|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kdaj strah pred nezanositvijo?
18.6.2009 15:15:37   
Anonimen
Prosim za en nasvet oz. kak podoben primer. Ne zanosim že 10 mesecev. Kdaj me lahko začne skrbeti? Kmalu imam pregled, pa me je kar malo strah. Vem, da se po enem letu lahko začneš zdraviti, če je kaj narobe. Ali to, da eno leto ne zanosiš, nujno pomeni zdravljenje oz. kaki tableti ali je katera tu zanosila po podobnem ali daljšem času "naravno". Kaj lahko torej pričakujem? Hvala.
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kdaj strah pred nezanositvijo?
18.6.2009 15:21:18   
Anonimen
Prvo kot prvo lahko pričakuješ UZ pregled in pregled krvi. Potem HSG (rentgen, kjer ti skozi nožnico vbrizgajo modro tekočino, da vidijo če so jajcevodi prehodni) in klomifen (tableti za sprožitev menstruacije). Če to ne pomaga, potem greš na laparoskopijo (operacija kjer naredijo majhno luknjico in pogledajo noter, če je treba operirat pa naredijo še 3 luknjice - v bolnici si cca. 2 dni). Če še to ne pomaga pa IVF - ampak to je skrajnost.user posted image

Tako da kar brez skrbi. Boljše da greš na pregled in da se začne nekaj dogajat, kot da kar čakaš in čakaš.

Aja, marsikatera je zanosila naravno tudi ko so ji rekli, da to ne bo šlo. KAr pogumno.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
18.6.2009 15:56:09   
Hope2
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi
klomifen (tableti za sprožitev menstruacije).

klomifem je za sprožitev ovulacije, ne menstruacije. mal si se najbrž zatipkalauser posted image

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 18.6.2009 18:46:13 >

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
18.6.2009 19:32:36   
Anonimen
Hvala lepa. Očitno ni drugega kot da počakam do pregleda. No, itak bi, samo želela sem preveriti kaj lahko pričakujem. Upam le, da mi bo lahko UZ naredila kljub m, ki spet zamuja in bo ravno takrat - očitno. 

(odgovor članu Hope2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
19.6.2009 9:08:46   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Hope2

IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi
klomifen (tableti za sprožitev menstruacije).

klomifem je za sprožitev ovulacije, ne menstruacije. mal si se najbrž zatipkalauser posted image

uf, pa res. user posted image  Ja, klomifen je za spodujanje ovulacije!

(odgovor članu Hope2)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
19.6.2009 14:35:21   
cestnidrikač
helo!

js mam tut konc mesca pregled...saj po ss, pred slabim letom še nisem zanosla...
Bom mal bolj tečna zdaj na pregledu, da mi bo kaj bolj svetoval, dal kak pregled,...

Eh, ja...saj bo....

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
19.6.2009 16:40:31   
Anonimen
Zanima me, kdaj si upravičen do UZ? Meni še ga namreč G. nikoli do sedaj (22) ni delala. Moreš prositi, da ti ga naredijo? Na koliko časa pa bi naj bili pregledi? Mislim, da se bom morala naroči, saj je od pregleda tudi že 2 leti. user posted image

(odgovor članu cestnidrikač)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
19.6.2009 17:52:39   
isabeaux
Če je vse ok, potem ti uz - ja ne delajo....in tudi če je vse ok na brisu - pap...potem imaš na 3 leta pregled....

Če pa recimo želiš uz...pa reci da te neki pika in boli, čutiš pritisk....v predelu jajčnikov...pa ti bodo nardil uz, da izločijo nevarnost cist...sploh če recimo nimaš rednih m...user posted image

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.6.2009 20:38:50   
Anonimen
jaz semjo klicala po tel. in rekla, da je že skoraj 1 leto od poskušanja zanositve in da imam neredne m ... rekla je naj se naročim na pregled, da bova naredile uz ... bomo videli ...

(odgovor članu isabeaux)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
25.6.2009 21:44:49   
isabeaux
no...potem pa ti bo pri uz preverila kar neki zadev:
izvedela boš, če so jajčniki ok, če nimajo cist...kar je verjeten znak za pco...ki pa je tipičen ...če niso redne m....nadalje bo preverila če imaš kakšno pregrado v maternici...in če je drugače z maternico vse ok ...pravilna oblika, sluznica itd....

Česa pa ne more preverit z uz....so jajcevodi...teh se namreč na uz ne vidi....

Tko da vso srečo.... in kdaj si naročena?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
25.6.2009 22:04:59   
Anonimen
Hvala. No, res me zanima, naročena sem v začetu julija. kaj veš, če mi lahko opravi uz, če bom imela m? opravi verjetno lahko, samo ne vem, če se enako vidi vse al je kaka sprememba v telesu, ki da "napačne" info?

(odgovor članu isabeaux)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
25.6.2009 22:55:05   
isabeaux
ne glede na m, ti lahko opravi o...takrat se še celo več vidid...mislim glede sluznice...koliko je debela in če je morda pretanka za vgnezditev, enako se vidijo ciste na jajčnikih če so prisotne in enako če bi bili jajcevodi odebeljeni...bi se videli, potem je verjetnost da so neprehodni....če so ok, se ne vidijo, ker so pretanki in v njih ni odbojev, tako da brez skrbi...

pametno pa si je morda narediti listo s vprašanji, ker ko si tam po navadi pol pozabiš, kar si hotela vprašati....user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?