Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Nosečnost in vožnja z avtom 25.5.2005 9:11:02
|
|
|
|
Linda25
|
Menim, da to ne bi smelo biti tako kritično. Lahko, da je samo njej tako svetovala. Saj nazaj bo morala priti, če spi tam ali ne, kajne.... Kako bo pa do tja prišla?
|
|
|
|
Nosečnost in vožnja z avtom 25.5.2005 9:11:56
|
|
|
|
baguSka
|
Jah pr enih je panika pr drugih spet ne. Jst mam tud službo 70 km v eno smer vsak dan in cesta ni neki blazno sijoča. Pa kaj čm :zmeden: Jst mislm da včasih mau preveč komplicirajo za vsako malenkost.:grrr:
|
|
|
|
Nosečnost in vožnja z avtom 25.5.2005 9:12:34
|
|
|
|
baguSka
|
BTW: noseča še nism.:((
|
|
|
|
Nosečnost in vožnja z avtom 25.5.2005 9:22:37
|
|
|
|
biba77
|
Pinka, kaj se njena nosecnost vodi kot kriticna? :zmeden: drugace, mislim, da ne rabis skrbet. :)
|
|
|
|
Nosečnost in vožnja z avtom 25.5.2005 9:30:12
|
|
|
|
pinka
|
Ne Astra, njena nosečnost ni kritična, sej zato me je pa to tak presenetilo. Ne vem, sama sem mišljenja, da če se sama v redu počuti in da res ni rizične nosečnosti, da vožnja z avtom ne bi smela biti problem. Kako se pa npr. potem zdaj ko se bliža poletje, nosečke vozijo na morje????A pol ne grejo al kaj!!Zase vem, da že komaj čakam in do zdaj niti pomislila nisem, da bi pa vožnja v npr. Dalmacijo bila problem!!!???!!!
|
|
|
|
Nosečnost in vožnja z avtom 25.5.2005 9:57:28
|
|
|
|
SOONka
|
Odvisno je kaksna je cesta in kaksen avto vozis.. Ce gres s ficotom po makedamu, potem res ni dobro.:)-
|
|
|
|
Nosečnost in vožnja z avtom 25.5.2005 10:03:50
|
|
|
|
biba77
|
Pinka, po moje (LAICNO!!!) se nimas kaj za bat. Koliko noseck pa se samih vozi se skoraj do konca... Jaz se bom tudi. Glede poti v Dalmacijo pa... pac se veckrat ustavita, da se malo spocijes. In gresta v kak kraj, kjer bos imela moznost obiskati zdravnika (seveda, srcno upam, da ga ne bi potrebovala). :):)
|
|
|
|
Nosečnost in vožnja z avtom 25.5.2005 10:40:40
|
|
|
|
tinkamiška
|
Pinka, jst se stirnjam z puncami, ki so ti že odgovorile. Sama grem konec junija tudi na morje v Dalmacijo in bova šla pač malo bolj zgodaj, da se ne bi večino dneva vozila po soncu, pa večkrat se bova ustavljala, pa vodo bom mela pri roki,...vglavnem jst že komaj čakam in se grozno veselim, da bova šla na morje:) Seveda me je tudi malo strah ampak do zdaj je vse bp in upam, da bo še naprej tako:) LP Tinka
|
|
|
|
Nosečnost in vožnja z avtom 25.5.2005 10:42:00
|
|
|
|
baguSka
|
TM tud jst ti to želim.:rozica:
|
|
|
|
Nosečnost in vožnja z avtom 25.5.2005 10:58:58
|
|
|
|
tinkamiška
|
O baguska hvala:love::rozica: Jst pa teb, sej veš kaj:rozica::rozica::rozica:
|
|
|
|
Nosečnost in vožnja z avtom 25.5.2005 10:59:36
|
|
|
|
baguSka
|
jea aj nou :)-
|
|
|
|
Nosečnost in vožnja z avtom 25.5.2005 11:00:24
|
|
|
|
tinkamiška
|
:)-:)-:)- a si pod vplivom Muce Mace:) jst bi tut, pa ne znam:)-:)-:)-
|
|
|
|
Nosečnost in vožnja z avtom 25.5.2005 11:01:32
|
|
|
|
baguSka
|
a jst :zmeden: zakaj? :ups:
|
|
|
|
Nosečnost in vožnja z avtom 25.5.2005 11:02:20
|
|
|
|
tinkamiška
|
Piko uči nizozemščio:) pa sem misnla, da še tebe:)-
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?