Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: NUJNO - črpalka za prsa 20.6.2009 18:05:09
|
|
|
|
Najaa
|
Imaš ZS.
|
|
|
|
RE: NUJNO - črpalka za prsa 20.6.2009 18:32:34
|
|
|
|
bobek05
|
HVALA, Najaa.
|
|
RE: NUJNO - črpalka za prsa 20.6.2009 18:44:24
|
|
|
|
zvesta
|
Tudi jaz intenzivno iščem za Rubin. Sporoči, če jo dobiš prej.
|
|
|
|
RE: NUJNO - črpalka za prsa 20.6.2009 18:47:38
|
|
|
|
rija
|
bobek, glede na to, da imaš blizu do avstrije: tam imajo takoimenovane sanitatshaus, kjer sposojajo res vrhunske prsne črpalke, pa tudi cena ni huda, so pa skoraj tako učinkovite, kot tiste v bolnišnicah. vlečejo na obe dojki istočasno. torej pelji se do Leibnitza.....
|
|
RE: NUJNO - črpalka za prsa 20.6.2009 18:48:38
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija bobek, glede na to, da imaš blizu do avstrije: tam imajo takoimenovane sanitatshaus, kjer sposojajo res vrhunske prsne črpalke, pa tudi cena ni huda, so pa skoraj tako učinkovite, kot tiste v bolnišnicah. vlečejo na obe dojki istočasno. torej pelji se do Leibnitza..... žal za to ni časa... če bi se dalo, jo rabi še danes...
|
|
|
|
RE: NUJNO - črpalka za prsa 20.6.2009 18:49:27
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: rija bobek, glede na to, da imaš blizu do avstrije: tam imajo takoimenovane sanitatshaus, kjer sposojajo res vrhunske prsne črpalke, pa tudi cena ni huda, so pa skoraj tako učinkovite, kot tiste v bolnišnicah. vlečejo na obe dojki istočasno. torej pelji se do Leibnitza..... žal za to ni časa... če bi se dalo, jo rabi še danes... Pa saj dokler je v porodnišnici, ji jo lahko tam posodijo. Ali pač ne?
|
|
|
|
RE: NUJNO - črpalka za prsa 20.6.2009 18:50:04
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: rija bobek, glede na to, da imaš blizu do avstrije: tam imajo takoimenovane sanitatshaus, kjer sposojajo res vrhunske prsne črpalke, pa tudi cena ni huda, so pa skoraj tako učinkovite, kot tiste v bolnišnicah. vlečejo na obe dojki istočasno. torej pelji se do Leibnitza..... žal za to ni časa... če bi se dalo, jo rabi še danes... ja pa pismo.....kaj je v štali rodila ali ta klinčeva bolnica ne more zagotoviti ene prsne črpalke
|
|
RE: NUJNO - črpalka za prsa 20.6.2009 18:50:04
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: rija bobek, glede na to, da imaš blizu do avstrije: tam imajo takoimenovane sanitatshaus, kjer sposojajo res vrhunske prsne črpalke, pa tudi cena ni huda, so pa skoraj tako učinkovite, kot tiste v bolnišnicah. vlečejo na obe dojki istočasno. torej pelji se do Leibnitza..... žal za to ni časa... če bi se dalo, jo rabi še danes... Pa saj dokler je v porodnišnici, ji jo lahko tam posodijo. Ali pač ne? je na intezivni in jih tam nimajo... iščemo raznorazne možnosti...
|
|
|
|
RE: NUJNO - črpalka za prsa 20.6.2009 18:51:08
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: rija bobek, glede na to, da imaš blizu do avstrije: tam imajo takoimenovane sanitatshaus, kjer sposojajo res vrhunske prsne črpalke, pa tudi cena ni huda, so pa skoraj tako učinkovite, kot tiste v bolnišnicah. vlečejo na obe dojki istočasno. torej pelji se do Leibnitza..... žal za to ni časa... če bi se dalo, jo rabi še danes... ja pa pismo.....kaj je v štali rodila ali ta klinčeva bolnica ne more zagotoviti ene prsne črpalke saj imaš prav....ampak je čisto v stiski, ker je to velik šok za njo....meni je rekla, da je tam ne more dobiti, ampak glede na situacijo nisem želela drezat v njo...
|
|
|
|
RE: NUJNO - črpalka za prsa 20.6.2009 18:51:10
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Volga IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: rija bobek, glede na to, da imaš blizu do avstrije: tam imajo takoimenovane sanitatshaus, kjer sposojajo res vrhunske prsne črpalke, pa tudi cena ni huda, so pa skoraj tako učinkovite, kot tiste v bolnišnicah. vlečejo na obe dojki istočasno. torej pelji se do Leibnitza..... žal za to ni časa... če bi se dalo, jo rabi še danes... Pa saj dokler je v porodnišnici, ji jo lahko tam posodijo. Ali pač ne? je na intezivni in jih tam nimajo... iščemo raznorazne možnosti... katera porodnišnica?
|
|
|
|
RE: NUJNO - črpalka za prsa 20.6.2009 18:51:40
|
|
|
|
rija
|
btw: kako se pa malčici držita ?
|
|
RE: NUJNO - črpalka za prsa 20.6.2009 18:52:37
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta saj imaš prav....ampak je čisto v stiski, ker je to velik šok za njo....meni je rekla, da je tam ne more dobiti, ampak glede na situacijo nisem želela drezat v njo... ej, res me nadigne....neka intenzivna za prezgodaj rojene, pa nimajo prsne črpalke
|
|
RE: NUJNO - črpalka za prsa 20.6.2009 18:53:01
|
|
|
|
zvesta
|
nisem veliko spraševala, ker vem, da ji ni lahko.... je pa sama napisala, da sta v kritičnem stanju... jaz tako mislim na njih, da je joj...
|
|
|
|
RE: NUJNO - črpalka za prsa 20.6.2009 18:53:13
|
|
|
|
Volga
|
Lahko, prosim, izvem katera porodnišnica?
|
|
|
|
RE: NUJNO - črpalka za prsa 20.6.2009 18:53:59
|
|
|
|
rija
|
ojej upam, da bo vse ok. VOLGA: mariborska porodnišnica
|
|
RE: NUJNO - črpalka za prsa 20.6.2009 18:54:14
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: zvesta saj imaš prav....ampak je čisto v stiski, ker je to velik šok za njo....meni je rekla, da je tam ne more dobiti, ampak glede na situacijo nisem želela drezat v njo... ej, res me nadigne....neka intenzivna za prezgodaj rojene, pa nimajo prsne črpalke ne tamalide, tudi Rubin je še na intenzivni... in tja jih pač ne nosijo, če si jaz prav razlagam...
|
|
|
|
RE: NUJNO - črpalka za prsa 20.6.2009 18:55:28
|
|
|
|
Volga
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija ojej upam, da bo vse ok. VOLGA: mariborska porodnišnica Res je to poden. Po moje ni druge, kot da gre možakr tja in se zmeni s sestrami, da priskrbijo eno črpalko. V Lj imam vezo, zato sem spraševala, katera je.
|
|
|
|
RE: NUJNO - črpalka za prsa 20.6.2009 18:55:31
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: rija IZVIRNO SPOROČILO: zvesta saj imaš prav....ampak je čisto v stiski, ker je to velik šok za njo....meni je rekla, da je tam ne more dobiti, ampak glede na situacijo nisem želela drezat v njo... ej, res me nadigne....neka intenzivna za prezgodaj rojene, pa nimajo prsne črpalke ne tamalide, tudi Rubin je še na intenzivni... in tja jih pač ne nosijo, če si jaz prav razlagam... zvesta, ne pizdim nate ampak ima da jih iz dravograda pripeljejo, če je to nujno a njen mož oz. partner pa ne more iti, pa tam malo raje narediti?
|
|
RE: NUJNO - črpalka za prsa 20.6.2009 18:57:29
|
|
|
|
zvesta
|
glej, rija, jaz prav veliko ne vem.... vem samo, da je na par ljudi naslovila prošnjo za črpalko, zdaj pa delamo vse kar lahko... sem tudi sama poskusila že povleči veze, ki jih imam, pa žal trenutno nikogar od njih ne dobim...
|
|
|
|
RE: NUJNO - črpalka za prsa 20.6.2009 18:59:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Da ne premorejo prsne crpalke Svasta, ceprav verjamem, da jim v takem stanju to ni prioriteta. Samo da bo vse ok
< Sporočilo je popravil Mič II -- 20.6.2009 19:00:06 >
|
|
|
|
RE: NUJNO - črpalka za prsa 20.6.2009 18:59:30
|
|
|
|
rija
|
zvesta: pa dajte idite do Baby centra pa makar kupite eno.
|
|
RE: NUJNO - črpalka za prsa 20.6.2009 19:00:39
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Svasta, ceprav verjamem, da jim v takem stanju to ni prioriteta. Ja, po moje je to. Njim ni prioriteta, je pa to očitno velika želja Rubin.
|
|
|
|
RE: NUJNO - črpalka za prsa 20.6.2009 19:01:12
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija zvesta: pa dajte idite do Baby centra pa makar kupite eno. žal sem trenutno v situaciji, da ne morem od doma... drugače bi jaz že...
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?