Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Prosim pomoč nujno krvavitev v 5.tednu po porodu 26.5.2005 7:01:54
|
|
|
|
Taša
|
Takoj pokliči ginekologa... Meni se je to naredilo po abraziji, pa sem dobila še dozo kapljic za krčenje maternice..Res, obvezno pokliči, se včasih zgodi da ostane kakšen delček od posteljice notri in se potem to zgodi. Ni rečeno da je tako pri tebi, vendar pokliči in povprašaj ginekologa.. LP:rozica:
|
|
|
|
Prosim pomoč nujno krvavitev v 5.tednu po porodu 26.5.2005 7:51:18
|
|
|
|
vidja
|
Jaz sem v takem času že dobila prvo menstruacijo, sem tud zagnala paniki iin klicala g in je rrrekla, da če ni smrdeče ali boleče, naj ne skrbim.
|
|
|
|
Prosim pomoč nujno krvavitev v 5.tednu po porodu 26.5.2005 8:48:49
|
|
|
|
Anonimen
|
Tudi jaz sem M dobila že v 5. tednu po porodu, bila je (jasno) sveža kri, sicer pa vse skupaj neboleče.
|
|
|
|
Prosim pomoč nujno krvavitev v 5.tednu po porodu 26.5.2005 8:50:52
|
|
|
|
NinKa
|
Jaz sem tut dobila v 5 tednu po porodu že prvo M. Pa nisem vedela zakaj gre....ampak se mi je sanjalo po 2 dneh, ko se je obnašala kot normalna M. Ne se sekirat, če pa nisi sigurna pa pokliči svojega G. pa ti bo povedal. :sloncek::kuza::sloncek:
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?