|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   JULIJKE
24.5.2005 7:20:49   
bobek05
Danes sem spet zgodnja.. :duda: noče več spat, vroče mi je bilo celo noč kot :hudicek: , pa še polna luna je bla..

Punce, ste brale, da je MALIKA v bolnici??? Držim pesti zanjo in da bo :duda: še malo počakal, ker ima rok komaj konec julija... Joj, pa še razmišljala je, da bi se nam včeraj pridružila na :kava: , pa ni mogla zaradi prevoza. Upam, da bo vre vredu z njo in njenim :duda: ...

Pri meni je vse po starem. Včeraj sem se malo preveč naprezala, pa so mi noge malo bolj odtekale kot običajno - kaj hočemo? :zmeden:

Vreme se namerava danes še izboljšat, tako da upam, da bom kmalu imela kaj več energije, ker zdaj še samo :zaspan:

Zdaj pa rabim zajtrk, ker :duda: tako dolgo ne bo dal miru dokler ne bom nekaj spravila vase - madonca, me bo ta vrtel okrog prsta :)-

Se še javim..

Bobek v 35t
Neposredna povezava do sporočila: 1
   JULIJKE
24.5.2005 7:35:57   
CIPRESA
Ja bobek sem že spodaj pisala na temo o maliki...me je kar malo groza je noseča približno toliko kot jaz. Upam da bo njena bebika vsaj še malo počakala tam notri, vsaj tja do 35t.

Drugače pa vam moram nekaj povedati kaj se mi je zgodilo včeraj ko sva z možem šla k njihovimi starši malo pogledat je bila tam njegova sestra pa moja tašča in tast pa so vsi začeli kok mam velik trebuh, da moram pazit da nebo kakšen gumb odletu in koga ubil pa spraševal kolk sem se zredila in sem seveda povedala in oni da je to preveč kaj mislim al sam jem...ful sem bla žalostna ker vse kar so se pogovarjali so se delali norca iz mene in najine bebike.
Mislim a nemorejo biti veseli za svojega sina a se je treba ravno o tem pogovarjat?? Nobene besede nisem bila deležna da bi se veselili z nama samo o tem bi se pogovarjali kakšna sem jaz in kaj mi fali.
Ful sem bla žalostna včeraj!!! Nisem navajena da so lahko eni ljudje tako ...sploh nevem kaj naj rečem BUTASTI.

Zdaj vsaj vem da bom rajši doma in uživala naprej, saj sta samo še dva meseca pred mano pa bo.
V četrtek imam pregled, me je že zdaj kar malo strah če bo vse v redu pa saj mislim da bo.

Tudi jaz grem na zajtrk pa na :kava:

LP CIPRESA:nosecka:

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   JULIJKE
24.5.2005 8:07:50   
Dari
Jaz sem že po zajtrku in že navsezgodaj sem se skregala z možem :((. In sicer zaradi vrta. Imamo ogromen vrt, in njegova :hudicek: stara mama :hudicek:, ki živi v isti hiši kot midva ne dovoli, da bi ga zmanjšali. Pa sva midva kljub temu ob robu zasjala travco. In ko je ozelenela je ona šla in vse prekopala. In ko je to delala, se je moj :love: dru z balkona, da on tam ne bo nič rihtal. No zdaj pa je postavil fižolovke, da je lahko nasadila fižol, včeraj je posadil še kumare in jih danes zjutraj celo zalil :grrr:. Jaz pa sem v nedeljo zjutraj mogla sama zmosit 15 kangel vode na vrt, da sem zalila svoj del, ker je on spal :grrr:. Tko sem huda, on pa sploh ne razume. Ampak gre za principe in totalno mi gre na živce, da nardi glih vse kar se tastara zmisli. Kako je lahlko tako prekleto neumen????
OK, dosti o tem, ampak sem mogla napisat, ker sem res čist užaljena in huda pa besna pa.... pa najrajš bi ga zdele nekam poslala!

Vse ostalo je OK. :duda: brca da je kaj, me včasih prav fino pod rebra brcne, da mi skoraj sapo vzame 9nebesa. In danes popoldne naj bi prišli brusit in polakirat parket :bravo:.

No lepo se imejte pa malo mislite name, da se mi jeza pohladi. Kaj pravite, a se čem malo mulat? :love: dela popoldne in pride domov šele zvečer. Če me bo kaj klical, se sploh ne bom oglasila na telefon, in zvečer mu ne bom dovolila, da se kaj k meni stisne. Kar naj se navadi držat besedo. In mene mal ubogat!
Serajši oglasim še kasneje, ker zdele tko nisem sposobna druzga kot samo kritizirat ga.

LP :metulj:

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   JULIJKE
24.5.2005 8:39:35   
petraCBU
Mene tudi moj :love: včasih razkuri :hudicek: , ampak takoj ko ugotovi, kje in kako ga je polomil, spet postane cukerček :rozica: in ni več mogoče biti jezen nanj. Včeraj je bil nepopisno priden. Medtem, ko sem imela jaz kolegice na kavi, je urejal otroško sobo in malo preuredil še najino spalnico, premetaval pohištvo, sesal, pomival... za vikend bo pa še prebelil :bravo: In sem tako včeraj gledala posteljici, kako odlično pristojita v sobo, in pomislila "ej, zdaj je res to - to"! - še malo, pa bodo te posteljice "žive" in glasne! Napol noro veselje 9nebesa :bravo: :) , zraven pa malo tistega "a jaz bom res to zmogla?!" :zmeden2: Seveda bom! :bravo:

Danes grem informativno "povohat" še LJ porodnišnico. V Postojni sem že bila, sam zdaj ko mi napovedujejo CR, bo mogoče boljša opcija LJ, glede na to, da sem tukaj doma - kdo le se bo cel teden (ali še več :zmeden2: ) vozil na obiske v PO?!

Ura cajt za zajtrk in :kava: !
P.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   JULIJKE
24.5.2005 8:42:12   
bobek05
Cipresa, sploh se ne oziraj na to, kaj ti rečejo drugi.. Pa kaj če si "ogromna"? Saj si noseča!!! SI že videla MENE - jaz sem kot nasedli kit, pa sem na svoj trebušček ful ponosna, pa že zdavnaj sem se nehala sekirat zaradi vse odvečne "maščobe" na riti in bedrih... Biti noseča je najlepša stvar na svetu in če se dobro počutiš v svoji koži se nimaš kaj sekirat... Mene tudi vsi po strani gledajo, ker sem tako obilna, ampak hudiča, saj nosim pod srcem otroka in pač nisem ena izmed tistih, ki se med nosečnostjo zredijo samo za 8KG. Rada jem in med nosečnostjo (moram priznati), se nisem kaj prida pazila. Pa kaj... Bom hujšala po porodu.

Zato glavo pokonci, pobožaj svojega sončka, ki zagotovo sedaj pridno brca, ker je njegova mama vznemirjena in misli nanj ter bodi srečna, da je otrok zdrav. Vse ostalo ni pomembno!!!

Dari, še nekaj besed tebi - te čisto razumem, tudi jaz bi bila totalno razkurjena.. Kaj naj ti predlagam? Tisti košček vrta, ki je "brezveze" na novo posejan zaradi "ta stare" pusit pri miru - če se mu da mučit, naj sam zaliva, pa se z njim ubada.. Kar pa se vajinega dela vrta tiče - kristus, ženska, ne nosi več veder vode!!! Si boš še kaj naredla... Naredi se ubogo, pa malo pojamraj, kako zelo te križ boli, pa da imaš krče ali pa da ti je slabo itd. Potem pa reči: Joj, pa vrta še nisem zalila in ga poglej kot najbolj usmiljenja vreden kužek, pa bo že oddirkal... Pa še nekaj kar sem se sama že naučila. Moški na jezo odgovorijo z jezo - se pravi če boš jezna, bo jezen tudi on, ker se mu ne bo zdelo fer, da se jeziš nanj. Dosti bolj ga boš presenetila, če boš "žalostna" oz. se delala žalostno. Takoj bo postal ves čustven in odprt za pogovore... TAKRAT se pomeni z njim (samo ne dvigovat glasu).

No ja, pri meni deluje... :)-:)- Ženske so od :hudicek: ,kajne?

Lep dan še naprej...

Bobek

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   JULIJKE
24.5.2005 9:30:01   
Grascakinja
Ojla punce, madona, ste zgodnje... :metulj::metulj::metulj:

Jaz sem tudi od zajtrka ravno. Mi zadnje dneve paše jest samo taka bolj lahka hrana in ful vode popijem. Mislim, da bo vreme krivo, ker mi je vroče in potem zatekam, pa mi telo sporoča, kaj rabi :zmeden:

Cipreska, nikar se ne obremenjuj s temi ljudmi. Mislim, postala je prava obsesija - non stop neki komentarji na nosečnost :nosecka: in velikost trebuha in hrano in kile. Saj sama vem, enkrat me je preveč, drugič premalo :zmeden:, pred enim mesecem so me spraševali, če bom imela dvojčke (velik trebuh) :zmeden::zmeden:, zdaj pa me sprašujejo, če imam rok septembra :zmeden: Nikoli ne pojem dovolj, enkrat nisem oblečena po taščinem okusu (oprijete cotke), drugič po okusu prijateljic (široka srajčka) - SKRATKA NAJ NAS PUSTIJO LEPO NA MIRU :grrr:.
Jaz vsaki nosečnici vedno govorim samo to, da je lepa, vprašam, kako se počuti in če dovoli, da jo malo pobožam po trebuščku. A ni to dovolj :zmeden:?

Dari, takoj nehaj nosit vedra vode, če ne te bom tepla!!!! Zato imaš moža ali pa kogarkoli. Magari pustiš nezalito, ker nekaj zelenih travc ni nič v primerjavi s tvojo bebiko :duda:! Njemu pa tudi malo osveži spomin, kako to gre, si zasluži :hudicek:.

Saj bi morala jaz tudi malo sebe okarat :grrr:, ker sem včeraj pretiravala z delom in so me celo noč boleli kolki :((.
Danes pa imam na programu sedeče likanje pred TV in prebiranje cunjic, ki jih je prijazno prinesla svakinja. Zdaj zdaj pa začnem s pranjem stvari za našo bebico, komaj čakam!!!!!

Lep dan vsem!:rozica:

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   JULIJKE
24.5.2005 9:32:55   
Grascakinja
Joj pa res je Malika v porodnišnici... hvala Bobek, da si me usmerila na to debato! Bogica, upam, da se bo vse izteklo, kot se mora in bo :duda: še malo počakala... :rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Bobek05, še to - lahko ustanoviva klub "danes zatečena in me bolijo kolki pa slabo sem spala ker sem včeraj preveč delala pa še polna luna je":)-:)-:)-:)-

Se katera priduži :)-???

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   JULIJKE
24.5.2005 9:43:16   
Barbela
Pozdravi še z moje strani :rozica::rozica::rozica:

Res ne vem, zakaj so eni taki ''štori'' glede nas :nosecka: Vse kar znajo je to, da te kritizirajo.

Zadnjič sva šla z :love: na sladoled in medtem, ko je on parkiral avto, sem jaz že oddrvela v vrsto za sladoled. Vzela sem vsakemu dve kepici in ko sem šla vsa vesela s sladoledoma v roki :)- slišim komentar enega moškega, da saj ni čudno da smo :nosecka: tako debele, če pa tolk pojemo :hudicek::hudicek::hudicek:

Bobek05, sem si iz radovednosti ogledala tvoj album in ugotovila, da si izbrala isto sobico za :duda: kot jaz, le da je naša z vanili odtenkom :)

Razvajajte se še naprej :sloncek:

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   JULIJKE
24.5.2005 11:13:25   
Dari
Hvala punce za malo tolažbe. Saj glih zato sem pa tud najbolj huda :grrr:, ker se trudim res vse nardit sama - sem presneto neumna. Sploh se trudim, da bi :love: čimmanj obremenjevala z "mojim" delom, on pa se včasih tko neumno obnaša :grrr:. In tud sama sem ugotovila da najbolj pali, če se delam ful žalostno, če pa še kakšna solzica priteče :(( je pa sploh ves skesan :)-.
Meni je pa zadnjič ati rekel, da imam čisto premajhno majčko, pa sem mu rekla da pač nimam denarja, da bi menjala celo garderobo, in namesto da bi mi dal 5 jurjev za kaj novga, je reku, če mi da kakšno svojo majco :zmeden:. Sicer pa kakšnih takih problemov z nimam. So vsi totalno navdušeni nad trebuščkom, in nad mojo lepoto v nosečnosti :ups::)-:ups:.

LP :metulj:

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   JULIJKE
24.5.2005 11:13:52   
valentina.
ojla,

jaz sem pa ravno iz pregleda. Naj bi bilo vse v redu; poslušali smo srček in izmeril je razdaljo s/f. Zdaj me bo naročal na 14 dni.
Ne vem kako je z vami, ampak mene vedno pogosteje muči, če bo do konca vse v redu. Vsake toliko slišim da je katera prezgodaj rodila, pa da je kaj bilo narobe... Mogoče zato taka panika :zmeden: in slabe misli?! Pa ne se pustit da vas zamorim! Zunaj je lep sonček in dejmo ga izkoristit!

LP, valentina:rozica:

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   JULIJKE
24.5.2005 11:21:07   
Meceno
HI-HI-HI :)-:)-:)-
Mi moramo pa roza oblekice kupovat :)-:)-:)-(bobek05 , za en špricar :bravo:)
Je Dr Japelj vprašal , če kaj že vema , pa se moj :love: iz stola oglasi ; NIČ ŠE NATANČNO !:)-
Potem pa jaz , da se je kao prejšnjič videlo oz se je premalo še razvilo , pa se je G. nasmejal in rekel da on vidi črtici :)-:)-:)-:)- in da ziher bo ali njegova ali trditev G. iz MB bolnišnice držala . Moj :love: pa , saj tretja možnost je skoraj nemogoča , Dr. Japelj pa da je tudi že to možnost videl in ni tako malokrat :zmeden2: (pol tič pol miška ) SI MORATE MISLIT :zmeden2:
V glavnem , najina :duda: , je definitivno punčka in zadevo imamo posneto na kaseti , se je pa v času , ko smo jo gledali v obraz tako nastavljala , pa mežikala z očmi , da se je moj :love: samo :)- , tako da se že sedaj spogleduje kaj še bo .
Glede dolžine in koliko je težka je moj :love: izračunal , da ima prib. 1700kg in da je dolga nekje 39cm , kar je G. samo pritrdil oz so odstopanaja , ker je težko od točke do točke nastavit in to je tisto kar je problem poleg tega , da se se sključeno drži . Drugače ti pa noče povedati kako je otrok težak , samo je moj skos namigval zraven , pol ja pa zinil .
Izvide pa dobiva po pošti, ker se je :love: mudilo na sestanek , ki ga je prestavil zaradi mene , sem zjutraj vsa objokana ugotovila da z UZ ne bo nič , potem pa se me je usmilil in poklical Francoze naj ne bojo hudi , ker pričakuje :duda: in njegova punca :(( ker ,.... V glavnem mi je šel na roko , še dobro da so ti ljudje razumni , ker če bi izgubil posel ne vem no :zmeden2: saj ga ne bi , sodelujejo kar nekaj let skupaj , moj jih ni nikol še zafrknil , nikoli pa se ne ve .

Joj , sem se razpisala :ups:

Za Maliko pa držim pesti :angel:, me je kar stisnilo , sedaj pa moramo me julijke res razmišljat o porodu , ker me sedaj oz še do včeraj ni nič stiskalo pri srcu , me danes kar .

Punce , naj vas tašče , pa ljudje ki mislijo da so idealni v :nosecka: ,ne ovirajo , ker me smo najlepše , pa najbolj lušne , pa vesele , .....

Razvajajmo se , če se še niste začele , je sedaj skrajni čas !;)

Lp Meceno

Aja , z nogometno zvezo iz moje strani ne pričakujte veliko , bom pa Minjo trenirala za eno
"( sexsi??? )"navijačico . :)-:)-:)-

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   JULIJKE
24.5.2005 12:12:45   
CIPRESA
Oh saj vas nisem hotela zamorit s tem ampak me je tolk razjezilo da sem vam mogla takoj to napisat čim se je moj :love:odpeljal v službo.
Kot da ljudje ne bi imeli ničesar drugega za razpravljat samo to kako kdo zgleda in obrekovat. Kar malo me je stisnilo tole ko pričakuješ da se vsi okrog tebe veselijo dojenčka pa upajo da bo z njim vse v redu, pol pa tole kot da vse ostalo ni pomembno samo moje KG ?????
Noro!!!!!!!!!!

Meceno kolk ti zavidam ker veš spol, jaz si pa svojo ginekologinjo kar ne upam vprašat kaj bo ker me tako nejevoljno pogleda kakor da to sploh ni pomembno in da ni vredno izgubljat časa za to. Tako da še čisto točno ne vem, le to mi pravijo da bo sigurno fantek ker se v obraz nisem nič spremenila - babje vraže!!!!!
G imam pa v četrtek in upam da bo vse vredu!!!!

LP CIPRESA:nosecka:

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   JULIJKE
24.5.2005 12:22:21   
Dari
Kako je naša Meceno danes dobre volje :bravo:. Zdaj pa hiter za knjige, ti bo vse kar samo padlo v glavo :)-. In čestitke za še eno seksi navijačico :bravo::bravo::bravo:.

Lp :metulj:

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   JULIJKE
24.5.2005 12:22:45   
Meceno
No , jaz sem poslušala sebe in sem mislila , da imam fantka , pa v 23.tednu dobim bolj čuden odgovor ,da je :modri: , samo danes sem pa prepričana da je punčka ,tudi moj :love: je imel skos filing , da je in očitno je :bravo:

Sedaj pa ni več beba , ampak Minja 9nebesa
Cipresa , sem šla pa na samoplačniški UZ , tako da ,... meni ga moja G ziher ne bo več delala :(

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   JULIJKE
24.5.2005 12:25:11   
Meceno
Dari , mi že pada:)-:)-:)-:)- (se učim , pa pokukam na RR, se učim ,...)

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   JULIJKE
24.5.2005 13:00:11   
PBJ
Meceno, zdaj pa hitro v trgovince, ko veš, kaj je. Sem danes kar čakala, da se javiš in sporočiš spol. saj mora biti tudi nekaj punčk v juliju;);):bravo:

LP, se vidimo in se beremo.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   JULIJKE
24.5.2005 13:56:20   
pravljica
no, vidim, da imajo pri Meceno pa Bobek že imena znana...kaj pa ostale? 8)
Pri meni je zaenkrat v ospredju Tibor (že kar nekaj časa), se mi zdi tako "moško" ime :)-
ampak zadnjič vprašam malečko kaj misli, ona pa "mami, kaj ti veš kak je to grdo ime" :zmeden: - šmentana reč :)

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   JULIJKE
24.5.2005 14:05:05   
Meceno
Saj juti grem , ker je izpit prestavljen in moram res začet kupovat:bravo::bravo::bravo:
Samo jutri , ker danes bova z :love: štrihala balkon , mora izkoristit vsako min časa , ko se ne učim .
No , pa na :morje: ne morva it , ker ima moj same sestanke , celo v soboto in nedeljo , tako da ,...
bom jaz prej rodila :)-:)-:)-

Midva sva samo še za toplice :)-:)-:)-
Psss(jih moj :love: takooo ne mara , ker so sami penzjonisti tam ):)-:)-:)-
V glavnem ,pa saj še na soncu ne smem ležat , ker imam še kar izpuščaje :((, sploh bedra :((:((, se pa z navadnim jogurtom mažem , hladi , samo ne dolgo :(

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 18
   JULIJKE
24.5.2005 14:07:21   
Anonimen
Ja, Pravljica, lahko reskiraš pa malčico vprašaš, kakšno ime bi pa ona dala bratcu. Mi smo tko naredili, pa smo dobili odgovor: GORAZD :zmeden:
In pol smo taktično izpeljali, da pa bo Gašper.
Si pa sploh ne predstavljam, da bi moj mali imel kakšno drugo ime...enostavno se že pol nosečnosti z njim in o njem pogovarjamo, kot o Gašperju 9nebesa

(odgovor članu bobek05)
  Neposredna povezava do sporočila: 19
   JULIJKE
24.5.2005 14:11:58   
Meceno
Pravljica , danes pa te bom jaz PBJ pa bobeku05 pokazala , ker sem ziher , da si ti tiso na sliki v reviji ; Super Mami , v marčevski reviji a ne ?

No , saj jaz nisem čisto zadovoljna z imenom , ker tega je izbral moj :love: , pa samo zato ne , ker je tista ženska imela fulll velik ziz in si je samo tako lahko potem ime zapomnil .
( no in potem naj otroku razložim kako pomembno ime ima , PO JOŠKIH ? ):)-:)-

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 20
   JULIJKE
24.5.2005 14:12:25   
sky
Pa še jaz!:bravo:
KO imate ravno temo na seksi navijačice:)-! Tudi naša :duda: bo bolj skakala ob igrišču kot na njem.

Meceno, tudi jaz sem bila vseskozi prepričana, da bo fantek, moj :love: pa je navijal za "bejbo", tako da je bil čisto nor, da mu je ratalo:). Je pa vsaj meni ful fajn, da vem spol. Že zaradi samega urejanja sobe in nakupa oblačil.

Ja, pa ime je tudi on izbral, tako da bomo imeli Tinkaro. Sva se odločila, da hočeva naše ime, ki ne bo čisto kratko, pa še podpomena ne sme imeti, ker imamo že priimek in naslov s podpomeni (lahko si mislite, kako kruto bi bilo, če bi bila naš pupa Maša, ki nama je sicer zelo všeč, pa še sestavljeno je iz začetnic imena mojega:love: in konca mojega; potem pa bi bila tiha praznična maša al' pa praznična maša iz tihe:zmeden:, otroci imajo bujno domišljijo, pa bi potem marsikaj ratalo ven:)-).

LP,
Saša

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 21
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?