|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nuhalna svetlina
25.5.2005 9:22:26   
pat
vem, veliko napisano tudi na tem forumu.:bravo:

vse sem prebrala in dobila veliko informacij:bravo:, le ene, bistvene, pa ne.:((:((:(:grrr:
mi lahko kdo posreduje seznam ali link, kjer bo objavljen seznam ginekologov, ki opravljajo ta predled in imajo licenco.
ker mam prvi pregled šele čez 2 tedna, kljub temu da sem noseča že 8t, bi se rada čimprej naročila, da slučajn ne bo prepozn.
hvala!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   nuhalna svetlina
25.5.2005 9:24:38   
soncek&luna
ojla pat, iz kje pa si? jaz ti lahko povem samo za lj obmocje....in sicer v domzalah v ZD domzale

(odgovor članu pat)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   nuhalna svetlina
25.5.2005 9:26:54   
Talči
V MB vem, da to delajo na Fontani. Med drugim pa dela to tudi moj G, ki je sicer na Ptuju.
Bi res bilo dobro, da napišeš, iz katerega konca si.
LP
Talči

(odgovor članu pat)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   nuhalna svetlina
25.5.2005 9:43:58   
špelin@
Evo, izvoli link:
http://www.webs4sme.co.uk/fmf01/cert-11-14.htm

"Licenciranci" so: Simona Copi, Damir Franic, Ksenija Gersak, Polona Jerman Kacic, Ksenija Kardos Mohorko, Jozica Kezar, Mili Lomsek, Ksenija Martinec, Ursula Res Muravec, Ziva Novak-Antolic, Tanja Premru-Srsen, Stanko Pusenjak, Ursula Res, Barbara Sajina-Stritar, Ksenija Selih Martinec, Alenka Sketelj, Biserka Stajerec Martin, Darija Strah, Ratko Tatalovic, Sasa Trampuz, Andrej Tratnjek, Natasa Tul Mandic, Toncka Zavrsnik, Veingerl Zdravko. Sem naredila kar copy/paste ;)

:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu pat)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   nuhalna svetlina
25.5.2005 10:03:47   
pat
iz lj.

pa ful hvala za link.:bravo:

(odgovor članu pat)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   nuhalna svetlina
25.5.2005 10:06:53   
pat
edino kar me zdaj zanima je to, kak naj ugotovim kje ti ljudje delajo?:zmeden:
kaka ideja?:zmeden:

mater, sm radovedna!:sloncek:

(odgovor članu pat)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   nuhalna svetlina
25.5.2005 10:12:35   
soncek&luna
pat, jaz sem bila pri dr. kseniji šelih martinec, zasebna ambulanta Kalliste v ZD domzale...cakala sem samo nekaj dni...je zelo prijazna...pregled traja kake pol ure ali malo vec, stane pa ufff...zdaj pa ne najdem racuna...mislim, da sem placala malce cez 10t (10.200 mislim da)...

(odgovor članu pat)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   nuhalna svetlina
25.5.2005 10:16:20   
Nannn
jest se ne razmisljam da bi se narocila ampak enkrat v sredini junija bom pa mogla...

Sem se pa odlocila da grem k dr.Pusenjaku v Dravlje...

(odgovor članu pat)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   nuhalna svetlina
25.5.2005 10:25:28   
renan
kaj je to nuhalna svetlina?

(odgovor članu pat)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   nuhalna svetlina
25.5.2005 10:34:00   
pat
tud men do pred nekaj dnevi ni bilo jasno.
ful velik je bilo že povedanega pa napisanega na tem forumu, tak da ti predlagam da v iskalnik, ki ga imaš na levi strani (orodja:išči po ringaraji) vpišeš nuhal* pa ti bo našlo res veliko materiala.
za zažetek: to je pregled, pri katerem se med drugim ugotavlja downov sindrom. do 35 leta je samoplačniški.

(odgovor članu pat)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   nuhalna svetlina
25.5.2005 10:40:29   
Anonimen
Pat, decembrke ravno govorimo o NS. Zdaj je za nas aktualno. Lahko pogledaš tudi tam. Jaz sem bila pri dr. Pušenjaku v Dravljah in sem zelo zadovoljna, ima tudi nov 3D UZ, če ga nahecaš, ti pokaže princip delovanja (naredi kako slikico).

Mislim, da je cena trenutno povsod 12.000 SIT.

Je pa to tudi prvo srečanje :love: z :duda:

(odgovor članu pat)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
   nuhalna svetlina
25.5.2005 10:43:52   
soncek&luna
kot sem napisala je v domzalah cenejs...res pa je da je povsod drugod 12t...

(odgovor članu pat)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   nuhalna svetlina
25.5.2005 10:54:46   
Nannn
someone kok casa prej si se narocila k Pusenjaku?

(odgovor članu pat)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   nuhalna svetlina
25.5.2005 10:57:20   
gaya
Ja tudi meni je moja G svetovala to v Domžalah, pa sem ravno hotla začet poizvedovat, če je v redu, da ne bi bla razočarana, ker sem nekje vmes zasledila, pa zdaj ne vem če na tem forumu, da je bila ena ful razočarana. Sem pa iz Bleda, pa bom vseeno šla v Lj, ker ne vem, če je tukaj v okolici. Mam še nekaj časa, da se o vsem pozanimam in vem, da mi boste ve punce pomagale :bravo:, ker ste res super:bravo::bravo:.

(odgovor članu pat)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   nuhalna svetlina
25.5.2005 11:23:22   
Tida

V katerih tednih pa naj bi se opravil ta pregled?

LP

(odgovor članu pat)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   nuhalna svetlina
25.5.2005 11:30:53   
gaya
meni je moj G rekla da tam do 12 tedna, ampak sem slišala, da so ga tud kasneje delale, tko da ne vem. Jst se bom naročila tm okol 11-12 tedna, pa bomo videli kaj bodo povedali :bravo: :bravo:

(odgovor članu pat)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   nuhalna svetlina
25.5.2005 11:33:33   
soncek&luna
jaz sem ga sicer delala v 13t, zaradi bolezni...je pa v domzalah bilo res fajn, pa se vse mi je razlagala sproti kaj gleda in meri ...zelo sem bila zadovoljna:)

(odgovor članu pat)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   nuhalna svetlina
25.5.2005 13:10:54   
soncek&luna
polonca, zal se takrat ni videlo...je bil :duda: tko hecno obrnjen...moram pocakat do naslednjega pregleda v mesecu juniju :((....

(odgovor članu pat)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   nuhalna svetlina
25.5.2005 16:23:06   
Minka Pobalinka
Jaz grem na NS jutri k dr. Šelih Martinec v Domžale... Sem kar malo preplašena, če je vse ok.. :((

ZAnima me, koliko vas je zvedelo za spol na NS. :zmeden:

Lp, M 9nebesa

(odgovor članu pat)
Neposredna povezava do sporočila: 19
   nuhalna svetlina
25.5.2005 19:12:20   
Anonimen
Nannn, jaz sem se naročila najprej 2 tedna prej, po enem tednu pa sem prestavila na naslednji dan. Ker si je moj :love: zrihtal fraj. Še sreča, saj mi je nameril, da sem že v začetku 14. tedna.
Mislim, da ni panike, ti samo pokliči na 051/321-224. Zgleda, da delajo do osmih in še dlje.

Glede cene: pri dr. Strah v Domžalah je tudi 12.000, za tisto drugo g. pa res ne vem.

Glede spola: žal se ni videlo, je bil :duda: tudi hecno obrnjen. Je pa potem moj :love: enih par variant za :modri: našel na slikici :)-:)-

(odgovor članu pat)
  Neposredna povezava do sporočila: 20
   nuhalna svetlina
25.5.2005 21:34:34   
Nannn
someone hvala sem si zapisala cifro...me pa zanima ce se lepo vidi :duda: glede na to da je 3D UZ?Baje dobis lahko zapecen CD z tvojim :duda: .... si sploh ne predstavljam tega feelinga :love:

(odgovor članu pat)
Neposredna povezava do sporočila: 21
   nuhalna svetlina
26.5.2005 13:24:05   
Anonimen
Delal in meril je v bistvu z navadnim UZ. In se zelo lepo vidi. Potem pa sem ga začela malo spraševat o tem 3D in mi je na hitro pokazal. Vzame pa veliko časa, da potem slikico obdela. Slika je namreč sestavljena iz ravnin 2D, potem pa jo lahko vrti in gleda. Sam še vedno trdi, da s 3D ne more videti nič več kot z 2D. Vsaj tako izkušen preiskovalec ne. Sprintal mi je 2 slikici, eno 2D in eno 3D. Za snemanje pa ga nisem gnjavila, za vsak slučaj sem sicer imela zraven, vendar bi ga morala verjetno čisto na začetku vprašat. Za pregled ima planiran določen čas, tako da moraš imeti srečo, da se poglobi.

(odgovor članu pat)
  Neposredna povezava do sporočila: 22
   nuhalna svetlina
26.5.2005 15:39:02   
Minka Pobalinka
Tudi jaz sem bila zjutraj na NS... videla sem :duda:, pa rokice, nogice in trebuščka... :bravo:
Moj :love: se je kar smejal, sploh pa ko je zvedel, da bo verjetno :roza:

Lp, M

(odgovor članu pat)
Neposredna povezava do sporočila: 23
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?