzeti, ker sem si s psiho nekako znala pomagati do te mere, da ni bilo potrebno poseči po tableti.
Glvobole še vedno imam občasno, ampak niti približno ne tako hude. Začela sem spet delati vaje iz joge, kjer imaš noge čim višje (na primer sveča), kar meni precej pomaga, ker je očitno problem v premajhni prekrvavitvi v glavi.
Če nisi ravno podhranjena, ni panike, če kak dan manj ješ. Seveda če bo trajalo ful časa, pa nujno k zdravniku!!

Naj čimprej mine ta bolečina!

(odgovor članu katka11)
Neposredna povezava do sporočila: 4
2.7.2009 20:31:10   
Anonimen
Hladni obkladki na čelu. Mi je pa zelo pomagalo, če sem dala roke pod zelo vročo vodo, me je glava skoraj čisto nehala boleti v tistem trenutku pa tudi kasneje je bilo veliko bolje.

(odgovor članu pikapolonica8)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
3.7.2009 7:58:43   
loncica

Še moj nasvet. Jaz sem vsakič ko sem začutila, da me bo začela boleti glava pojedla en ingverjev bonbon (kupila v zeliščni lekarni) in si mazala čelo z oljem 31. Ingver naj bi pomagal proti glavobolu (vpišite ginger headache v google). Jaz sem s tem prišla skozi, pa me glavoboli drugače kar matrajo. Lekadoli mi niso pomagali, zgornja kombinacija pa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.7.2009 15:53:33   
dreamhorse
Meni je glavobole lajšala limonada.

(odgovor članu loncica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?