|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Nosečnost in vožnja z avtom
25.5.2005 9:09:39   
pinka
Moji kolegici (je v 12 tednu) je G. rekla, da ker ima ta teden seminar v LJ in se mora pač vozit, da naj raje kje spi, da se ne bi daleč vozila z avtom, ker naj bi bilo preveč tresljajev. Zdaj me pa malo skrbi, ker se pa jaz( sem v 7. tednu) namreč vsak dan v službo vozim 50 km v eno smer - torej 100 km. Ne vem, po eni strani se mi ne zdi logično, ker se potem tudi z nobeno rekreacijo in podobno ne bi smele ukvarjat...Kaj menite?
Neposredna povezava do sporočila: 1
25.5.2005 9:11:02   
Linda25
Menim, da to ne bi smelo biti tako kritično. Lahko, da je samo njej tako svetovala. Saj nazaj bo morala priti, če spi tam ali ne, kajne.... Kako bo pa do tja prišla?

(odgovor članu pinka)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.5.2005 9:11:56   
baguSka
Jah pr enih je panika pr drugih spet ne. Jst mam tud službo 70 km v eno smer vsak dan in cesta ni neki blazno sijoča. Pa kaj čm :zmeden: Jst mislm da včasih mau preveč komplicirajo za vsako malenkost.:grrr:

(odgovor članu pinka)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.5.2005 9:12:34   
baguSka
BTW: noseča še nism.:((

(odgovor članu pinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.5.2005 9:22:37   
biba77
Pinka, kaj se njena nosecnost vodi kot kriticna? :zmeden:

drugace, mislim, da ne rabis skrbet. :)

(odgovor članu pinka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.5.2005 9:30:12   
pinka
Ne Astra, njena nosečnost ni kritična, sej zato me je pa to tak presenetilo. Ne vem, sama sem mišljenja, da če se sama v redu počuti in da res ni rizične nosečnosti, da vožnja z avtom ne bi smela biti problem. Kako se pa npr. potem zdaj ko se bliža poletje, nosečke vozijo na morje????A pol ne grejo al kaj!!Zase vem, da že komaj čakam in do zdaj niti pomislila nisem, da bi pa vožnja v npr. Dalmacijo bila problem!!!???!!!

(odgovor članu pinka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
25.5.2005 9:57:28   
SOONka
Odvisno je kaksna je cesta in kaksen avto vozis.. Ce gres s ficotom po makedamu, potem res ni dobro.:)-

(odgovor članu pinka)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.5.2005 10:03:50   
biba77
Pinka, po moje (LAICNO!!!) se nimas kaj za bat. Koliko noseck pa se samih vozi se skoraj do konca... Jaz se bom tudi.
Glede poti v Dalmacijo pa... pac se veckrat ustavita, da se malo spocijes. In gresta v kak kraj, kjer bos imela moznost obiskati zdravnika (seveda, srcno upam, da ga ne bi potrebovala).
:):)

(odgovor članu pinka)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.5.2005 10:40:40   
tinkamiška
Pinka, jst se stirnjam z puncami, ki so ti že odgovorile. Sama grem konec junija tudi na morje v Dalmacijo in bova šla pač malo bolj zgodaj, da se ne bi večino dneva vozila po soncu, pa večkrat se bova ustavljala, pa vodo bom mela pri roki,...vglavnem jst že komaj čakam in se grozno veselim, da bova šla na morje:) Seveda me je tudi malo strah ampak do zdaj je vse bp in upam, da bo še naprej tako:)

LP
Tinka

(odgovor članu pinka)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.5.2005 10:42:00   
baguSka
TM tud jst ti to želim.:rozica:

(odgovor članu pinka)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.5.2005 10:58:58   
tinkamiška
O baguska hvala:love::rozica:

Jst pa teb, sej veš kaj:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu pinka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.5.2005 10:59:36   
baguSka
jea aj nou :)-

(odgovor članu pinka)
Neposredna povezava do sporočila: 12
25.5.2005 11:00:24   
tinkamiška
:)-:)-:)- a si pod vplivom Muce Mace:)

jst bi tut, pa ne znam:)-:)-:)-

(odgovor članu pinka)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.5.2005 11:01:32   
baguSka
a jst :zmeden: zakaj? :ups:

(odgovor članu pinka)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.5.2005 11:02:20   
tinkamiška
Piko uči nizozemščio:) pa sem misnla, da še tebe:)-

(odgovor članu pinka)
Neposredna povezava do sporočila: 15
25.5.2005 11:10:11   
baguSka
a nizozemsk??? np.

(odgovor članu pinka)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?