|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Ali je to normalno
25.5.2005 17:07:54   
rozi81
Že cca 1 teden mogoče malo manj me zjutraj ko vstanem tako boli tam spodaj, da sploh ne morm normalno hodt.
Najprej se kumi pokonc spravm iz ležečega v sedeči položaj, še teži mi je pa ustat. Me tako zaboli, da bi kr zatulila.
Potem pa morm prav na silo še malo po stanovanju sprehodit da se vse skupaj skp sprav, ker se mi zdi da prav čutim kako mi narazen leze. :ups:
Zdej pa me zanima ali je to normalno ali so to kakšne čudne bolečine, ki je boljš da jih svoji G zaupam?:zmeden::zmeden::zmeden:

Čez dan sicer mine sam kaj ko se zgodba zjutri spet ponovi.

Hvala za odgovore.

LP S:nosecka: in :duda:36t
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Ali je to normalno
25.5.2005 17:09:29   
Anonimen
Po vsej verjetnosti ni nič narobe ampak zakaj bi te brez veze skrbelo. Zagrabi telefon in pokliči G in mu povej kaj te muči. Tako se boš najbolje pomirila, če res ni nič.

(odgovor članu rozi81)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Ali je to normalno
25.5.2005 17:11:52   
LONA13
verjetno se ti samo kosti raztegujejo.
tud mene je bolel, pasem vzela magnesol pa je blo bolš

:sloncek::nosecka:

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Ali je to normalno
25.5.2005 21:42:58   
Maša
Rozi81, glede na to da sva obe junijki ti rečem da se je vse to pomoje normalno,...in vsak teden bo verjetno huje, mene že vse špika, peče, boli, tišči,...pa kot kaže je vse o.k.

Ni pa seveda odveč če ob naslednjem pregeldu omeniš G.;)

lp,
midva:nosecka:

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Ali je to normalno
25.5.2005 21:50:54   
pika78
Pod tvoj post bi se pa lahko podpisala tudi jaz.
Tudi mene je ene 2 tedna nazaj začelo (predvsem ponoči oz. zjutraj, ko sem vstala) boleti spodaj - pa ne vem, ali je to sramna kost ali kaj? Po mojem ni to nič narobe, ampak se le kosti raztegujejo. Je pa res zoprno - mene še sedaj boli skoraj vsako jutro in včasih še čez dan, predvsem med hojo.
No ja, sej bo boljše - ta dva tedna bomo že še potrpeli, a ne!
LP, Pika

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Ali je to normalno
25.5.2005 23:03:47   
katarina2004
Drage moje "junijke"!

Tudi jaz se vam pridružujem zadnji teden tudi mene vse tišči, špika (ostra bolečina v sp. predelu) sem že mislila, da so to popadki pa zgleda, da je to normalno dogajanje pred rokom. Bila sem na pregledu zaeenkerat je vse ok, pikica je že obrnjena z glavico navzdol.

LP

Katy in 37 skoraj 38 t.:duda:

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   Ali je to normalno
26.5.2005 9:00:11   
pravljica
mene že to kar nekaj časa muči...predvsem ko ležim in se poskusim obrnit ali vstat, pa če noge prekrižam...ko hodim je uredu
sem povedala G in je rekla, da imajo ene zelo velike bolečine, druge pa nič...v glavnem ni panike, pač boli :zmeden:

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?