|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Poletne kavbojke
30.6.2009 20:42:34   
Anonimen
A locite kavbojke na zimske in poletne?
Nosim samo "univerzalke" pa me zanima, ce obstaja kaksna light poletna varianta jeansa?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Poletne kavbojke
30.6.2009 20:52:38   
kaya2007
načeloma jih ne ločim user posted image  sem pa res letos kupila ene čisto tanke, ki jih pozimi ne bi mogla nosit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
30.6.2009 20:56:20   
Anonimen
sem pa res letos kupila ene čisto tanke, ki jih pozimi ne bi mogla nosit.

Kje pa?

(odgovor članu kaya2007)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
30.6.2009 21:26:57   
CatJa
Ta desne so men lušne  http://www.nextdirectory.eu/page.asp?b=X43&p=172&o=1

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
30.6.2009 21:29:23   
CatJa
Ali pa te  http://www.nextdirectory.eu/page.asp?b=X43&p=150&o=1

John BEAUMONT

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.6.2009 21:29:36   
Anonimen
Niso svoh user posted image .

(odgovor članu CatJa)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
30.6.2009 22:06:22   
*sato*
Jaz sem podobne kot na prvi sliki kupila v Okaidiju (je pa res, da so otroške- št.14). Samo tam dobim lepe hlače, ki so mi prav (pa še gumico za reguliranje imajo všito v pasu).

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.7.2009 8:23:13   
Nyah*
Jaz sem poletne letos kupila prvic, in sicer v Modiani, slucajno sem jih odkrila....so imeli vec oodtenkov, krojev, resuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *sato*)
Neposredna povezava do sporočila: 8
2.7.2009 15:36:59   
kaya2007
ma ne vem kaj je tista trgovina v mercator centru, nekje med mangom in chiccom user posted image  vero moda ali pa promod, nekaj takega, pojma nimam. so pa luštne kavbojke, čisto tanke in malo širše, spodaj imajo trakce.

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.7.2009 9:57:37   
DanijelaNeli
Živjo!
Ja,jst pa obvezno ločujem kavbojke na zimske in poletne.Za zimske štejem tiste bolj gostejše,trše,res toplejše... Poletne pa so pač nasprotne teh zimskih.Pa barve kavbojk tudi gledam.
Ker se mi zdi malo čudno in smešno če vidim punco poleti v denim črnih kavbojkah na salonarje,a iste je imela pozimi v škornje zatlačene.....user posted image
Tako,da pri meni je to obvezna sezonska menjava...pa tudi glede torbic in pasov.

(odgovor članu kaya2007)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.7.2009 11:00:43   
Anonimen
DanijelaNeli, kje jih pa kupujes?
Se nisem prisla do njih...user posted image

(odgovor članu DanijelaNeli)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
5.7.2009 22:14:39   
DanijelaNeli
Oj!
Ja,jst jih imam ful...ene so kr ene leve znamke.Poletna varianta pa je najbolša od firme Scoth... Sct Denim po novem... Dobiš jih od 45 do 90 evrov. So pa res specialne,v različnih krojih,barvah.... Meni se ful dopadejo,ker imajo tudi z zelo nizkim pasom.
Jaz jih kupujem v Kopru,ker je Deka d.o.o. edini dobavitelj za Primorsko.Zdaj drugje v Sloveniji nevem kje se jih bi dalo dobit.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
5.7.2009 23:00:28   
CatJa
Najdeš jih tudi v Newyorkerju, zdaj znižane na 20€ user posted image

John BEAUMONT

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 13
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

Plavalne kape
petruska

Ali v bazenu vaš otrok uporablja plavalno kapo?

Da (10%)

Ne (88%)

Samo pozimi (2%)

Število vseh glasov: 59

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!