|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ufff
20.6.2009 11:03:01   
sanja nk.
no tole bo sedaj tudi v Ljubljani dosegljivo...v h&m...bo šla katera pogedati, jaz že čakaaam user posted image  
http://www.planet-lepote.com/novice/jimmy_choo_za_h_m
res hudo dobri čevlji...
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ufff
20.6.2009 11:08:17   
Anonimen
Če tole obujem, bo moj zraven mene ko en palčekuser posted image

(odgovor članu sanja nk.)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
20.6.2009 11:43:43   
žab*ca
Jaz pa se ubijem,pa bo moj mogoče bolj veseluser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.6.2009 11:58:49   
corfu
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Uživaj življenje...

(odgovor članu žab*ca)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.6.2009 12:47:14   
Spark
Lepi čevlji, ampak kot je že Žabca napisala, jaz se tudi ubijem v tem.. 

(odgovor članu corfu)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   [Brisano sporočilo]
20.6.2009 12:48:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Spark)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   [Brisano sporočilo]
20.6.2009 12:49:50   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu žab*ca)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
20.6.2009 12:59:05   
Hope2
Ne vem kako bi zgledala kot 2 metrašicauser posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 8
20.6.2009 13:00:07   
helloKitty
Huuudo, sam kje je šele november....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 9
20.6.2009 13:34:20   
Anonimen
...bo šla katera pogedati

Ne bom delala gnece.

Neposredna povezava do sporočila: 10
20.6.2009 16:40:37   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: sanja nk.
bo šla katera pogedati

V H&M načeloma ne hodim, ker mi tam skoraj nič ni všeč, ampak tole sem pa videla na Internetu in bom šla definitivno pogledat.

Neposredna povezava do sporočila: 11
20.6.2009 17:13:17   
lelaval
Lepi, vendar samo za gledat

se strinjam

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Neposredna povezava do sporočila: 12
20.6.2009 17:44:08   
sanja nk.
IZVIRNO SPOROČILO: Kerensa*

bo šla katera pogedati

V H&M načeloma ne hodim, ker mi tam skoraj nič ni všeč, ampak tole sem pa videla na Internetu in bom šla definitivno pogledat.

ajoooo no vsaj enauser posted image ....potem niste ravno za pete, ..jaz pa brez njih ne morem, sploh komaj obujem teniske..

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 13
20.6.2009 17:46:11   
Kerensa*
Z malce pretiravanja, ampak tukaj sem pa kakor ga. Beckham... jaz bi še superge s petkami obula, če ne bi tako trapasto izgledale. user posted image Ne morem brez petk, pa tudi nočem brez njih, ker so mi preveč všeč. Moj Kamikaza lahko potrdi, da sem nora na takšne in drugačne salonarje (no, pa na torbice tudi) in škornje in tale Shooo izgleda... mnjam. Ampak jaz sem se zdaj zapičila v Gačanoviča. Moram našparati za en par. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 14
20.6.2009 17:57:50   
sanja nk.
user posted image jaaa jaz isto, res že od nekje 15 leta jih nosim...in brez njih sem "bosa"..
tako da tudi jaz se ne morem upreti nakupu, ko vidim kakšne hudeuser posted image ...rezultat pa , da jih imam potem vsepovsod. Ja za Gačanoviča si že imela temo, kaj si potem kaj kupila, z njegovimi škornji sem res zadovoljna....grem tudi jaz še malo v shopping user posted image
lp

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 15
20.6.2009 18:00:26   
Kerensa*
Ne, nisem še nič kupila, ampak računam na to, da nekje do jeseni pa bom. Z Gačanovičevimi škornji zdaj, čez poletje, nimam česa početi, salonarji pa... saj so lepi, ampak je še veliko lepših. Ne kupujem namreč extra dragih čevljev, ker se jih prehitro naveličam (ob tolikšni ponudbi sproti novih). Če že, potem dam malce več za superge, ker jih ponavadi nosim celo sezono.
Moj zadnji nakup so bili beli salonarji s paščki čez gležnje (nekoliko nižja petka) in črne gladiatorke (mnjam). Shooo bo pa jeseni, a ne? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 16
20.6.2009 18:12:40   
sanja nk.

Ne, nisem še nič kupila, ampak računam na to, da nekje do jeseni pa bom. Z Gačanovičevimi škornji zdaj, čez poletje, nimam česa početi, salonarji pa... saj so lepi, ampak je še veliko lepših. Ne kupujem namreč extra dragih čevljev, ker se jih prehitro naveličam (ob tolikšni ponudbi sproti novih). Če že, potem dam malce več za superge, ker jih ponavadi nosim celo sezono.
Moj zadnji nakup so bili beli salonarji s paščki čez gležnje (nekoliko nižja petka) in črne gladiatorke (mnjam). Shooo bo pa jeseni, a ne? user posted image

aja so ti gladiatorke všeč...no saj so ql, samo jaz se ne predstavljam v njih...
Ja Shoo pa naj bi prišel jeseni, Novembra ali Oktobra...saj bodo verjetno plakati vsepovsod...user posted image

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 17
20.6.2009 18:13:27   
Volga

Z malce pretiravanja, ampak tukaj sem pa kakor ga. Beckham... jaz bi še superge s petkami obula, če ne bi tako trapasto izgledale. user posted image Ne morem brez petk, pa tudi nočem brez njih, ker so mi preveč všeč. Moj Kamikaza lahko potrdi, da sem nora na takšne in drugačne salonarje (no, pa na torbice tudi) in škornje in tale Shooo izgleda... mnjam. Ampak jaz sem se zdaj zapičila v Gačanoviča. Moram našparati za en par. user posted image

Pa ti pristojajo? Jaz sei tebe namreč ne predstavljam v elegantnih čevljih.

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 18
20.6.2009 18:14:20   
Kerensa*
Nisem kupila tistih gladiatork do kolen, ampak tiste do... čez gležnje, no. Ta visoke tudi meni nekako ne "sedejo".

Kar se pa petk tiče, pa res, no... ne vem, če je kaj višje na prioritetni lestvici (v zvezi s čevlji), kot to.

Neposredna povezava do sporočila: 19
20.6.2009 18:16:11   
Kerensa*
IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Na trenirko mi ziher ne user posted image , drugače pa ni krize. Res je, da sem bolj športni tip človeka (torej točno trenirka in supergi), ampak ob tistih redkih prilikah (1x na letni čas, pa še to mogoče), ko je pa res treba obleči kaj bolj... elegantnega... pa vse skupaj niti ne izpade tako zelo slabo. No, seveda je pa vse odvisno od okusa, a ne? user posted image

(odgovor članu Volga)
Neposredna povezava do sporočila: 20
20.6.2009 18:18:19   
sanja nk.

IZVIRNO SPOROČILO: Volga

Na trenirko mi ziher ne user posted image , drugače pa ni krize. Res je, da sem bolj športni tip človeka (torej točno trenirka in supergi), ampak ob tistih redkih prilikah (1x na letni čas, pa še to mogoče), ko je pa res treba obleči kaj bolj... elegantnega... pa vse skupaj niti ne izpade tako zelo slabo. No, seveda je pa vse odvisno od okusa, a ne? user posted image

Itak user posted image ..

(odgovor članu Kerensa*)
Neposredna povezava do sporočila: 21
20.6.2009 18:21:06   
Kerensa*
Zdaj je bila dobra priložnost v Turbo Schuh (al' kako se že napiše?), ker so imeli 50% popusta na vse čevlje. Ponavadi damo nekje do 100€ za 2 para čevljev (pa mišljeno je, da se vsak par nosi po celo sezono - no, vsaj tako počne večina ljudi, ki jih poznam), jaz sem pa za ta denar maja kupila 7 parov čevljev (in to vse, od supergov in Crocsov do salonarjev). Ne rabim nič več do konca leta. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 22
20.6.2009 20:42:44   
Anonimen

bo šla katera pogedati

ajoooo no vsaj enauser posted image ....potem niste ravno za pete, ..jaz pa brez njih ne morem, sploh komaj obujem teniske..

Jaz sem tut fuuul rada nosila pete ... potem sem pa spoznala mojga dragega in sem nehala ... je pač enih 10cm manjši od mene pa bi še bolj čudno izpadla če bi imela jaz še 8cm pete gor user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 23
20.6.2009 21:11:40   
žab*ca
Kind lady,ni Gorenc,je kar iz cvičkove dežele,in bi me zelo rad videl v visokih petah-zdaj pa ne vem ali zato da se fentam ali pa ker so mu všečuser posted image .Ampak jaz sem že tako dosti visoka in imam občutek da bi izpala kot ena kobila.

Neposredna povezava do sporočila: 24
22.6.2009 13:50:26   
kaya2007
kdaj pa naj bi teli čevlji prišli v HM? bom verjetno itak spet zamudila, ker ne hodim v to trgovino user posted image

(odgovor članu žab*ca)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.